Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zboden momak na mojmilu!!!

2.821 pregled · 122 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 15:23

Sta se ovo desava ljudi moji u ovom gradu. Danas kad sam se vracao iz skole momak zboden u troli. Momak 1993 godiste, moze se reci dijete. Momak je prevezen na CUM i u teskom je stanju.

Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...

Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.

Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.

A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!

Naravno da bi bilo više reda da red drži narodna milicija a ne ova neorganizovana i lako korumpirana masa slabo utrenirane i dobro uhranjene bagre. Još samo kažem, dobro pa još SIPA drži neki ugled današnjeg pravosuđa i utjerivača reda i mira. Uvijek su tu da vade ove debele iz govana kada zagusti i to još dobro i obave.

Jugoslavijoooooo, Jugoslavijoooo!

Post dobio aplauz od Enes

To smo mi = Balkan

Rečenica koju ponavljam u niz tema. .

I nek mi neko kaže sad "Što si je***i no-lifer?"

Radi čega da izlazim napolje, mislim izlazim kao i svi normalni ljudi i družim se s ljudima al' kakva je smisao druženja kad si jedan dan u bolnici a drugi dan te nema? Nit' idem u veće gradove, nit' želim da idem, dok se stanje ne popravi a sumnjam se da će se popravit :\
Bojim se za svoju budučnost, šta će biti za 10 godina ako smo ovako krenuli? Hoću li moči završiti je***i fakultet u drugom gradu bez straha da me ne neko ne zbode il' reketira u troli il' vani? Jadno. Nemam je***e riječi za ovo. Danas se ne gleda gdje se udara i ko se udara, svijet je "pogan" Uostalom, boli me krasni više i za bilo koga, furam svoj život i svoje sne, neka mi ih neko otme pa će vidjeti. Ćaos.
tikki je dobar, ako ga znash. Znam ga uzivo rega lik, jes ono mangupluk, al lik grmi ko jaran...

Moguce da je on.. Sta ces takav je... treba i njega iza resetaka malo da se nauci
soNgY je napisao/la:
Kako boga ti moze postojati razlog da nekog izbodes? U mnogo stvari koje napises se u potpunosti slazem sa tobom, ali u ovome nikako... :r
Jarane , ljudska psiha je čudna stvar. Ne možeš ti znat kako će neko reagovati na neke stvari , jer svi smo drugačiji. Draže mi je ovako sjebavat' kičmu u kući , i krepavat' od bolova u nogama od ne kretanja nego sad nosit nekog wanna be mangupa na duši jer se previše kurčio , pa mu je morala presudit čakija?

Bjaazhi ba , j**o vas to više. Što je najgore vi odma' mislite svi su žrtve. A ni ne znate , nego samo spamate na je****m Gamersu ( armani ) ... :/

grow the fuck up
To smo mi = Balkan :-X

Radi čega da izlazim napolje, mislim izlazim kao i svi normalni ljudi i družim se s ljudima al' kakva je smisao druženja kad si jedan dan u bolnici a drugi dan te nema? Nit' idem u veće gradove, nit' želim da idem, dok se stanje ne popravi a sumnjam se da će se popravit :\
Bojim se za svoju budučnost, šta će biti za 10 godina ako smo ovako krenuli? Hoću li moči završiti je***i fakultet u drugom gradu bez straha da me ne neko ne zbode il' reketira u troli il' vani? Jadno. Nemam je***e riječi za ovo. Danas se ne gleda gdje se udara i ko se udara, svijet je "pogan" Uostalom, boli me krasni više i za bilo koga, furam svoj život i svoje sne, neka mi ih neko otme pa će vidjeti. Ćaos.
Kad zakon bude za svakog jednak,onda se moze po tom pitanju nesto i uraditi.Dok ovi iz vlade i skupstine kradu,mi pokusavamo prezivljavati.Jadno.
hole je napisao/la:
To smo mi = Balkan :-X

Gledaj ne postoji razlog ni da budes no lifer... Shvatite i prilagodite se... Sve se moze dovesti u red i normalu, samo uvijek postoje te "rupe" u sistemu, ljudi koji nisu dovoljno socijalizirani, upravo iz tog razloga ovo se desava. Treba znati s ljudima, a one za koje smatrate da nisu dorasli da zive u socijaliziranom drustvu (gdje svako svakoga moze nekako prevariti, uvrijediti ili fizicki povrijediti) izbjegavajte ga, imajte svoje ljude i budite sa njima, imate brate i djevojaka, hvatajte se skole, faxa nebitno.... Ne treba imati kontakt s ljudima za koje smatrate da vam na bilo koji nacin mogu zagorcati zivot, i sto je najbitnije BUDITE OPREZNI, BUDITE MI ZIVI I ZDRAVI...
Peace

_PrOfA__ je napisao/la:
Gledaj ne postoji razlog ni da budes no lifer... Shvatite i prilagodite se... Sve se moze dovesti u red i normalu, samo uvijek postoje te "rupe" u sistemu, ljudi koji nisu dovoljno socijalizirani, upravo iz tog razloga ovo se desava. Treba znati s ljudima, a one za koje smatrate da nisu dorasli da zive u socijaliziranom drustvu (gdje svako svakoga moze nekako prevariti, uvrijediti ili fizicki povrijediti) izbjegavajte ga, imajte svoje ljude i budite sa njima, imate brate i djevojaka, hvatajte se skole, faxa nebitno.... Ne treba imati kontakt s ljudima za koje smatrate da vam na bilo koji nacin mogu zagorcati zivot, i sto je najbitnije BUDITE OPREZNI, BUDITE MI ZIVI I ZDRAVI...
Peace
Pazi, vidiš ovo, sve ja to shvatam. I ja sam bio klošar i no lifer, svašta nešto, pa mi se vratilo sve to, izgubio sam dvije godine u školi, upropastio sam 2k+ KM maraka što su mi roditelji davali za tu sezonu i vidio sam sve i svašta. Svjestan sam ja svega toga i imam prijatelje, djevojku nemam a i ne želim da je imam iz nekih svojih razloga. Sad mi je jedini cilj da završim ovo malo jada od škole, da ne radim kod nekog privatnika za je****h 15+ KM, vračajući se kući, umoran od svega, umoran od života? Jok to brate, batali to, čim završim ovo, odoh u Zenicu upisat' razrednu nastavu jer mi to paše i učinit' ću sve da to i završim.
A ta priča s ljudima da nisu dorasli, s tim se potpuno slažem, jer znam po sebi, promjen'o sam x društava i ni sa jednim se nisam osječao baš najbolje jer u svakom društvu postoji neka "crna ovca" koja ako joj se prepustiš počMe da vodi stado. Zapamti to, nedaj na sebe i ne diraj nikog, sve će biti okej. Mrsko mi više i pisat', smori se. xD Ćaos.

Enes je napisao/la:
Da ga znaš u real life , znao bi da je extra jaran. I da nije poput onih koji bi bez razloga udarili nekog , a kamol zboli. Hejj ba , ovo je Sarajevo kontaš?

Ovdje svako svakog j**e , više ima sandžaklija nego Sarajlija .. Moraš bit svjestan tog , da danas ljudi sami hoće nevolje. Ja se mogu zaklet u šta god hoćeš da nikad nije nosio nikakav nož ni te gluposti. Shit happens you know ... Vrijeme će sve reći!
Extra je lik stvarno...

Idi liječi se psiho bolesna...

Što nekome to treba ?

Šta mu dijete 93' može nažao uraditi da ga zbode nožem ?

Heeej bolan ?

Hajd' logoutaj i izbriši akaunt molim te.
Cekaj malo, ovo se ne desava samo na Balkanu, ovo je nesto sto se desava
u cijelom svijetu. Da je samo do policije, kak to onda da se i u drugim
zemljama desava slicno i gore, iako imaju bolji sistem pravosudja... ( npr.
Amerika... zna se kak' su ostre kod njih kazne )

- Jeste to i do policije, pogotovo nasa policija, ali za ovo stanje najvise je kriva
sredina u kojoj djeca odrastaju i mediji... Djeca vide "fiftija" ili nekog drugog
aktera, kako roka s pistoljom, ubija nemoguce, i odma' misle da mogu sve...
Vide prijatelje koji nosaju pistolje, nozeve i misle da je to kul, pa i on zakupi
citav arsenal. Onda se to isto djete, malo nafura, rodjak mu kaze, ja ti cuvam
djaLe, da vidis kak se bijem... I onda slijedi, sirenje po gradu, furanje, misleci
to isto dijete da mu niko nista ne moze. Zato mu naidje neka budala, ovo isto
dijete mu odgovori, zakaci se s njim, i budala ko budala lijepo ga zbode....
etc4Lav je napisao/la:
Extra je lik stvarno...

Idi liječi se psiho bolesna...

Što nekome to treba ?

Šta mu dijete 93' može nažao uraditi da ga zbode nožem ?

Heeej bolan ?

Hajd' logoutaj i izbriši akaunt molim te.
A jesi se pitao kol'ko je Smailu ( tikky-u ) godina :D ?

Smail je 8 razred pameti moja. : )

go away emo retard.
Ma nije ovo samo kod nas, to je globalni problem. Ev' prije par dana sam bio u Španiji na exkurziji i šetamo se beze ulicom gledamo šta ima kupit i tako to, kad odjednom ženska izvadi nož i zbode momka u stomak. Boga ti pitaj šta joj je bilo.

To treba sve dobro izudarat, kosti polomit j**o ih otac sve retaridrane. Sve te što fol nešto udaraju, bodu, j**u. Wanna be mangupe..

To je pokušaj ubojstva, nož.. Zatvor godinu ili dvije pa ce imati vremena da razmisli šta će uradit a ne odmah nožem zaletit se u nekoga.

Kao što je već neko napisao, treba policiji dati veće ovlasti. Ne može ovo više ovako. Kao u vrijeme Tite, udari pa pitaj.
Enes je napisao/la:
A jesi se pitao kol'ko je Smailu ( tikky-u ) godina ?

Smail je 8 razred pameti moja. : )

go away emo retard.
I tebi normalno da neko dijete vadi nož i bode...

Je**m ti mater u pi**u retardiranu ja.

Da Bog mili sacuva eno Igor Puljic Vedranov brat prerezao vene. Ali izvan zivotne opasnosti je. http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70575

Jos sad taj zboden
etc4Lav je napisao/la:
I tebi normalno da neko dijete vadi nož i bode...

Je**m ti mater u pi**u retardiranu ja.
Gledaj ba , ne možeš ti doć i sad sudit nekome kontaš ba?

Otkud ti znaš da je taj stariji momak iz trole žrtva? ( žrtva u smislu da je nevin )

Ne možeš znat , i ne možeš. Iz potpuno drugog si grada idiote maloumni , ne odgovaraj više na ovu temu jer uopšte nisi kompetentan da išta napišeš ovdje. GTFO!

Kad fino odeš na mjesto gdje se to dogodilo , i fino uzmeš sve dokaze. Ispitaš oba lika , onda mi se javi.
Vi sto komentarisete, ae logout, i idite trenirat neki borilacki sport. Sta serete toliko. Danas sutra svi mozete bit zrtva.

Do kad ce ovo ovako da bude.Svake godine neko bude zboden u trolejbusu,tramvaju i busu

Nista se ovo nebi desilo da nam je drzava kako treba.Ali nemoze se njima dokazati oni bi samo fotelju i placu.:(
AlienzZ je napisao/la:
Vi sto komentarisete, ae logout, i idite trenirat neki borilacki sport. Sta serete toliko. Danas sutra svi mozete bit zrtva. :r
Ako furas svoju furku,ne kurcis se beze ne mozes bit ni danas ni sutra zrtva :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.