Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Siroki - Sarajevo

3.418 pregleda · 174 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 17:28

evo sad sam dobijo informaciju da je jedan momak poginuo u sirokom jer su izbili veliki neredi....to samo govori do cega je doslo i cega ima cak u nasem sportu...sramotno....rip momku....takodjer su veliki neredi u mostaru
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/38089/U-sirokom-Brijegu-ubijen-navijac-Sarajeva.html
Counter-Terrorist 16 - 13 Terrorist ? : D
Tuzno zaista. Dok normalni ljudi uzivaju gledajuci fudbal, ovi nasi debili se ubijaju zbog njega. Zalosno na sta smo spali.
PiraTinstw je napisao/la:
Stoka lazljiva

Evo cujem da je i drugi podgledo
samo kazem sta su rekli na vjestima i nemojte vi ni govorit jer niste bili tamo nisam ni ja ja samo govorim sta su rekli ne pravite se ni vi pametni jer niste bili i niste vidjeli....sad svi znate sta je i kako je bilo...
meetmt je napisao/la:
samo kazem sta su rekli na vjestima i nemojte vi ni govorit jer niste bili tamo nisam ni ja ja samo govorim sta su rekli ne pravite se ni vi pametni jer niste bili i niste vidjeli....sad svi znate sta je i kako je bilo...
Ja sam reko da cujem...
PiraTinstw je napisao/la:
Ja sam reko da cujem...
oke i ja sam samo cuo....
nekad jedan pametan covjek rece ''nece se nista smiriti dok ne padne mrtva glava''... jako tuzno!

navijao za zelju ili sarajevo isto je... dok nam je ovakve drzave ovakih TUZNIH stvari ce biti !

RIP VEDRANE !

''I dalje cemo nositi epitet netolerantnih, homofoba, klerofasista, divljaka, primitivaca, huligana, desnicara, bitangi, narkomana, alkoholicara, bandita i nasilnika.''
Bruka i sramota za cijelu drzavu .Momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati, a nije se kuci vratio Tuzno i sramotno

RIP Vedrane
ins0mniaa je napisao/la:
PRICAJTE VI STA HOCETE 1 ZIVOT JE PREKINUT

OVA DRZAVA JE JAD I CEMER

UMRO DABOGDA KO GOD JE PUCAO KOJA JE TO PI**A !
hahaha sto im bombu nije bacio :)

kad frajera glumi on ce drotu pistolj uzimat
stfu

Post dobio šamar od cannabis4posho

Katastrofa mogu samo reci ovo je prekoracilo sve mjere...

Samo ne kontam vas huligane kada ste toliko jaki i sve to skupite se svi zajedno i krenite na vladu, a ne ovako izmedj sebe

R.I.P.
bhcntr je napisao/la:
Bruka i sramota za cijelu drzavu .Momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati, a nije se kuci vratio Tuzno i sramotno

RIP Vedrane
Pusti glupe price , zna se gdje su posli i zasto su posli... Policija ih tjerala da upadaju u kuce i bodu ljude ? Ja mislim da jesu ...

bhcntr je napisao/la:
Bruka i sramota za cijelu drzavu .Momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati, a nije se kuci vratio :( Tuzno i sramotno :( :(

RIP Vedrane :(
ma nije on uzeo drotu pistolj i poceo pucat ma joook
Da Bog sacuva i ucuva. Pa ovo je za nepovjerovat sta maloumnici mogu da ucine :(. Stvarno samo retardi ovo mogu.

Razocaran sam pravo , i bas me iznenadilo kad sam cuo ovo. :(

SRAMOTA !!:@:@

R.I.P. Momku :*:*
bhcntr je napisao/la:
Bruka i sramota za cijelu drzavu .Momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati, a nije se kuci vratio :( Tuzno i sramotno :( :(

RIP Vedrane :(
"momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati"
A to shto je uzeo pishtolj u ruke i pucao uokolo, to se ne vrijedi ? Mogao je on igrom slucaja da ubije 5 ljudi, a 5 zivota vrijedi vise nego 1 ... Policija je radila svoj posao, sprijecila huligana da ugrozavaju zivote neduznih...
SteffOG je napisao/la:
"momak je samo htio mirno otici na utakmicu i navijati"
A to shto je uzeo pishtolj u ruke i pucao uokolo, to se ne vrijedi ? Mogao je on igrom slucaja da ubije 5 ljudi, a 5 zivota vrijedi vise nego 1 ... Policija je radila svoj posao, sprijecila huligana da ugrozavaju zivote neduznih...
Sad je i poceo pucat
OMG

OMG
OMG OMG

Sljedece ce bit

HZ Dosli naoruzani vatrenim oruzjem
Ubili jednog policajca pucali po gradu tjerali ljude da im puse ku**c

Prepadali djecu i ostalo...
Sad mi je od starog rođak tu i zvao je u bolnicu,jer mu je kum dežurni.
Primili su 15-ak navijača,nisu policajce primali.
Ovaj drugi nije podlegao ,ali druga dva su imala nekakve izlijeve krvi,pa se sada operiraju,tj. bore se za život.
Neznam sta da kazem. RIP .
To su sve retardi sve bi ja zakljucao i nema jesti pa ce se malo smiriti, zasto je izgubljen jedan zivot radi je**n utakmice. Isto tako bi ukinuo ulazak na bilo koji stadion navijaca u BIH na mjesec , dva pa bi se smirili retardi.
A sta da je situacija obratna?
Npr. da su skripari dosli u neki mali bosanski gradić i poceli razbijat,rusit,bos neduzne starce i starice te malu djecu...STA BI ONDA REKLI ZA DROTOVE ?????

REKLI BI: BRAVO!
-SVAKA ČAST!
-NEK STE UBILI GADOVE STA SU TRAZILI TO SU DOBILI...

Kod nas vise nije "cilj" doci na utakmicu i navijati, nego izbost malo raje, malo pucat iz pistoljcica i napravit koji nered.

Tuzno, ali istinito. Ni tekme u BiH nisu kao nekad .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.