Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Siroki - Sarajevo

3.416 pregleda · 174 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 17:28

evo sad sam dobijo informaciju da je jedan momak poginuo u sirokom jer su izbili veliki neredi....to samo govori do cega je doslo i cega ima cak u nasem sportu...sramotno....rip momku....takodjer su veliki neredi u mostaru
Sada sam čuo od likova napolju, uglavnom jedan momak sa Vojičkog Polja je isto ranjen.
m4nd11 je napisao/la:
Sada sam čuo od likova napolju, uglavnom jedan momak sa Vojičkog Polja je isto ranjen.
ime ime ime :O:O:O
Da mi neko kamenuje (oni su rusili) kucu, ono sto sam ja citav zivot svojom mukom i svojim trudom gradio.. moja sjecanja, moje snove, UBIO BI GA NA LICU MJESTA, PA MAKAR I MOJ RODJENI BIO.

rip momku
DruGaBrieL je napisao/la:
A 'ebo te, kakve prvoklasne nerede navijači prave na ovim prostorima. Još samo da su i lige i asocijacije na ovakvome nivou.

(sarkazam, ako se nađe netko da ne konta)

Svi smo ovde (nadam se) normalni ljudi i složiti ćemo se da je ovaj dobio šta je dobio jer je to i tražio. Gdje ćeš kamenovati tuđe kuće, Tita ti? A drotovi nemaju ovlast ni 'ebeni suzavac baciti na svoju ruku ni palicu potegnuti nego samo stoje i gledaju u opšti nered. Krivim vodstvo ovoga što mi zovemo državom.

Ipak, r.i.p.
Druže,slažem se.
Prema ovim neslužbenim informacijama,ispada da su navijači pravili nerede,ali opet to je ljudski život.

Kol'ko čujem imaju tri verzije:
-Da ga je čovjek ubio s prozora kuće,koju su kamenovali.
-Da je dobio "kamen u glavu" i podlegao ozljedama.
-Da ga je rokno policajac.

Glupo je komentirati prije službenih informacija.

Ipak,RiP.
denka je napisao/la:
Druže,slažem se.
Prema ovim neslužbenim informacijama,ispada da su navijači pravili nerede,ali opet to je ljudski život.

Ipak,RiP.
Ovo 2 su rekli drotovi da izvuku svoje usrane guzove
psujem sve svim ustaskim televiziajam i novinarima govna usrana lazljiva.

moze samar nemoj brisat tnx,<3
meetmt je napisao/la:
ako itko onda je siroki poznat po mirnim utakmicama...hvala
Sirokiii ?

Pa proslu tekmu sa velezom je isto sranje bilo, samo sreca za vas, pa je bilo manje RA nego HZ
Samo jednom sa bio na utakmici, i NIKAD VISE.....i to domacoj, Zeljo.....

neka drag je meni moj zivot.

Samo mi je nekako krivo momka :( Svasta se desavalo, i za sve postoje razlozi, ali niko nema pravo da covjeku oduzme slobodu, jer po svakom zakonu i ustavu, evo prvo Dejtonski ustav.....prvi clan je
SVAKI COVJEK IMA PRAVO NA SVOJU SLOBODU....ili grijesim??? :*
deepz je napisao/la:
ma sta jesi ti normalan vidis sta ti pises ?:r bolan smiri se bolan molim te momak je mozda uzeo pistolj jer je htio da se obrani jesi mozda o tome razmisljao? ba vi niste normalni cuj nesmijes otici na tekmu smijes i mozes neg na svakoj tekmi drotovi zaseru haya... jedno se sa tobom slazem murija radi svoj posao, a imajul suzavci,palice itd itd a ne pistolji ;)
Mozda se htio obraniti, to se nezna, al policajac je to shvatio kao krađu i reagirao.
To sto kazes, da se nesmije otic na tekmu, da fino navijaš i uzivas u nogometu, naravno da može - al' u ovoj državi nemože,
sve je puno nacionalizma, kao da rat jos traje.
Pogledaj sta se danas dogodilo, da su im zabranili dolazak, bi li mi sad ovdje pisali o ovome??
ned je napisao/la:
psujem sve svim ustaskim televiziajam i novinarima govna usrana lazljiva.

moze samar nemoj brisat tnx,<3
Slaka reče:
tema lock delete, otice u pogresnom smijeru, nacionalistickom.

A ti maloumac,ne pričaj gluposti,jer ispadaš veći glupan nego što jesi.
Tužno ali istinito.

@pirat
Policajac je tu da suzbija nered.Jest da znaju bit govna,ali da ih nema 2 dana,ova država bi bila u većim govnima nego što jest.

Ako masa ide na policajca,on može kao upozorenje pucat' u zrak,ali šta je bilo,možemo samo nagađat.
denka je napisao/la:
Slaka reče:

Tužno ali istinito.

@pirat
Policajac je tu da suzbija nered.Jest da znaju bit govna,ali da ih nema 2 dana,ova država bi bila u većim govnima nego što jest.

Ako masa ide na policajca,on može kao upozorenje pucat' u zrak,ali šta je bilo,možemo samo nagađat.
Jel taj rtd policajac cuo za suzavac ?

Ko je on da vadi pistolj na navijace ?

Coquin je napisao/la:
Sirokiii ?

Pa proslu tekmu sa velezom je isto sranje bilo, samo sreca za vas, pa je bilo manje RA nego HZ
to za pohvalu? jelde sto ih je manje bilo?
Ovo je stvarno jadno i zalosno nemam rijeci ovi danasnji drotovi isto...

Evo na sta je spao nas sporti dokle je doslo. Stvarno sam se sav najezio kad sam cuo ovo, nisam mogao vjerovati. R.I.P Momku
denka je napisao/la:
Slaka reče:

Tužno ali istinito.

@pirat

ja kazem opet da ste govna jer imate medijsku moc i da pravite pricu po svome , tako drug fof .!.
Znaci napravljena je cheka za nase autobuse i nastali su neredi ...
Nemojte pisati gluposti je**m ovome onome mater itd,itd ... Jer necete tim vratiti momka......
Danas konto ici na tekmu s ovim jaranima i ne odem ....
Jos jednom ne mogu da vjerujem
RIP VEDRAN.

btw locajte temu zbog pojedinih likova
denka je napisao/la:
Druže,slažem se.

Ipak,RiP.
sad su rekli da je sigur pogodjen kamenom u glavu da nije ubijen vatrenim oruzjem...
meetmt je napisao/la:
sad su rekli da je sigur pogodjen kamenom u glavu da nije ubijen vatrenim oruzjem...
Stoka lazljiva

Evo cujem da je i drugi podgledo :(
meetmt je napisao/la:
to je je rekao gospon ZVONKO
ned je napisao/la:
ja kazem opet da ste govna jer imate medijsku moc i da pravite pricu po svome , tako drug fof .!.
Ti si uber hordaš,bio si u Širokom i znaš šta se dogodilo. Sereš puno.Neću da se raspravljam s tobom,jer si nadrkan i naravno da ćeš branit hodraše jer navijaš za Sarajevo.
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

@ pirat
Ovo u Širokom nije bila utakmica visokog rizika.Daleko je veći rizik bio u Mostaru,pa je policija iz Širokog došla u Mostar,iako nije ista županija,ali eto ih tamo.A vamo su ostali obični policajci,nije bilo specijalaca iliti "kornjača",a obični policajci imaju samo pendrek i pištolj,suzavac nemaju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.