Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oliver Knezović je ubio Vedrana

925 pregleda · 45 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 15:46

Sve, čisto, kratko i jasno pogledajte:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nove-fotografije-oliver-knezovic-ipak-je-ubio-navijaca-vedrana-puljica/455770.aspx

U SLUČAJU ubojstva navijača Vedrana Puljića Dnevni list je objavio fotografije na kojima se vidi bjegunac Oliver Knezović s pištoljem u ruci okrenutim prema navijačima Sarajeva, među kojima je i ubijeni Vedran Puljić.

Na fotografijama se vidi kako Knezović drži uperen pištolj prema navijačima, ali opet na tim se fotografijama ne može vidjeti trenutak kada i puca. Prema dostupnim fotografijama Dnevni list je napravio rekonstrukciju događaja. Prema njihovom tijeku događaja prvo se veća skupina navijača Sarajeva, među kojima je i Vedran Puljić, kreće ulicom pored stadiona NK Široki Brijeg i sudjeluje u neredu protiv policije i građana Širokog Brijega.

Na jednoj fotografiji jasno se vidi trenutak kada Knezović drži uperen pištolj prema skupini navijača u kojoj je i Vedran. Na drugoj fotografiji je zabilježen trenutak kada Vedran više nije na nogama, a Oliver Knezović se povlači ulicom opet s pištoljem, ali ovaj put u spuštenoj ruci uz tijelo. Na sljedećoj je fotografiji zabilježen trenutak kada navijači Sarajeva shvaćaju da je Vedran na zemlji u lokvi krvi te se okreću prema skupini građana Širokog Brijega u kojoj je i Knezović i napadaju ih letvama i kamenjem. Tada se opet ističe Oliver Knezović s pištoljem u ruci ponovno uperenim prema navijačima Sarajeva, a potom se povlači cestom unatrag.

Nakon trenutka kada navijači Sarajeva sa zemlje dižu Vedrana Puljića i smještaju u kombi vozilo bijele boje, na fotografiji je vidljivo da Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici i predaje mu pištolj.

Tijekom istrage policija je privela Knezovića koji je na kriminalističkoj obradi priznao da je oteo pištolj jednom policajcu (ispostavilo se da je to policajac Vujević) i da je pucao, ali i da to nije učinio sam. Knezoviću je nakon saslušanja u policiji i kod tužiteljice Vesne Ćavar određeno 24-satno zadržavanje u pritvorskoj jedinici Županijskog suda u Širokom Brijegu, ali je on uspio pobjeći.

Policajac Vujević je potvrdio da mu je pištolj otet, ali je i njemu pronađeno barutnih čestica na rukama. On je to objasnio time što je bio u doticaju s upaljenim bakljama. Ipak, stručnjaci tvrde da je nemoguće imati toliko baruta na rukama od baklje. I Vujeviću je, nakon saslušanja određen jednomjesečni pritvor.
Pa j3b0 majq ovdje se ne zna ko koga j3b3 .. al ako je Oliver ubica mrtvih mi treba mu dati 1337 godina zatvora, patnje, sve najgore .. RIP Vedran (F)
Džaba svaka fotografija, svaki dokaz, ali život Vedrana se ne može vratiti !

Iskreno , jako mi je žao. Svaki put kada se priča o tome. Ali ako ima bar neka utjeha, neka ovaj ne znam kako da ga nazovem (monstrum) dobije doživotno.

RiP Vedran!
jarane to niko ne zna neko je mogo platit da neko uradi u photoshopu ovo i da izvuce onog policacja ... itd..
Ma nek ih uhapse oboicu pa ispitivaju, stari metod tući bičem, kandžija vidjećeš odma bi rekli hh
Ma daj ba ovo je smijesno, 2000 ljudi ispred vedrana i svi kao u Matrixu se razmakli da bi metak prosao..... Murija ga je ubila samo sto nece da priznaju jer znaju da ce biti haos. Jadno je to sto stalno pricaju o nakvim ubicama i stalno lazu a momak poginuo, eto kako odaju postovanje.
Rest In Peace Vedrane.
cannabis4posho je napisao/la:
Ma daj ba ovo je smijesno, 2000 ljudi ispred vedrana i svi kao u Matrixu se razmakli da bi metak prosao..... Murija ga je ubila samo sto nece da priznaju jer znaju da ce biti haos. Jadno je to sto stalno pricaju o nakvim ubicama i stalno lazu a momak poginuo, eto kako odaju postovanje.
Rest In Peace Vedrane.
Upravo tako. A vidiš da je sve dobro isplanirano jer pola hercegovaca imaju Hrvatsko drzavljanstvo i na pocetku kao njega optuzli da bi se "smirilo" ovo sve i on pobjegne na ulazna vrata odnosno puste da pobjegne i lik je sad u hrvatskoj zivi regularno evo oko Vedrana se stišalo više se i ne prica o tome, i ako vlada vara , kako onda misle da mi "obicni " gradzani budemo prisebni , vrh apsurda. Jedan mladi zivot je ugašen i njega ništa ne moze vratiti Vedrane pocivaj u miru '87.
~ ma murijak ga ubio, lazu da ne bi bilo problema
~ rest in peace vedran
ja ne znam svi govore da ga je policajac ubijo, ali evo sve se vidi da je taj pindjupalj pucao u navijace, se se vidi brate, uperen pistolj. aj ne znam ali valjda se od pistolja znaju meci, koje je verzije sta ja znam. ako je od toga sto je knezevic uzeo pistolj, onda je kriv knez...
Medixon je napisao/la:
Ja ipak mislim da ga je drot ubio :/

~ ACAB !
Oliver jeste drot

Ma treba ga u Zenicu poslat da se oni malo sa njim pozabave :]
PiraTinstw je napisao/la:
Oliver jeste drot

Ma treba ga u Zenicu poslat da se oni malo sa njim pozabave :]
Mozda u civilu brate,ubio ga je prasinar .. jer gledaj te gdje ovaj Oliver,a gdje mrtav Vedran...
Medixon je napisao/la:
Mozda u civilu brate,ubio ga je prasinar .. jer gledaj te gdje ovaj Oliver,a gdje mrtav Vedran...
Ne Oliver je policajac i ne u civilu vec na duznosti :]
Ne Oliver je policajac i ne u civilu vec na duznosti :]
Ma nije ba.. XD
Jeste ba :D pogledaj malo bolje :D
Neka ba ubit ce nas cannabis XD

I da jest i da nije,Vedran je mrtav..
pa eto sad se vidi ko ga je ubio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.