v3Tr0x je napisao/la:
Koliko vas samo ispisa eseje o poštenju i ljudskoj ličnosti, te iskaza sve suprotnosti u oličenju jednog "navijača", a u životu niste na utakmicu otišli. Svaka vam čast.
@ ovaj iznad : Ne mrzi Sarajevo niko zato što je glavni grad, već zbog mentaliteta malog Beograda. Mišljenja da ste Boga za mu*a povukli. A u biti je upravo taj Široki Brijeg u prosijeku najbogatiji grad na cijelom Balkanu.
U biti ti nisi otisao na tekmu ? Zasto ? Postavi si pitanje , ja jesam , otisao na gotovo svaku domacu , gostujucu , sve , ti nisi ? Zasto ?
Negovori u mnozini jer dirash tamo gdje netreba ,) Nepravi se pametan jer nisi , nisam ja ovaj iznad imam svoje imE i svoj korisnicki acount , ja sam onaj sto ti je skidao banove zbog tv0g ponasanja i ostalig stvari , t0 je " onaj iznad ".
Mislim da ovakve stvari trebaju da se desavaju , svaki vikend , tek ce onda mrznja da dobije svoju car ,)
Cik Stisni pa sada dodji negdje na tekmu , svakim danom sve vise i vise mrznja raste , prestat ce nekad za 50 godina , nije bitan kvalitet nit kvantitet nogometa , bitno je pokazat zube svima , bash kao sto se 5 autobusa zaputilo u taj maleni Siroki Brijeg , opravdavam sve , pa cak i policiju , al ubit covjeka pa Boze ... nije posteno , svugdje je vandalizam , svugdje su tuce , to znaju ljudi koji idu po tekmama , ti neides i NEZNAS , tako nedodiruj se tema s kojima nemash veze , ponavljam se ...