Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Siroki - Sarajevo

3.418 pregleda · 174 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 17:28

evo sad sam dobijo informaciju da je jedan momak poginuo u sirokom jer su izbili veliki neredi....to samo govori do cega je doslo i cega ima cak u nasem sportu...sramotno....rip momku....takodjer su veliki neredi u mostaru
Nakon uličnog rata koji je tamo vođen više vozila hitne pomoći otišlo je prema Mostaru.

bio sam na utakmici zrinjski velez i cuo sam sirene
sigurno je to to
svake novine pisu drugacije nemojte pisati dok nista ne znate samo zelim reci da ako je moralo doci do ovoga da je to pre zalosno...bolje da nema te lige
R.I.P

evo sad bilo na vijestima...hordasi ne normalni
gadjaju sve redom...takodjer i navijaci sirokog brijega
je***i huligani, moralo je do ovog doc kad tad,decki bi benziske palili, prolaznike gadjali zene i djecu, ovakve nezalim nimalo...bio on hrvat, musliman ili srbin, za mene je isti majmun...
m0ntreY_ je napisao/la:
R.I.P
Sta ti bolan pricas , trenutno je takvo stanje na citavom balkanu , bez izuzetka !
To sto ti pricas , dodje na utakmicu , navija , bodri svoj tim , to je bilo prije , dok neki od nas nisu znali sta je utakmica i nogometni tim a drugi nisu jos bili " izmisljeni " .
Jednostavno , takvo je vrijeme naislo , neredi na utakmicama , navijaci misle da ako belaj na gostovanju naprave da bodre svoj tim , a zapravo mu stete :/ . Ma boli me q , davno sam ja prestao pratiti ove nase majmune , prvi razlog je ovo huliganstvo , a drugi razlog fakat neam sta vidjeti na utakmicama ..
nemojte nista pametno ocekivati na takvim utakmicama, jednostavno zalosno ?! kakve to veze ima sa sportom, nikakve dosli da razbijaju i da se ku**e...

j**o takav sport..:r
Tema se lockat nece.
Nemojte vi srati koji niste tamo.
Zvao sam jarana koji je dole, kaze da je lom, sve su im polupali i sada su tek krenuli za Sarajevo.
Ovaj "gest" murije nije u redu pa sta god da su navijaci uradili i nemojte srat o Hordama niti o bilo kojoj navijackoj grupi jer se ovdje ne radi samo o njima idoli, ovdje se radi o zivotima mladih ljudi. Tako je isto neko iz vase navijacke skupine mogao da pogine.

edit:
Svaki naredni, debilni komentar ispod mog' ce biti sankcionisan.
svasta ljudi pricaju... momak je poginuo, nista ga nece sad vratiti. nemojte pricati ako ne znate sta se desilo, molim vas lock delete temu.
vjerujem da hordasi nisu bez razloga radili to sto su radili ..
rip momku ..
vannabis zato sam i otvorio temu da vidim sta vi imate reci na to ...ovo nebi trebalo biti neko prepucavanje vec dokaz dokle do dosao ovaj nas sport....ovo ne vodi nikako...otisao je 1 zivot....ja sam cuo da je cak dvoje poginulih ali nije jos sigurno jos se nezna vecina je u bolnici....samo doci tako u grad i to raditi mislim da nema smisla i ne vodi nikako i nije cudno da ce doci do takvog dogadjala... . .ne ponovilo se
Zalosno sto do ovoga dolazi sto mladi ljudi izgube zivot, al iz dana u dan ovakvih situacija je sve vise. Eto ovo u BG-u sto je bilo skoro.

Ovdje se ne moze toliko ni kriviti policija, vec pojedinci koji ne razmisljaju o svojim postupcima
NAjgore je sto djeca od 13 godina pricaju ovako onako , neznas , neces znati sta se desava kada si gost , tako je u bilo cemu , kako neshvatas nije to glupa girica , ljudi umiru , zbog cega ? Kako , zasto ? Jer je dosao da bodri sv0j club ?

Uopste tuca i sve ostlao nie doslo samo od sebe , povod je " provociranje " , druga strana , vjera , club , boja .. nacionalizam nece nikad umrijeti , to je tako , zao mi je samo ljudi koji su dole , mojih drugara , zvao sam sada drugove .. mislim da se autobusi jos ence vracati pogotovo kada je u njima informacija da 10 ljudi lezi na intenzivnoj i da je momak ubijen , neznam volio bih da sve ovo stane , al mislim da nije uredu ubit covjeka zbog necega ... neide mi u glavu.

DJECA KOJA SE BUDU PRAVILA PAMETNA , koja su preglupa da bi ucestvovala u bilo kakvoj prici nemojte se petljat , niti pisati komentare debilne , niti bilo sta .. desilo se , tesko njegovim roditeljima ,nista vise :/

Do groba bordo

" http://www.youtube.com/watch?v=Rt1ttKMf02c&feature=related "
meetmt je napisao/la:
vannabis zato sam i otvorio temu da vidim sta vi imate reci na to ...ovo nebi trebalo biti neko prepucavanje vec dokaz dokle do dosao ovaj nas sport....ovo ne vodi nikako...otisao je 1 zivot....ja sam cuo da je cak dvoje poginulih ali nije jos sigurno jos se nezna vecina je u bolnici....samo doci tako u grad i to raditi mislim da nema smisla i ne vodi nikako i nije cudno da ce doci do takvog dogadjala... . .ne ponovilo se
Nema smisla ni oduzeti zivot pa koliko god da je prodavnica razbio.
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/091004066
meetmt je napisao/la:
Kazes " dokle je dosao ovaj nas sport " , ti ovo nazivas sportom . Otidji na utakmicu , sve ces dozivjeti , al' ono zbog cega si dosao , tj zbog cega bi normalan covjek dosao , da pogleda utakmicu [taj navedeni sport ] neces vidjet .
Kazem zbog cega bi normalan covjek dosao , imam utisak da ovi danasnji " navijaci " il' ti ga problemi a.k.a huligani dolaze na tekmu da naprave problem , da " navijaju " da naprave incident , nesto sto se nemoze nazvati problemom nego 100 puta gore .. J*b'ga takvo vrijeme duslo
SP3CTRE je napisao/la:
Kazes " dokle je dosao ovaj nas sport " , ti ovo nazivas sportom . Otidji na utakmicu , sve ces dozivjeti , al' ono zbog cega si dosao , tj zbog cega bi normalan covjek dosao , da pogleda utakmicu [taj navedeni sport ] neces vidjet .
Kazem zbog cega bi normalan covjek dosao , imam utisak da ovi danasnji " navijaci " il' ti ga problemi a.k.a huligani dolaze na tekmu da naprave problem , da " navijaju " da naprave incident , nesto sto se nemoze nazvati problemom nego 100 puta gore .. J*b'ga takvo vrijeme duslo
Je li tebe mozda neko pitao ? Ti imas reci da neko dodje na tekmu da napravi problem ? SUTI KADA NE ZNAS.
cannabis4posho je napisao/la:
Je li tebe mozda neko pitao ? Ti imas reci da neko dodje na tekmu da napravi problem ? SUTI KADA NE ZNAS.
To je moj utisak ..
SP3CTRE je napisao/la:
To je moj utisak ..
Ne valja ti utisak i nemoj se petljati gdje ti nije mjesto. Ako nisi skontao ovdje se ne radi o NAVIJANjU i FUDBALU OVDJE SE RADI O ZIVOTU MOMAKA KOJI SU DOLE, KAPIS ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.