Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SIGMAKING Contest FanArt (Glasanje)

1.441 pregled · 88 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 00:33

x SIGMAKING Contest (I Faza Glasanja) by

x Evo ga dode i taj dan, zakazan rok za dizanje ove teme bio je 1.9.2009. a evo sad je 16.9.2009. Razlog sto se nisam logovo 15 dana je zbog toga sto je 70% sigova prekrsilo pravila, ZAR VAM JE TOLIKO TESKO PROCITATI TEKST OD 5-10 RECENICA, dvoumio sam se dal i da sad dignem temu al zatrazio torQ7u aka Paiser, njemu se ne smije reci NE.

x Nisam pola od vas nece procitati ni ovo =/.

x Pravila su objasnjena na glavnoj temi (SIGMAKING Contest FanArt ), necu vam ih sad ponovo pisat.

x Ovo je ujedno moj ajmo reci zadnji contest necu vise ove blamaze, ne mogu ni poene kako treba dati (citava prica u predhodnoj temi).

x Evo radova, Glasat ce te tako sto ce te napisati samo jedan glas za onog ko po vama zasluzuje da bude pobjednik

x Radovi:

4rm4n1

Corrector

dam1r

dinoxus

eldin94

FireFix

Torq7u + vetrox

Jacky

Los_Sarajevo

nequeo

SubRaZeR

The_Dream

yordo

Jos jedan mi je lik poslo rad, prvo pojma nemam koji mu je nik, nije napisao, dao mi ime i prezime svoje + ne mogu da otvorim mu rad, pronace se....
dinoxus
dinoxus
Hvala od srca momcima što glasaju za mene. Al' ovo glasanje za neke idolske, debilske radove, mislim stvarno, odrastite ?

Vjerovatno vam je u cilju sjebat kontest

Al' eto, nek admin il mod to sve skont'a, pošto se ovo pretvara u jedno opako njesra.

I btw : torQ + vetrox = rinaka XD, loše j**o te, ja kont'o to će bit uber high rad XD

Ajd enjoy braćo

Umalo ne zaboravih, bratu neQueo-u ide glas :]
Svoj glas dajem "dinoxus"

Nekako njegov rad "odskace" od ostalih, uklopio je boje.
- Uglavnom ste izabrali vecina naruta, a on je ovo lika /ne znam kako se zove /
- Svi ste centrirali lika u neke hu ha pozicije, a on je fino odradio po meni,tako da moj glas njemu ide

have a fun .
dinoxus
Los_Sarajevo,

jednostavno a sadržajno a u neku ruku i mistično, buuuu.
MOJ rad nema???!!!?!?!?!?!?!? WTF???!?!?!! I ja sam poslao!!!
The_Dream
Mislim sry al stvarno, necu da budem u prvih 3 odma me otpisite al stvarno ne kontam THE_Dream rad znaci nidje vezze nekakvo konfuzno neki font se ne uklapa stavio samo outer glow, pozadinu samo malo smudgo , i svi glasate za The_dreama zato sto je torQ7u glasao i ispod dao apl pa se svi vi ponadali joj i ja cu dobit apl, dacu vam ja bodova koliko imam al glasajte posteno je? majku.Kladim se da niste ni pogledali rad samo onako glasali zato sto je torq7u glasao...Mislim na sta ste spali, ima boljih radova, ne kazem da je moj najbolji , nije mi do bodova , koji ce mi k****. al ima puno boljih radova kao sto je nequeo itd.
Moj glas za nequea

Post dobio aplauz od torQ7u_

jacky
dajem glas Torq7u + vetrox zato sto je najbolji i ljepe boje imaju jako dobar rad:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.