Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SIGMAKING Contest FanArt (Glasanje)

1.441 pregled · 88 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 00:33

x SIGMAKING Contest (I Faza Glasanja) by

x Evo ga dode i taj dan, zakazan rok za dizanje ove teme bio je 1.9.2009. a evo sad je 16.9.2009. Razlog sto se nisam logovo 15 dana je zbog toga sto je 70% sigova prekrsilo pravila, ZAR VAM JE TOLIKO TESKO PROCITATI TEKST OD 5-10 RECENICA, dvoumio sam se dal i da sad dignem temu al zatrazio torQ7u aka Paiser, njemu se ne smije reci NE.

x Nisam pola od vas nece procitati ni ovo =/.

x Pravila su objasnjena na glavnoj temi (SIGMAKING Contest FanArt ), necu vam ih sad ponovo pisat.

x Ovo je ujedno moj ajmo reci zadnji contest necu vise ove blamaze, ne mogu ni poene kako treba dati (citava prica u predhodnoj temi).

x Evo radova, Glasat ce te tako sto ce te napisati samo jedan glas za onog ko po vama zasluzuje da bude pobjednik

x Radovi:

4rm4n1

Corrector

dam1r

dinoxus

eldin94

FireFix

Torq7u + vetrox

Jacky

Los_Sarajevo

nequeo

SubRaZeR

The_Dream

yordo

Jos jedan mi je lik poslo rad, prvo pojma nemam koji mu je nik, nije napisao, dao mi ime i prezime svoje + ne mogu da otvorim mu rad, pronace se....
Jest da mi se svidja pravo od eldin94,ali moj glas ide
the_dream

Moj glas ide eldin94
Moj glas ide za v3trox - a.

Najjaci sig , lijepe boje i to.
~ Los_Sarajevo
Znaci LOL. Los_Sarajevo i The_Dream?? Ima ovdje i koji se sale s tim ali vecina je ozbiljna?

Nema smisla ovo stvarno.

Hajd sto ne znate kakav sig treba da bude, nego veze nemate o PSu uopste. Ovo je trebalo samo na sudijama ostati i tacka.

Sramota.
svi radovi su super, i svi se sa razlogom nalaze na ovom contestu, al nekako najbolji mi je od nequeo-a (archie)
archie je napisao/la:
Znaci LOL. Los_Sarajevo i The_Dream?? Ima ovdje i koji se sale s tim ali vecina je ozbiljna?

Nema smisla ovo stvarno.

Hajd sto ne znate kakav sig treba da bude, nego veze nemate o PSu uopste. Ovo je trebalo samo na sudijama ostati i tacka.

Sramota.
Koliko ja znam svako ima pravo da glasa za koga on zeli, odnosno ciji mu se rad svidja.
No hard feelings, ali ja iz tvog posta zakljucujem kako ti "nameces" da se glasa za tvoj rad, odnosno da je tvoj najbolji.
I koliko vidim tvoj rad nije propisane velicine, jer je u pravilima stojalo da je maximalna velicina sigova 400x150, tvoj je 450x150. Ispravi me ako grijesim

Edit: "Ne laje cuko zbog sela, neg zbog sebe."

btw. glasam za dinoxus-ov rad.
Saydiac je napisao/la:
Koliko ja znam svako ima pravo da glasa za koga on zeli, odnosno ciji mu se rad svidja.
No hard feelings, ali ja iz tvog posta zakljucujem kako ti "nameces" da se glasa za tvoj rad, odnosno da je tvoj najbolji.
I koliko vidim tvoj rad nije propisane velicine, jer je u pravilima stojalo da je maximalna velicina sigova 400x150, tvoj je 450x150. Ispravi me ako grijesim

Edit: "Ne laje cuko zbog sela, neg zbog sebe."

btw. glasam za dinoxus-ov rad.
Procitaj torkijev i vetroxov post. Vidis da se oni sale. A ovi njubovi sta ce drugo nego pratiti njih, i blamirati se, a nisu svijesni toga.

I ja ne namecem da se glasa za moj rad. Jel to gdje pise? Ja ne kazem da je moj rad najbolji. Jel to gdje pise?

Rekao sam i vetroxu to. Za glasanje se trebalo odluciti koji clanovi mogu glasati ( oni koji se razumiju u to) i tacka. I citiram vetroxa : "Ovo je komsijsko glasovanje."

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.