Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

S3phirotH

985 pregleda · 42 odgovora · otvorena 11.09.2009. u 23:00

Pozdrav svima koji citaju jedno sazeto sranje cetverogodisnje virtualne egzistencije S3phirotH-a ( Sefirota, za one koji ne znaju citati ) na portalu gamers.ba.

Vjerovatno vam se naslov teme ucinio veoma zanimljivim, mozda zbog toga sto me postujete, mozda sto me mrzite, a mozda cak i sto su neki arogantno ljubomorni na mene. Ko ce znati, mozda tu ima i zaljubljenih ljudi u mene. Sve je to relativno i veoma kompleksno. Ipak, radije bih da predjem na stvar koja bi trebala biti sto elegantnija i brza, jer mislim da je nepotrebno praviti neki spektakularni uvod u oprostajnom pismu. To je veoma neprakticno, cak je iritantno za mene koji pisem, a i za vas koji nista ne citate. Sigurno imate neke planove jer je petak, dan kada opasni je***i nesto ''kresnu'', mozda koju sibicu i slicno. Dakle, ne zelim vam oduzimati vrijeme. Predjimo na stvar.

Uvijek sam bio principijelan kao licnost i mislim da ce tako ostati. Necu samo ispariti sa gamersa, kao muha sa govneta koje je israno usljed nekih metabolickih smetnji jer sam ovdje preko cetiri godine, te sam upoznao neke ljude koji su mi nesto znacili, nego cu kulturno reci zbogom.

Dojadilo mi je da se svakodnevno raspravljam sa (de)generacijom. Samim tim mislim da je gubitak svoj potencijal upraznjavati ovdje, gdje to niko ne cijeni. Cast izuzecima koji su sve to postovali, nadam se da ste nesto naucili od ''momka koji se voli praviti pametan''. Mislim da je vrijeme da obustavim sve to. Neka na gamersu vode rijec djeca i ostatak neobrazovanih ljudi kojima je cool biti klosar, te pri tome izuzetno strucno baratati ulicnim vokabularom. Zao mi je, ali ja ne mogu protiv mase. Izgleda da to niko ne cijeni. No, nisam ja neki svetac nego samo gamer, anime fan i civil koji je nekada bio vjeran clan gamersa.

Uostalom, imam dosta obaveza. Zelim nastaviti igrati konzole, crtati svoj anime, citati knjige, obrazovati se i druziti se sa pravim ljudima koji me istinski uvazavaju i vole. Krajnje je vrijeme da se povlacim sa world wide web kocepta. Ljepota gaminga se svodi na zasebnu igru, a ne na kojekavkim glupim mmo igrama i slicnim sranjima gdje egzistiraju neozbiljni ljudi. Samim tim cu obrisati svog krvavo istreniranog lv170 chara na CABAL online ili ga samo hladnokrvno dati nekome zajedno sa opremom i alzom. Dakle, pozdrav i svima onima koji su igrali CABAL online. Cak sam se ljudski i u igri ponasao.

Ako ikad ikome budem nedostajao, neka to bude nedostatak punog potencijala.

Nasmijan, S3phirotH

mislim "tuzno" je kad neki stariji gamer clan odlazi napusta "druzinu" zbog nekim maloumnika, ja sam na gamers.ba dugo dugo vremena stvarno, i bilo je dosta trzavica sa drugim clanovima, ali sam uvijek ostao hladan i svakoj svadji stao na kraj odmah, ne je**s ih ni 5% i to je to, ovo govorim zbog toga sto sam procitao da si se svadjao sa tom "djecom", mislim ako je to uzrok tvog odlaska pihh, jos gore pravis, mada ja uvijek kazem "lesi se vraca kuci" hehe.

Arivederrci
Svaki tvoj post, svaka tvoja tema je za pismenu zadaću .

Žao mi je što ideš, al' vidim, imaš svoje razloge.

Good luck 'n' have fun

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.