Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] SmiLLie aka Justice ^^

475 pregleda · 26 odgovora · otvorena 03.10.2009. u 01:53

Pozzic!

Vec je duugo, duugo vremena proslo odkad nisam postavio ni jedan rad. (da vam dam do znanja da sam jos ziv) xD
Ipak.. Rekao sam kako prestajem da se bavim PS-om.
Ali eto.. Ovo je mix PS-a i openCanvas-a.
Slikarstvom se bavim duze vrijeme te sam sinoc zavrsio jedan rad (10-15min posla xD).
Rijec je o anime radu odnosno autoportretu ali u anime fazonu

Evo rada:

I naravno nisam mogao da ga ostavim neobojenog (mada mrzim bojiti) ali sam ipak ubacio malo colora ^^

Rad:

Uglavnom, temu sam digao iz 2 razloga.. Da pokazem da sam jos tu i da kazem kako ove radove posvecujem svim anime fanovima i naravno jednom clanu portala koji nas je nazalost napustio vjerujem da znate da je rijec o S3phirotH-u ( Sefirotu ) osobi koju sam na ovom forumu najvise postovao.

S3ph we (L) you!

Eto... Toliko od mene... Da cujem misljenja.
prelijepo

S3ph we (L) you!
meni se svidja , e sad ovi strucnjaci ovdje sa g.ba koji svaki dan osvoje po 200 nagrada na svakoraznim gfx forumima oni nek kazu , oni su kompetentni, a za nas obicne smrtnike ovo je extra !
Svaka cast, fin rad.
Trebao si kakav tablet naci, ja sebi trazim al nema kod nas nigdje od wacom-a.
nice pic
btw. moze neki tut kako bojiti "sketcheve" u ps-u .
Sminka, ovaj prvi crtež je sminka, još kad se s grafitnom radi
Svaka cast nema se sta reci desetka u svakom pogledu ;)
dobar...2. mi se pravo svidja,jer se vidi da si na svaki detalj mislio...ovo po duksi,pa ova kosa...neam rijeci!
Extra rad, posebno drugi.
Saydiac je napisao/la:
Svaka cast, fin rad.
Trebao si kakav tablet naci, ja sebi trazim al nema kod nas nigdje od wacom-a.
Tableti su nazalost skupi. Wacomovi obicni oko 120$ pa nadalje Mada bi volio da mogu si nabaviti graficki tablet koji je preskup od 1000$ pa nadalje.

Post dobio aplauz od skala

Brate ostao sam bez texta.....PRE PRE PRE PRE PRE PPREJAKO JE!!

taRiQue je napisao/la:
nice pic
btw. moze neki tut kako bojiti "sketcheve" u ps-u .
nije komplikovano prefarbas brushem npr neki dio ajmo uzeti za primjer lice i ona obratis paznju gdje si presao preko linije i polako gumicom brises te predjene dijelove. Komplikovano zaista nije samo treba imati vremena i zivaca.
svaka cast predobri radovi, pogotovo 2, prejak
Nice,bravo Sviđaju mi se ovi "umjetnički" potpisi na slici
Impresivni radovi, svaka čast, posebno mi se sviđa dukserica (tj. kako si nju obojio), ali u svakom slučaju, nemam riječi, odlični radovi.
Bravo maestro!!!!

Stvarno odlično!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.