Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moja TV + ADSL flat

1.220 pregleda · 56 odgovora · otvorena 05.09.2009. u 11:58

Bihnet uvodi flat za "male" pare, šta mislite o tome?

Evo paketi koje je moguče uzeti:

Phone:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga
(Digitalna TV uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma) - oko 25 KM + PDV

Net:
- Osnovni IPTV paket + ADSL pristup internetu
(Digitalna televizija uz ADSL pristup sa neograničenim interneta korištenjem na fer osnovi). - oko 45 KM + PDV

Full:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu
(Digitalna televizija uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma te ADSL pristup sa neograničenim korištenjem interneta na fer osnovi). - oko 65 KM + PDV

Premi:
- Osnovni IPTV paket + IP govorna usluga + ADSL pristup internetu + mobilni priključak
(Digitalna televizija uz neograničen fixni telefonski saobračaj za pozive prema novoj numeraciji i fiksnoj mreži BH Telecoma te ADSL pristup sa neograničenim korištenjem interneta na fer osnovi i vrijednost mobilnog telefonskog saobračaja u iznosu od 30 KM. - 95 KM + PDV.
Evo i slika
http://img215.imageshack.us/img215/5834/1005591.jpg
Evo i video gdje neki papak govori cijene
http://www.youtube.com/watch?v=EWszvfcQ3hE
Valjda cemo dobit normalan flat do 2050-e.
Meerza je napisao/la:
Bolje uzet' pet giga + koristit' tudje accove - izadje ti jeftinije. ;D
- decko dosad si reko dvije stvari, i te dvije stvari su totalni promasaj, zato bogati ne komentarisi
- sto si tice ovog najvjerovatnije cu uzet ovaj drugi paket
N0TH1Ng je napisao/la:
i mene bi zanimalo koja je brzina tog neta...
kako sam čuo 1024/386
Meerza je napisao/la:
Bolje uzet' pet giga + koristit' tudje accove - izadje ti jeftinije. 
Pa kad ti dodje prijava, nece ti ni nardona banka ni citava familija pomoc da izadjes iz zatvora.
Ne lupajte , kada ne znate .. taj fer limit .. tacnije iznosi "malih " 189 GIGA pa ako to mozete skinuti mj.. onda ne znam ..  9-)

Enjoy it :P
MaNhUnT je napisao/la:
Ne lupajte , kada ne znate .. taj fer limit .. tacnije iznosi "malih " 189 GIGA pa ako to mozete skinuti mj.. onda ne znam ..  9-)

Enjoy it :P
- znam da je ovaj prvi paket flet adsl bihnet ogranicenje 95gb
Meerza je napisao/la:
30 giga u vrh glave, ne isplati se ... 
ae ti skini 35 giga za mjeseca svaka ti cast  skido bi 1-2 mjeseca a 3 bi ti dokurcilo jer nebi imao sta skinuti 

Na zalost imam 2 acc-a  Svoj 5 giga i od firme flat 
Uzimam naravno, Full ili Net ovaj zadnji mi nije potreban 

Post dobio aplauz od bak1r

H4midovic je napisao/la:
ae ti skini 35 giga za mjeseca svaka ti cast skido bi 1-2 mjeseca a 3 bi ti dokurcilo jer nebi imao sta skinuti

Na zalost imam 2 acc-a Svoj 5 giga i od firme flat
Redovno skinem po 20 giga max, do 25. u mjesecu ( stotinjak mb gore dole ), pa ne bi bio problem i povečati za 10 giga.
Šta je MOJA TV?

IPTV je usluga digitalne TV bazirana na ADSL tehnologiji i korisnicima osigurava da na svom TV prijemniku prate televizijske programe/kanale i radio kanale, te koriste brojne interaktivne usluge. U odnosu na analognu TV koja je danas u širokoj upotrebi, digitalna televizija donosi bolju, jasniju sliku sa manje smetnji i boljim zvukom, te nudi određenu fleksibilnost i interaktivnost korištenja.

Izbor TV programa je koncipiran tako da omogućava svakom članu domaćinstva (ciljana skupina) da pronađu TV kanal koji im najviše odgovara (dječji, edukativni i informativni programi, programi za odrasle, filmski programi, sportski i sl.)

Za korištenje IP TV usluge neophodno je da korisnik posjeduje slijedeću CPE opremu:

* Set Top Box uređaj koji omogućuje spajanje TV prijemnika sa ADSL modemom, odnosno primanje i dekodiranje digitalnog u analogni TV signal,
* kompatibilni ADSL modem koji se može povezati sa STB uređajem

Na osnovu gore navedenog će se svakom pretplatniku u eksperimentalnoj fazi dodijeliti na besplatno korištenje 1 STB uređaj i po potrebi ADSL modem kompatibilan sa STB uređajem (CPE oprema).

U eksperimentalnom periodu BH Telecom će omogućiti:

· besplatno korištenje IPTV usluge, pod nazivom „MojaTV“, sljedećih karakteristika:

- do 60 TV kanala SD rezolucije (20 lokalnih + 30 osnovnih i 8 dodatnih satelitskih) + 2 TV kanala HD rezolucije

* 5 testnih filmova (trial) – Video on Demand usluga
* EPG – elektronski programski vodič
* TimeShift TV - gledanje ranije emitovanog, snimljenog programa do nekoliko dana unazad (određeni TV kanali)
* MojaTV igrice.
cannabis4posho je napisao/la:
Pa kad ti dodje prijava, nece ti ni nardona banka ni citava familija pomoc da izadjes iz zatvora.
Njemu je 14,5 godina ... Ne može odgovarati uopšte za zločin koji napravi. Znam jer je moj drug nešto skrivio pa smo bili u policiji i pustili su ga jer je mlađi maloljetnik. Maloljetnici koji imaju preko 16 godina mogu u popravni dom ... Al' u ovom slučaju oko krađe accounta u zatvor ide / plaća kaznu onaj na koga je registrovan internet. Što znači njegov otac će odgovarat'.
Ko kaze da se ne isplati... Kablovsku placas 11km + 45 internet + telefon... saberi to sve ispadne ti duplo skuplje nego Moja Tv
Dali mi neko moze da objasni na pm koliko ce to biti kesha mjesecno sta se dobija itd. Nista ne kontam izvinite ako sam glup za ove stvari. Al stvarno ne kontam nista. 
ej meni stari radi u telekomu kazu da ce to moci samo neki koji imaju blizu svoje zgrade nekakav opticki kabal,pa ce se preko njega moci prikljuciti ta moja TV.Kaze da taj opticki kabal imaju oni koji zive blizu neke vece stanbene Ustanove koja koristi bilo koji flatpaket.

Post dobio aplauz od bak1r

Pozfrav raja,evo registrovao sam se da malo komentarisemo o ovoj MOJA TV.
Mene su izabrali za testnog korisnika i imam vec 2 dana.
Trenutno sto imam na raspolaganju za testiranje ja licno nisam zadovoljan,slika je losa jer imam i DREAMBOX i na box-u je puno bolja slika a HD kanale nemogu koristit jer nedozvoljavaju.ako vas jos sta interesuje pitajte p acu vam pokusati odgovorit.
E moj murate nije to bas tako kako ti kazes. I ja imam Dreambox 7000 i Moju Tv , slika je identicna mozda je Moja tv cak malo bolja. Ja sam u Konjicu i veoma sam zadovoljan sa ovim sto nude iz Bh telekoma. Pozdrav
Ovih 25 kanala sto imam na raspolaganju,ja nisam zadovoljan sa kvalitetom slike,hoceli poboljsat kad krene komercijalna MOJATV to cemo da vidimo,ili je kod mene nesto lose u mreci pa je losija slike.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.