Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL !

153 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 23:34

Eh ovako ...

Na kompu mi je stavljeno ono kad mi se pali kompjuter da mi se i internet upali odmah ... kako da to maknem ?

Hocu drugi akaunt da koristim 1 ?

pls help ! hitno
nastimano ti je da ti se pali kada i ruter znam kako sta necu dati kazem jer me je***i telfon probudio ... j**o te grob moram u 6 na poso a ako bude kisa 4 cccccc
control panel
my connections
local are conection
disable
ukucaj
acc
i et
control panel>internet options>connections>onda na sredini ti pise NEVER DIAL A CONNECTION ;)
RzA je napisao/la:
nastimano ti je da ti se pali kada i ruter znam kako sta necu dati kazem jer me je***i telfon probudio ... j**o te grob moram u 6 na poso a ako bude kisa 4 cccccc
Uzmes ba taxi ;)
Kisa stas ,
Fuy_zvaka je napisao/la:
aaaaaaaa budeli kisa bolovanje uzimam xD
192.168.1.1 ukucas u browser,tu pristupis modemu.. (ako ima pw pokusa ---username..admin-----pw..admin
kad upadnes na modem mora negdje bit setup ili slicno.. tu mozes promjenit acc ili postaviti da ti modem radi u bridge mode a ne u router ... resetujes sve fino ... i ako si stavio u bridge mod napravi novu konekciju a ako si ostavio u router modu onda na postavkama modema promjenis acc ......

losh odo spawat (K)
koji ti je modem ?

ako ti je spidtač, onda kucaj u browser ip od modema, 10.0.0.138

Kad uđes na svoj modem, onda tu imas da se diskonektujes sa svog accounta i upises zeljeni/vazeci account i ožeži !

gl <3
100kaa je napisao/la:
192.168.1.1 ukucas u browser,tu pristupis modemu.. (ako ima pw pokusa ---username..admin-----pw..admin
kad upadnes na modem mora negdje bit setup ili slicno.. tu mozes promjenit acc ili postaviti da ti modem radi u bridge mode a ne u router ... resetujes sve fino ... i ako si stavio u bridge mod napravi novu konekciju a ako si ostavio u router modu onda na postavkama modema promjenis acc ......

losh odo spawat (K)
ma stho nisi doso ba da se popravis onda kad smo te zvali xD 9-)9-)9-)

pusica :D

evo kosto ti je on reko samo tak uradi i sve reseno :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.