Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Adsl username ?

183 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.10.2009. u 11:03

Dok upalim speedtouch modem odma me konetkuje na moj username , kako da namjestim da koristim username od mog druga ? nema konekcija !
Brate kolko si tema o modemu otvorio do sad bi obarao routere u telekomu,192.168.1.1 setup promjeni user i pass i zdravo :S
100kaa je napisao/la:
Brate kolko si tema o modemu otvorio do sad bi obarao routere u telekomu,192.168.1.1 setup promjeni user i pass i zdravo :S
Odem na ip od modema tamo nadjem set up i samo user i pw stavim od druga i to je to ????
awion je napisao/la:
Odem na ip od modema tamo nadjem set up i samo user i pw stavim od druga i to je to ?
Probaj retardu je***i

os da ti jos matematicki napisemo sta trebas da radis
FGB je napisao/la:
Probaj retardu je***i

os da ti jos matematicki napisemo sta trebas da radis
Pa jesam i sve radi , al neznam jel me prebacilo na njegov user , sta ako skinem film 2 gb , a nije me prebacilo na njegov user i meni od limit , kako da provjerim na kojem sam useru ?
Pa Boze ako si promjenio pw i radi sve,sta mislis koji acc koristis ? :@
100kaa je napisao/la:
Pa Boze ako si promjenio pw i radi sve,sta mislis koji acc koristis ? :@
Svoj ? pa kako cu znat da li je promjenio ? jer sam na svom accu stavio da mi spremi pass i user pa sad neznam da li je promjenio ...
awion je napisao/la:
Svoj ? pa kako cu znat da li je promjenio ? jer sam na svom accu stavio da mi spremi pass i user pa sad neznam da li je promjenio ...
STAVI NEKI PASSWORD KOJI NIJE TACAN, AKO NE BUDE RADILO ZNACI DA SI BIO FINO NAMJESTIO! JEL TO TOLIKO TESKO?
Adsl username ? datuma 28.10.09 u 11:03
Modem + modem ? datuma 26.10.09 u 15:19
Adsl ? datuma 26.10.09 u 14:28
Adsl konekcija ?? datuma 26.10.09 u 12:52

BOze dragi vise!!! www.bih.net.ba
Jarane pomogao bih ti al su ti likovi jedno 1337 puta prije mene rekli sta trebas raditi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.