Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL?

282 pregleda · 15 odgovora · otvorena 06.10.2009. u 17:18

Admini sry na drugoj temi danas i pls nemojte je delete ili lock
Znači konekcija mi je bullshit i uvijek pukne usred gathera ili nečega Koju konekciju preporučujete?Vidim da je ADSL jako dobar ali strah me da mi netko nenabije račun
Kad bih stavio jako složen username i pw na ADSL jeli moguće da mi netko hakuje acc?

P.S Iz Ljubuškog sam...
HAHAHAHHAHA

ADSL jako dobar ali strah me da mi netko nenabije račun

Nedajes nikom svoj acc i nece ti niko nabit
Ne daji nikom accove, i ja, licno, koristim vrlo glup pw od accounta i nikad mi niko nije j*b'o racun

Jest da sam zbog vlexa umalo najebo, al' dobar je on pa nije nista dir'o
Kao prvo 2. ti tema dana , a drugo malo reci da je glupa ? Zasto se provaljus ? Cuj da mi neko ne nabije racun . Nikom ne dajes pw i ćao .

@ontopic: Uzmes adsl 5g i fly
bhcntr je napisao/la:
Kao prvo 2. ti tema dana , a drugo malo reci da je glupa ? Zasto se provaljus ? Cuj da mi neko ne nabije racun . Nikom ne dajes pw i ćao .

@ontopic: Uzmes adsl 5g i fly
Gledaj imam susjeda koji je koristio ADSL(junior 1 gb ) i imao je pw neku kompliciranu nebi je Bog pogodio i odjednom neko mu nabije 1000 KM računa!Neide na nikakve forume ništa,niti je ikom davo pw A lik (ja to dobro znam) taj mjesec na netu bio 5 sati ukupno niti je skido išta
MaxYz je napisao/la:
Gledaj imam susjeda koji je koristio ADSL(junior 1 gb ) i imao je pw neku kompliciranu nebi je Bog pogodio i odjednom neko mu nabije 1000 KM računa!Neide na nikakve forume ništa,niti je ikom davo pw A lik (ja to dobro znam) taj mjesec na netu bio 5 sati ukupno niti je skido išta
Uvijek i svuda imas hackere i uvijek ce ih biti . Stavis neki fin pw i etto . Na kraju krajeva nik'o ti ni ne mora znati usser
Nemaš se šta bojat lopova, fino stavi normalan pw od kombinacije brojeva i slova i miran si. Ne daji nikome, ne skidaj sumljive programe i nece ti ništa biti.
- i ako mu das pw nemoze ti koristit, jedino ako mu ti odobris, odnosno nazoves postu da moze i on koristit
nebi ti adsl preporucio.... jer ja vazda gledam da ne prekoracim i uvjek prekoracim uzmi neki NOLIMIT koji ima dobru opremu i to je to
ne klikas na gluposti koje dobijes na msn, tipa

JA SAM JENNA; OVO SU MOJE GOLE SLIKE; KLIKNI DA ME VIDIS hahaha

i nece ti niko hakat nista, i stavis pass neki zaj... sa brojevima i koji veze nema sa tobom ... znaci, da ako neko ko te zna ne bi pogodio da si stavio za pass svoje ime, datum rodjenja i tako te neke gluposti xD
ryL je napisao/la:
- i ako mu das pw nemoze ti koristit, jedino ako mu ti odobris, odnosno nazoves postu da moze i on koristit
daj mi svoj username i pw pa da vidimo i to ;)
UnrealLima je napisao/la:
daj mi svoj username i pw pa da vidimo i to ;)
- et
MaxYz je napisao/la:
Gledaj imam susjeda koji je koristio ADSL(junior 1 gb :D) i imao je pw neku kompliciranu nebi je Bog pogodio i odjednom neko mu nabije 1000 KM računa!Neide na nikakve forume ništa,niti je ikom davo pw :r A lik (ja to dobro znam) taj mjesec na netu bio 5 sati ukupno niti je skido išta :-[
Uzmes ADSL preko emtela flat paket i boli te uvo nemozes nabit racun cena fiksna i nece ti niko provalit acc posto nema nista od toga :D
imas razne pakete od 364 do 3 mb jbg nije lose za adsl i za nase prostore.
ADSL je solidan internet (mislim na bihnet-ov). Ponekad zezaju, jer nesto rade, ali sve u svemu solidan.

A sto se tice hack-anja acc. Ako ti ubaci keylogger onda ti moze skonati pw ja neznam druge nacine. To ti mogu reci ostali memberi.

EDIT: Takodjer zavisi i za sta ti treba internet. Za skidanje filmova, igrica, itd., za online igranje, za surfanje, itd., itd., itd...

Tek onda ti mozemo preporuciti. Neki kazu flat net. Kod vecine flat interneta brzina je mala tako da ces u online gamingu imati problema. Dok u paketima sa ogranicnjem vecinom imas brzu konekciju ali imas ogranicen limit....

pozzz
Uzmes Bihnetov ADSL jer ti je on najstabilniji sto se tice konekcija u nasoj drzavi.
Sto se tice otimanja pw-a, pa nastimas da ti je modem uvijek konektovan na internet i onda ti ne moze niko na tvoj pw i username, zasto ? Pa to je bihnet ukinuo, sada ako ce 2 usera koristit isti pw i username moraju prijaviti u BHT.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.