Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

1. razz knjige ?

302 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 15:25

Pozdrav gameri .

Znaci trazim knjige za 1. razred srednje skole , naravno platio bih . Ove god necu uzimati nove knjige , iste kao polovne samo nove skuplje platim .
~ Osobu koja ima knjige molim da uzme u obzir da su knjige polovne , te prema tome odredi cijenu .
Unaprijed HVALA ;)
Btw , pitanje za ove sto ove god krecu u srednje skole , kakvi su utisci , raja itd ? ; )
Hitno mi je + imam dozvolu za temu .
Temu sam ja odobrio posto je hitno.
Svaki glup komentar ce biti sankcionisan.
Svaki komentar koji nije konkretan odgovor na temu ce biti sankcionisan.
Svi ostali koji zele nesto da kupe/prodaju, imate kupoprodaju koju sam lijepo ocistio i lijepo je pregledan tema, tako da nema izgovora.
Ma sada 3 razred, novi skroz likovi, al super sve xtra :)))

Sada kad počnu teme za lektire i ostala sranja za skolu, scene :D

btw; ja mislim da imam neke za prvi razred, al samo neke :)
OnlY4Mio je napisao/la:
koja skola? :)
Jel imas knjige prodat il' ne ba ?
5. gim , hitno mi je ! Ti ? : $
Imam ja sve za 1. Razred Gimnazije

~ Samo shto sam ja iz Gorazda, pa mi se neisplati dolaziti u Sa
trazi od ucenika drugih razreda, oni uvijek prodaju mladjoj generaciji (tako je u svakoj skoli)
ash je napisao/la:
trazi od ucenika drugih razreda, oni uvijek prodaju mladjoj generaciji (tako je u svakoj skoli)
To cu moci u 2. razredu , kada cu vec poznavati nekoga iz tadasnjeg 3. razreda , dok , mi je sada jako neugodno .
Znaci novi sam dosao u skolu , imam osobu koju bas znam i dosta vrsnjaka sa kojima se "znam " cao za cao ..
Tako da molim nekog clana sajta da proda knjige :$
ash je napisao/la:
Tradicija.
Ako je opća gimnazija imam ja... samo je problem sto sam ja 3-4h od Sarajeva :D
Ja sam u gradjevinskoj (arhitektonski tehnicar) e sad imam ja knjige al neznam koje ti trebaju .Mos neke rec
vrabaCC je napisao/la:
Ja sam u gradjevinskoj (arhitektonski tehnicar) e sad imam ja knjige al neznam koje ti trebaju .Mos neke rec
Ah , trebaju mi knjige od ovih iz opce gimnazije .
Da kazem neke koje mi trebaju , sve , bas svaki predmet , da li imas ista od toga , da ste imali isti predmet kao u opcoj gim ?
spectrexx je napisao/la:
Ah , trebaju mi knjige od ovih iz opce gimnazije .
Da kazem neke koje mi trebaju , sve , bas svaki predmet , da li imas ista od toga , da ste imali isti predmet kao u opcoj gim ?
Imam bosanski jezika za 1 razred gimnazije i gramatika ,engleski "The third edition hedway elementary knjiga i work book .Hemiju samo za strucne skole .:) ako oces sta javi
Pokusaj otici na pijacu tamo ma dosta polovnih knjiga.
Vidio sam na Ciglanama na pijaci prodaju a pobledaj i na onoj pored Mercatora na Malti.

:D

vrabaCC je napisao/la:
Imam bosanski jezika za 1 razred gimnazije i gramatika ,engleski "The third edition hedway elementary knjiga i work book .Hemiju samo za strucne skole .:) ako oces sta javi
Hocu , kada da to obavimo ? I kolika je cijena knjiga ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.