Sellam i dobar dan ljudi
lijep pozdrav svima 
ubrzo cu i ja na fakultet a nesto me zainteresirala ova arhitektura
nebi ja nista da vas puno morim i to, nego eto samo volio bih da mi neko od ovih sto su zavrsili pomenuti fakultet i od onih koji idu da mi kazu nesto vise o njemu 
odprilike u nekim crtama, ono kakav je prijemni, kako upisuju, koji su predmeti, sta se odprilike radi, samo ono povrsno
samo da me malo uputi, da i ja neuletim djaba dje netreba
ako tema smeta sto je o skoli, i ako treba na brisanje, neka makar koji minut ostane makar zakljucana, a da mi se javi neki od vas koji bih mi mogli dati koji info, pa na pp cemo nastavit
hvala unaprijed, lijep pozdrav opet
lijep pozdrav svima 
ubrzo cu i ja na fakultet a nesto me zainteresirala ova arhitektura
nebi ja nista da vas puno morim i to, nego eto samo volio bih da mi neko od ovih sto su zavrsili pomenuti fakultet i od onih koji idu da mi kazu nesto vise o njemu 
odprilike u nekim crtama, ono kakav je prijemni, kako upisuju, koji su predmeti, sta se odprilike radi, samo ono povrsno
samo da me malo uputi, da i ja neuletim djaba dje netrebaako tema smeta sto je o skoli, i ako treba na brisanje, neka makar koji minut ostane makar zakljucana, a da mi se javi neki od vas koji bih mi mogli dati koji info, pa na pp cemo nastavit

hvala unaprijed, lijep pozdrav opet
ebiga, svaki fakultet je tezak i svaki se tesko zavrsava, ali dobro, valjda cu uciti
, u prvom razredu sam proso 4, u drugim 3, pa sad u trecem opet 4