Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koju srednju školu upisati?

1.195 pregleda · 68 odgovora · otvorena 16.02.2011. u 22:18

Ovako svi ste upoznati sa novim planom upisa u škole.
Znaci sve ocijene se gledaju sabira se prosjek sa predmetima sa prijemnog.

Ovako neznam šta bih upisao Vrlodobar sam učenik 4.0 prosjek matematika 4 bosanski 3 engleski 4.

Mozda je glupa tema i neki će se smijati ali zamolio bih takve da zaobidu ovu temu.
Evo koju nemoj upisivati: Gimnaziju i Elektrotehnicku.

upisi; masinsku.

Ja idem u Gimnaziju, i mogu ti reci da za 4 moras znati pofino,za 5, pa moras uciti od 0 do 24.
BR1cK je napisao/la:

upisi; masinsku.

Ja idem u Gimnaziju, i mogu ti reci da za 4 moras znati pofino,za 5, pa moras uciti od 0 do 24.
kani se masinske elektrotehnicku samo valja ucit
Aj molim te reci mi kako da se ne nasmijem?
Dosao si ovdje gdje je dobar dio nepismen i postavio ovu temu?

Pa ako ti ne znas sta da odlucis sta ces sa svojim zivotom dalje, e onda si stvarno zaostao i to dobro..
BR1cK je napisao/la:

upisi; masinsku.

Zasto ne elektrotehnicku ?
Sto se tice toga ja sam fail-o ! Bio sam odlican-vrlodobar i upisao sam Masinsku zbog smjera(konstruktor na racunaru)! Nemogu reci da skola nije dobra, smjer jeste dobar ali mi je žao što nisam sve precesljao (kao ti) ! Sada bi rado presao na Informacione tehnologije(elektrotehnicka) ali nema mjesta. Prema tome haveru ako ti se svidi neki smjer ili skola nemoj odma zapikati, nego se raspitaj mozda nades nesto bolje. Moj savjet je ne upisuj neku Gimnaziju od toga fakat nemas nista! :)

Sretno! :)
Gimnaziju NEMOJ

A sto ne bi Elektro tehnicku,neka se jos malo potrudi i dobro mu je.
Od gimnazije nemas nista,moras fax.

I masinska nije losa,ali...zasto se ne bi potrudio malo i elektrotehnicku upisao.
nuX je napisao/la:
Zasto ne elektrotehnicku ?
po meni lose su mu ocjene iz Osnovne.
farekiller je napisao/la:
Gimnazija ??? :D
u zubotehnicku k'o i ti :D
asteroID je napisao/la:
u zubotehnicku k'o i ti
~ Zubotehnička Babo <3

~ Samo djevojke
Evo kad vec postoji otvorena tema mozete li i meni dati jednu uputu sta da upisem. Odlican sam ucenik 5,00 :$ Mat(5), Bos(5), Eng(5) pa predlozite sta bih moga da upisem :) Samo nemojte 5. xD
KiLLeR66 je napisao/la:
Evo kad vec postoji otvorena tema mozete li i meni dati jednu uputu sta da upisem. Odlican sam ucenik 5,00 :$ Mat(5), Bos(5), Eng(5) pa predlozite sta bih moga da upisem :) Samo nemojte 5. xD
GIMNAZIJA
KiLLeR66 je napisao/la:
Nemaju veze ocjene! Sto se svi kacite za ocjene? Upisite ono sto volite i sto vas zanima! :D
KiLLeR66 je napisao/la:
cuj ovog -.-
mozes koju god hoces upisati
naravno ako prijemni polzis :D
f1remaN je napisao/la:
Nemaju veze ocjene! Sto se svi kacite za ocjene? Upisite ono sto volite i sto vas zanima! :D
Jest jerane i to sto kazes, ali kako ce neko upisati ono sto voli kad mu ocjene nevaljaju K****. Ja bi upisao Elektrotehnicku ili 2. :D
gimnazija

elektrotehnicka kazu da je teska al dobra skola, ako mislis studirat uzmi gimnaziju ako nisi siguran onda uzmi neku visu zanatsku
Gimnazijalci i ovi sto se prave pametni jedino mogu govoriti da upises Elektrotehnicku -.-'

Gledaj,ako bas hoces oko racunara da se bavis ili popravljenjme tv/radia/pc itd. ili nesto drugo dodji u ETS.Ali nemoj se zajebat' pa doci i misliti kako cu ja ovo lagano proci kakva ETS oni su mala beba.Ako nemas dobro predznanje o matematici i ako nisi spreman odvojiti 1h ucenja nemoj bezveze dolazit' vamo,bolje ti je otidji u neku drugu.

A sto se tice gimnazije i tamo te dobro kroz ruke operu,ali zato steknes je****u radnu naviku koju ne mozes izgubiti

Imas dosta nastavnika u skoli,otidji do njih,raspitaj se.Sad ce ti sigurno poceti dolaziti iz srednjih skola donositi "brosure" i govorit' o skoli.Slusaj dobro,raspitaj se kod nastavnika,posavjetuj se s roditeljima i to je to. ^^
KiLLeR66 je napisao/la:
Smijesan, ili se qrcis ?
Upisi gimnaziju, jer volis ucit.
Ako ti se manje uci, a vise racuna, elektrotehnicku i to je to.
qme u masinskoj ce te izbost raja  ozb ti kazem moji jarani idu tu imaces problema 100 % a gimnaziju ne bi preporucio jer moras stalno ucit , nemas slobodnog vremena i tako te stvari ! upisi ugostiteljsko turisticku ili neki zanat Dobar . Sa gimnazijom moras ici na fakultet , ako ti se uci BUJRUM  Hvalačao ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.