Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pripremna nastava Grafička škola

172 pregleda · 16 odgovora · otvorena 23.05.2011. u 17:08

Dobar dan gameri,

Interesuje me dali ima neko k'o želi upisati grafičku školu na ilidži i zna li neko dali postoji neka pripremna nastava za prijemne ispite ono oko 120km neki broj pripremnih časova?

K'o mi pomogne detaljnije bit će nagrada

Hvala unaprijed =D

SPAM OFF =)
Provjeri na njihohovoj stranici, svake godine bude pa bi trebalo biti i ove

Ja znam da ima u elektrotehnickoj skoli u Buca Potoku, pripremna nastava iz fizike i matematike, 60 KM po predmetu=120 KM ukupno..
Super, i ja ću u grafičku ..taman da te safatam !
Nije mi jasno kako ćeš upisat u srednju a 97-mo si godište.

Btw. Prodajem prijemne ispite za gimnaziju i tehničke škole ! Ista pitanja ,al ofc. drugi brojevi.

-Matematika
-Fizka
-Engleski
-Bosanski
Za grafičku nema vise instruktivne nastave...popunjena su mjesta ...toliko sam cuo,idi na njihovom sajtu za vise informacija :D
Mandriva je napisao/la:
Super, i ja ću u grafičku ..taman da te safatam !
Nije mi jasno kako ćeš upisat u srednju a 97-mo si godište.

Btw. Prodajem prijemne ispite za gimnaziju i tehničke škole ! Ista pitanja ,al ofc. drugi brojevi.

-Matematika
-Fizka
-Engleski
-Bosanski
Šta ti nema biti jasno,kad je frajer kreno sa 6 godina u školu ?

I to prijemni ispiti što kažes , veoma je teško nabaviti taj prijemni besplatno.

Zar nije logičnije da raji pomognes a ne da sebi u džep stavljaš , da temu otvoriš sa prijemnim , kako bi raja mogla lakše položiti ?

Al',eto tvoj izbor :$

A za grafićku,svaka ti je srednja ista samo drugi brojevi i to imat ćeš iste oblasti , možeš otići u 6. gimnaziju i tu se pripremat i upišeš Grafićku ...

60km ti je po predmetu koliko ja znam ...
je napisao/la:
Malo glup ?

Prijemni za SVE TEHNICKE SKOLE U KANTONU SARAJEVO je ISTI !

Ja sam upisao graficku prije 3. godine ne bas sa zadovoljstvom ali eto. Mislio sam da je sranje skola, za klosare, da je prelagana... Sada sam 3. razred i mogu potvrdit da je jedna od boljih tehnickih skola. Disciplina je na velikom nivou, kao i ucenje. Za 3. godine jos se nije desila bilo kakva tuca, ili neki ozbiljniji problem,kao sto je dojavljivanje o postavljanju bombe ili donosenju oruzja..

A sto se tice prijemne nastave, ne znam. Ja kad sam trebao da upisem isao sam na nju i puno,puno mi je pomoglo ! E sad ne znam jel jos uvjek postoji to ;)

btw. U osnovnoj sam prolazio vrlodobrim. Dosao ja u Graficku kontam, j**o ovo prolazit cu peticom. Prvo polugodiste prvog razreda prosjek 2.70! Kasnije bas morao uciti i navucem na 3.5 :D .
Ma drug kakva pripremna, knjigu i redom uci. Vise ces i naucit nego na pripremnoj sto ce ti dalje trebat, jer nista nije novo. Moj je drug za gimnaziju platio 120KM ja mislim...
Ja idem na pripreme u ekonomsku školu besplatno. Organizacija "Ikra" obezbjedila i postoji pripremna nastava za sve tipove škola : tehničke, gimanije, te smjer za biologiju i etc.
idem u smts i koliko znam prosle godine je bilo to besplatno a i bice u mojoj skoli besplatna pripremna nastava tamo nekad pred prijemni..
Ja sam prosle godine isao na pripreme besplatno....
One ti pocinju krajem/pocetkom juna/jula....
Mogu ti reci ako neces uciti i ako ces se zaje*abati da ne upisujes tu skolu ;)

Ja sam upisao i izgubit cu godinu zbog toga ;) :$
Narode odkud kod vas prijemni :S :S ???

Kod nas u Tuzli nema prijemnih ...

Ako se vec prica o prijeminm ?
Da vas pola dođe u PBGS na jedno polugodište, izgubili biste se.
aldyn je napisao/la:
Ja sam prosle godine isao na pripreme besplatno....
One ti pocinju krajem/pocetkom juna/jula....
Mogu ti reci ako neces uciti i ako ces se zaje*abati da ne upisujes tu skolu

Ja sam upisao i izgubit cu godinu zbog toga :$
Valjda svaka škola zahtjeva učenje?

Čuo sam od par likova koji su završili grafičku da je veoma lahka škola uz redovno učenje tj ne zapuštanje lekcija

Ugl hvala svima
Ja sam ti sa Ilidze, htela sam i ja graficku jer mi je tu odmah, i pala sam u gimnaziji 4, pa probala sam u grafickoj al nisam se uspela upisat popunila se mesta na drugom i prvom roku, imale su tad predavanja, instrukcije, nezanam sad, al veoma lahka skola, rekla mi je raja koja su maturirali i koji sad idu, prolazis a ne ucis, nista tako rec Volim sto nisam upisala tu nesto na ilidzi tek sad vidim, koliko je bolje u gradu
Admira je napisao/la:
Ja sam ti sa Ilidze, htela sam i ja graficku jer mi je tu odmah, i pala sam u gimnaziji 4, pa probala sam u grafickoj al nisam se uspela upisat popunila se mesta na drugom i prvom roku, imale su tad predavanja, instrukcije, nezanam sad, al veoma lahka skola, rekla mi je raja koja su maturirali i koji sad idu, prolazis a ne ucis, nista tako rec Volim sto nisam upisala tu nesto na ilidzi tek sad vidim, koliko je bolje u gradu
Što se tiče mene grafička mi je sasvim dovoljna web dizajn me mnogo interesuje

Btw. hvala na odgovoru =)
EN1SSS je napisao/la:
Što se tiče mene grafička mi je sasvim dovoljna web dizajn me mnogo interesuje :)

Btw. hvala na odgovoru ;) =)
Web dizajn ?

Za to moras biti odlican ucenik (5) ili "jaka" cetvorka (4+) za web dizajn ;)
aldyn je napisao/la:
Web dizajn ?

Za to moras biti odlican ucenik (5) ili "jaka" cetvorka (4+) za web dizajn
To mi nije problem, uvjek 4,6+

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.