Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Odabir Srednje skole

1.116 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.05.2011. u 17:10

Evo,posto nam se blizi kraj skolske godine,svi ga zeljno iscekuju,ali posebno ucenici osmog razreda...pa da vidimo,posto sam i ja medju njima,koju cete to Vi skolu upisati,kao put u daljem obrazovanju :)

ja cu upisat Srednju Medicinsku Skolu,Bjelave
Prosjek u skoli 5.0 :)

Hajde da vidimo gdje ce ko...vjerujem da ce nas dosta biti u nekim istim skolama,pa da se mozemo druziti..
Srednja ekonomska škola, Sarajevo.
Jadno nase/vase obrazovanje i ta skola u kojoj ti imas prosjek 5.0 sa takvim pravopisom.
Ja ću upisati vrtlarstvo, taj me zanat oduvijek fascinirao, i nevjerovatno je kako su biljke lijepe životinje. Uvijek sam volio čačkati po travi i pitao se zašto je zelena?

Upisat ću ovu školu jer je exstraaa
Nicky je napisao/la:
Jadno nase/vase obrazovanje i ta skola u kojoj ti imas prosjek 5.0 sa takvim pravopisom.
kao prvo...ovo sam pisao 20-30 sekundi ;) nisam obracao paznju na greske(AKO IH UOPSTE IMA),samo reci gdje ima greska u mom tekstu :)
a to sto ti nisi mogao imat zeljeni prosjek je druga stvar...poz
Elektrotehnička Škola, Tuzla
Smjer: Tehničar računarstva. :)
Polako to odaberite skolu fino razmislite sta cete u zivotu pa polako. :D
The_JustiCe je napisao/la:
Gimanzija Mesa Selimovic Tuzla :D
Bit ces samnom sl godine u smjeni :D
H3L1uM je napisao/la:
Smjer: Tehničar računarstva.
Ja sad zavrsavam prvi isti smjer .
Nicky je napisao/la:
@nicky lik uopste nije nigdje katastrofalno pogrijesio, nez o cemu pricas
btw, ja sam se za srednju odlucio prije 2 god, i mogu vam reci nemojte gimnaziju
aer0 je napisao/la:
btw, ja sam se za srednju odlucio prije 2 god, i mogu vam reci nemojte gimnaziju
Ne dao vam Bog da upisete gimnaziju ako ne planirate uciti nekoliko sati na dan. Ja ne ucim pa znam kako je.
aer0 je napisao/la:
Pored same škole, gimnazija je najgori produkt čovjekovog mozga.
H3L1uM je napisao/la:
Smjer: Tehničar računarstva.
Mozda budemo u razred isli
H3L1uM je napisao/la:
Smjer: Tehničar računarstva. :)
e momak...ako ti se ne svidja tema,molim te zaobidji je i ne ometaj clanove g.ba portala ;) takodjer,imas prijavu za spamanje po temi,tako da cu mozda saznati ko si ti.
Monaco Kralju vidimo se na prijemnom. xD(doći će meni rođak ove godine gore) ja iti ćemo se družiti(malo rijeđe) ja ću sad u 3-razred na Bjelavama.Oprez na prijemnom i da ti dam par savjeta
1) Bosanski-Imaš 3 teme (uzor.itd.itd-to su tri teme-ako uzmeš prvu temu dobit češ 6 bodova,drugu temu 8 bodova,i treču 10-znam iz iskustva)
2) Hemija- Tu ti je pretežno teorija (imat češ dva zadatka nešto kao : procenta da izračunaš i još jedan-sve ostalo je teorija-i naravno reakcije neutralizacije,supstitucije....itd i tak' DUŽE.)
3) Biologija-Sve teorija xD (ponovi malo građu oka,uha i sve dijelove u org-biće jedna slika i moraš da označiš dijelove.Uglavnom tu ti je sve teorija (logično)

Et toliko od mene.Pamet u glavu,sretno,i abd proći češ.JOš nešto Pazi se prof'. najebo si nebudeš li učio xD.(koharička,devicka,jo,Dzemila,itd).Et

p.s Ako prodješ nemoj slučajno da se praviš mangup jer je to jedna od najzajebanijih škola(nekom majku opsuj našutat će te neko-neće ni pitati što kako)ozz i <3

Ala se napisa' .
monacroNftw je napisao/la:
e momak...ako ti se ne svidja tema,molim te zaobidji je i ne ometaj clanove g.ba portala ;) takodjer,imas prijavu za spamanje po temi,tako da cu mozda saznati ko si ti.
Jel bas zelis da znas ko sam ja ?
Nicky je napisao/la:
ja ne vidim nekih opasnih gresaka u njegovom tekstu, osim sto pise upisat, umjesto upisati, i ajde umjesto hajde, ali to svako koristi tako da se to ne ubraja u greske, ti ih navedi ako ih ikako vidis :S
Jednostavno, vidi za šta imaš talenta, koji ti predmet ide najbolje od ruke i uživaš u njemu(ako, jel, uopće ima takvo što ) i odluči se za školu koja ima najbolje "pokrivene" kadrove koji te hajmo reći fasciniraju.
K1Cho je napisao/la:
ja ne vidim nekih opasnih gresaka u njegovom tekstu, osim sto pise upisat, umjesto upisati, i ajde umjesto hajde, ali to svako koristi tako da se to ne ubraja u greske, ti ih navedi ako ih ikako vidis :S
evo,prepravio sam te neke "greske",ali mislim stvarno,ko jos po net chatovima,portalima pise hajde ili slicne stvari :D svi pisemo neke skracenice i ko ce ti jos ovo sve ispricat...normalno da je to lakse ovako napisat.I jos nesto,sta nicky zna koliko sam ja obrazovan i kako znam komunicirat.Mislim da bi se on trebao pozabaviti svojim problemima,jer vidim da je dosta stariji od nas.

@wallown

ako treba da te upoznam,upoznat cu te :) ja sam ti samo rekao,ako ti tema smeta,zaobidji je

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.