Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nema škole.Hladno

905 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.02.2012. u 14:02

Ne sviđa mi se ovo nikako, kada budu najljepši dani (juni) moraćemo nadoknađivati sve ovo, sranje.
idemo snijeg, idemo minuuuusiii
Ma ne školujem se.

A ovo ti samo vrijedi za "vukojebine" tipa (Hađići, Osjek, ku**c palac), dok u Gradu će Nastavnici/Profesori odlučiti dali će skratiti/obustaviti nastavu.
Idemo sad jedna mecava da sve zatrpa

btw idel se sutra u skolu ?

Sutra petak 3 a oni stavili 2 petak

Odluka o obustavi nastave u područnim školama na snagu stupa u petak, 2. februara.
za koje je ovo gradove.. u svim skolama ima grijanje i to dobro
Gimnazija Dobrinja ?
Ovdje kod mene sunce grije!
Vamo u Bužimu tačnije Unsko-sanski kanton, snijega gotovo nikako nema, al' je drama hladno.

Neka neka, što freaker kaže morati ćete ići u školu kad budu topliji dani.
torQ7u je napisao/la:
Ma ne školujem se.

A ovo ti samo vrijedi za "vukojebine" tipa (Hađići, Osjek, ku**c palac), dok u Gradu će Nastavnici/Profesori odlučiti dali će skratiti/obustaviti nastavu.
Kao prvo piše se Hadžići kao drugo nije nikakva vukojebina, da si barem jednom dolazio u Hadžiće znao bi to.

Osnovna škola u Hadžićima koju sam ja završio ima najviše učenika na KS, mnogobrojne firme (Coca Cola, Sinalco, Sabix, Begex..) da ne nabrajam više.. Vukojebina može biti samo okolica Hadžića (Tarčin, Vukovići)..
KoleBL je napisao/la:
za koje je ovo gradove.. u svim skolama ima grijanje i to dobro
kanton sarajevo
To ti sine važi samo za one vukojebine, ona sela pod Bjelašnicom, Igmanom i tako to... A odmah ste poletili da važi za sve škole u KS... Džaba se nadate.
FREEK je napisao/la:
Kao prvo piše se Hadžići kao drugo nije nikakva vukojebina, da si barem jednom dolazio u Hadžiće znao bi to.

Osnovna škola u Hadžićima koju sam ja završio ima najviše učenika na KS, mnogobrojne firme (Coca Cola, Sinalco, Sabix, Begex..) da ne nabrajam više.. Vukojebina može biti samo okolica Hadžića (Tarčin, Vukovići)..
Bio dole i nikad više, kad vam puhne s one planine kosti se zalde j**o te

Ma jarane sve iza Ilidze je meni vukojebina hahahah

Sta se odma ljutis
Pa neće bit cijeli dan vani,budu kad idu u školu i poslije škole,a to nije ni sat vremena, šta fali nek se čeliče.
FREEK je napisao/la:
Ne sviđa mi se ovo nikako, kada budu najljepši dani (juni) moraćemo nadoknađivati sve ovo, sranje.
Jel bolje da se smrzavas ili normala kuci da ostanes?

btw.Sutra fino spavanje do 12
vazi na sve skole u Kantonu sarajevo.
jacky je napisao/la:
Gimnazija Dobrinja ?
Učenici idu regularno u školu
_Kemo_ je napisao/la:
Jel bolje da se smrzavas ili normala kuci da ostanes?

btw.Sutra fino spavanje do 12
vazi na sve skole u Kantonu sarajevo.
Jel ti razumiješ šta znači sintagma 'područna škola' ?
reLo je napisao/la:
To ti sine važi samo za one vukojebine, ona sela pod Bjelašnicom, Igmanom i tako to... A odmah ste poletili da važi za sve škole u KS... Džaba se nadate.
Prvo, nisu vukojebine. Pokaži malo poštovanja. Nisi ništa bolji od "njih". Štaviše, siguran sam da su tamo ljudi deset puta bolji od tzv. "sarajlija", heroja.

Dalje, da. Upravu si. Ovo su područne škole, ali vrlo vjerovatno je da će smanjit nastavu u nekim školama... Časove, mislim r_r
cheNga1 je napisao/la:
Učenici idu regularno u školu
Moraju oni uvijek izuzetak bit' -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.