Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koji bi ste mish prije koristili?

337 pregleda · 43 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 11:34

Pozdrav, kratko i jasno, zelim znati koji je za vas bolji od ova dva mish, za mene lichno je DeathAdder
S1l3nt je napisao/la:
Ta "dugmad" imaju svoju funkciju, odnosno da ih znas iskoristit kao bind-ove, vidio bi da to nije za privlacnost..
Dalje, osobno puno mi je bolji DeathAdder i koristim ga, igrao sam i na mxu, i na g5 i na copperhead, i na kone, sve sam skoro izmjenjao i DeathAdder mi je najbolji i nema sanse da bih ga mijenjao. 70% od vas sto govorite da vam je mx bolji, govorite jer i niste igrali na misevima osim mx-a jer je mx trenutno ako ne najjeftiniji onda medju tim gamerskim misevima se nalazi, iako je sigurno mis extra.

@Genius: nechko istina je to za lan turnire i razerove miseve, ali ja sam pratio korn-a na wcg-u , on je koristio DA na wcg i bio je sasvim solidan, i onda sam ga ja kupio i jedno vrijeme koristio bez drivera, i bio mi je ko sad s driverima, jer koliko sam ja upucen njima je default 1800 dpi, pa sad ti ako oces smanjivat onda install drivere. A imas ti Copperhead-a kojem mozes mijenjati dpi u igri, samo sto nije + i - kao na mx-u, nego se nalazi sa strane kao bind. I netrebas drivere da bi mogao mijenjati.
Zasto cemi ta dugmad za bindove?Fkt nidje veze,da mi trebaju za bindove,ili da treba nekome drugom,neko bi se sjetio pa rekao,da fali dugmadi...
To nije slucaj, meni je MX najdrazi,i koristim ga bash dugo,tebi deathadder,jbga o ukusima ne vrijedi raspravljati ;)

Peace

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.