S1l3nt je napisao/la:
Ta "dugmad" imaju svoju funkciju, odnosno da ih znas iskoristit kao bind-ove, vidio bi da to nije za privlacnost..
Dalje, osobno puno mi je bolji DeathAdder i koristim ga, igrao sam i na mxu, i na g5 i na copperhead, i na kone, sve sam skoro izmjenjao i DeathAdder mi je najbolji i nema sanse da bih ga mijenjao. 70% od vas sto govorite da vam je mx bolji, govorite jer i niste igrali na misevima osim mx-a jer je mx trenutno ako ne najjeftiniji onda medju tim gamerskim misevima se nalazi, iako je sigurno mis extra.
@Genius: nechko istina je to za lan turnire i razerove miseve, ali ja sam pratio korn-a na wcg-u , on je koristio DA na wcg i bio je sasvim solidan, i onda sam ga ja kupio i jedno vrijeme koristio bez drivera, i bio mi je ko sad s driverima, jer koliko sam ja upucen njima je default 1800 dpi, pa sad ti ako oces smanjivat onda install drivere. A imas ti Copperhead-a kojem mozes mijenjati dpi u igri, samo sto nije + i - kao na mx-u, nego se nalazi sa strane kao bind. I netrebas drivere da bi mogao mijenjati.
Za ovu dugmad sto kazes da nije za privlacnost, ja na mx-u koristim svako dugme in-game, i da ih imam jos 10, jos bih 10 stvari imao za koristiti, tastatura mi je nekako retardirana, ne mogu vishe od 3 tipke odjednom kliknuti, naprimjer, na infernu, imam spawn za kucu, pricam na vent (( znaci cuvam SPACE )), hodam pravo (( znaci W )), skocim na scroll, i hocu jos da duckam da se popnem na onu kutiju (( prva kutija ona, za biblioteku )), nece

Ne mogu se 3 tipke odjednom pritisnuti, pa ne mogu fino tastaturu koristiti, pa bih volio da imam vishe dugmadi na mishu
Za Razerove misheve, ja sam fino rekao da sam cuo sta drugi kazu, nisam imao nijedan drugi osim mx-a, jer mi nije bio potreban, jer svakom malo boljem gameru treba vishe vremena da se navikne na novi mish (( ja kad sam presao na mx sa onog default sto dodje uz kompjuter, psovao sam Logitechu sve, i onih 120 KM koliko je tada bio, ali za 15 dana sam ustvari tek mogao donekle koristiti sav kvalitet ovog misha )).
Ja licno vishe volim Razerove misheve jer su stvarno lijepi, prelijepi ((
dr**m na misheve, o yeah! XD )). Al' ne fkt, volio bih da imam jedan, ali me strah da ce mi dugo trebati da se naviknem, ali evo razmisljam sad ako pocnem raditi da polahko skupljam za Razer Mambu

Ima oko 8 dugmadi na mishu, tako da mislim da ce mi biti dovoljno sto se tice CS-a
A to za Korna, bili smo na WCG-u, vidio si kakvih je sve botova bilo, da ne valjaju 3 ekipe, i jedan igrac kao Korn moze sa Joystickom umjesto misha ownat sve wannabe-pr0eve koji su bili na WCG-u. Tako da ti to bas i nije neko mjerilo
Default DPI nije ni kod kojeg misha 1800, jer sta ce ti onda driveri ? (( opet kazem ovo je moje misljenje, nisam ja pravio Razerove misheve, sh'a ja znam

))
Uglavnom, od mnogo ljudi iskusnijih i od tebe i od mene sam cuo da je mx518 bolji mish od DeathAddera, po kvaliteti, ali mislim da su to mishevi koje dijele nijanse, i da nema prevelike razlike, jednostavno, jedan je prekvalitetan, drugi je malo vishe prekvalitetan, tako da ako vec kupujes bilo koji od ova 2 ponudjena neces se za*ebat
Hvala, cao! :*