Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Koji bi ste mish prije koristili?

337 pregleda · 43 odgovora · otvorena 04.08.2009. u 11:34

Pozdrav, kratko i jasno, zelim znati koji je za vas bolji od ova dva mish, za mene lichno je DeathAdder
Bezze tema.Meni je bolji mx518 i glaso sam za njega jer sam njega isprobao.
Imo oba misa
~ Razer DeathAdder dobar mis samo se brzo kvari
~ Mx 518 dobar mis izdrzljiv opticki jeftini
- po meni ti je bolje mx
mx ,

btw jel iko , slucajno zna gdje se u sarajevu moze zamjenit kabal od misa , tacnije mxa -_- (?) i koja je cjena?
Uredu nije anketa bila kako vam se dpada ova tema, nego da vidim sta mislite koji od ova dva misha je po vama bolji?? et
DeathAdder !
BUYAKA je napisao/la:
DeathAdder !
Bravo kralju i ja sam deathadder, po meni je najbolji, ja igram sa njim kuchi, a ti??
hey vidis li sta si napisao u temi ' meni licno je bolji deathadder ' .... pa uzmi onda deathadder nemoj pitat koji valja ako ti je taj bolji , ja imam deathaddera preyakk mish , a ni mx518 nije nishta loshiji ipak moja preporuka DEATHADDER !
Mx Jest da ga neam al kad dodjem kod jerana guzove mu derem
Prvo nisu ova dva misa jedini na svijetu... Ima tu mnogo drugih time G3 (koji ja koristim) G5 , od razera ima jos miseva,roket kone etc. Ako vec postavljas anketu znaj da nisu ta dva misa jedini u upotrebi
DeathAdder
mx

Post dobio aplauz od bak1r

mx 518.. imo sam ga godinama. oblikom i svim je prejak.. slj mish koji sam uzo je bio g5 jer je isti oblik mx-a xD
Deathadder.

Koristi noviju tehnologiju + vise dpi. MX star k'o Ilidza.

Ozbiljno, uzmi deathadder - i ja sam ga uzeo i predobar je.
MX Bog i Batina što se tiče miševa..
Imam mx518 i sluzi me perfektno!Predobar miš!Po menik najbolji !
DeathAdder bolji i normalno da ce bit bolji kad je noviji nova tehnologij i sve a evo i slika ti kze sve DeathAdder ima najbolji Perfect Control tj ovo zeleno na slici

SAN11 je napisao/la:
hey vidis li sta si napisao u temi ' meni licno je bolji deathadder ' .... pa uzmi onda deathadder nemoj pitat koji valja ako ti je taj bolji , ja imam deathaddera preyakk mish , a ni mx518 nije nishta loshiji ipak moja preporuka DEATHADDER !
Pa de mu otidji na profil pa vidi da ima deathaddera vec samo je htjeo cuti i nase misljenje o ova dva misa.I on uopste nije pitao koji od ova dva misa bolji da kupim.
Sve je to stvar ukusa i koji ti vise odgovara,po meni je MX 518 najjaci,a onda ostali misevi koji su pravljeni su na skoro isti fazon ko mx,samo sto dodaju neka dugmad da bi mish bio "privlacniji",sto je bespotrebno .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.