E owako raja...potreban mi je plugin kada admin pise bijelim slovima da se ne vidi njegov nick ...tj. samo text da se vidi ...Pokusao sam naci na google ali nema pa vas molim da mi netko kaze ime tog plugina ili link da mi da za download..Hvala
Diskusija
Plugin
125 pregleda · 8 odgovora · otvorena 05.08.2009. u 01:38
To nije plugin,u amxx.cfg ili server neznam tacno imas show admin activity il tako nesto ,javit ce se neko ko tacno zna i sad imas da utipkas pored 0 1 il 2
0 ti je da nista en pise
1 admin
2 nick
mislim da je tako al eto bit ce jos neko 99% da napise tacno ,ako ne bude potrazim ja po serveru pa ti javim =)
edit .
Pregledao sad ides u amxx.cfg i imas show admin activity i stavi 2 ako hoces da pise nick ako neces 0 =)
" Show admins activity 2" tako je kod mene =)
0 ti je da nista en pise
1 admin
2 nick
mislim da je tako al eto bit ce jos neko 99% da napise tacno ,ako ne bude potrazim ja po serveru pa ti javim =)
edit .
Pregledao sad ides u amxx.cfg i imas show admin activity i stavi 2 ako hoces da pise nick ako neces 0 =)
100kaa je napisao/la:
To nije plugin,u amxx.cfg ili server neznam tacno imas show admin activity il tako nesto ,javit ce se neko ko tacno zna i sad imas da utipkas pored 0 1 il 2
0 ti je da nista en pise
1 admin
2 nick
edit .
0 ti je da nista en pise
1 admin
2 nick
edit .
Care ne treba plugin nikakav ,otvori amxx.cfg i pronadji
ovo show admin activity i stavi 2 ako hoces kao sto sam ti gore napisao a ako neces da se vide nickovi stavi 0.
ovo show admin activity i stavi 2 ako hoces kao sto sam ti gore napisao a ako neces da se vide nickovi stavi 0.
Prvo ubaci ovaj plugin amx_ejl_adminchat.amxx
Onda u kad hoces da pise a da se ne vidi nick samo pises u konzolu amx_tsayy tvoj tekst GL :$
Onda u kad hoces da pise a da se ne vidi nick samo pises u konzolu amx_tsayy tvoj tekst GL :$
¸Ma bola ovo activity ti je i kad na Z@ pises opet se ne vidi nick,
nemoras se morit konzolom =)
nemoras se morit konzolom =)
Ubacis ovo amx_ejl_adminchat.amxx i onda kata pises z@ i tekst i nebi ti se trebao vidjeti nick.
Jel home server? Ti si ga digao od svoje kuce. Ako imas amxmod instaliran onda mozes to podesiti. Pronadji odgovarajucu komandu i promjeni je mislim da 0 znaci da se vidi, 1 da ne i 2 nesto drugo
GL
GL
Otvoriš valve/cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx i u njoj prepraviš umjesto 1 ili 2 ti stavi 0 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.