Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FA Contest no comment again...

588 pregleda · 22 odgovora · otvorena 25.07.2009. u 20:33

Kada je Marko (torq7u) postavio prvu temu za contest, bile su 2 teme: Logo i Manipulacija. Receno je da jedan ucesnik moze ucestvovati u jednoj kategoriji.

Prokleti rad sam radio 4+ sati, ulozio mnogo truda u njega da ispadne vrlo dobro (odabrao sam manipulaciju).

Kada je Marko doshao na msn, poslao sam mu u .rar-u svoj rad i reko je da je sve ok. Ubrzo, prva tema se negdje zagubila i postavljena je druga tema (obicni c/p). Pitao sam Marka za svaki slucaj, jel trebam novi rad da radim posto je nova tema, on je rekao nema problema, iste su slike tvoj rad cu racunat kao i sve ostale sto su poslani.

Da bi maloprije pogledao Contest winner temu i vidio kako je Kroks pobjedio (extra slika brate stvarno). Hajd reko super. Kad ono -.- mi se javi na msn kaze sto nisi sta uradio za contest. Ja kazem WTF pa poslao sam. Kaze nisi, ja reko nemoj me zjbavat :S. Onda mi je on poslao ovaj ss:

Dokle ce ic vise ovaj bezobrazluk?

Mozete se sramit.

edit: I da, bilo je receno da ce glasati FA Modovi i TRL.. i onda sad vidim da neki admin koji vze nea u psu glasa za pobjednika.. SRAMOTA

Srami se marko

Za neke od googlanja do googlanja, za Marka od aplauza do aplauza!
Ok...nemam ja nista potiv vas ,radite kako vam je volja.samo postupci nekih clanova odvracaju i odbijaju popularnost i brojnost ovog sajta.
4rm4n1 je napisao/la:
Mirza, no offense, al' pretjerujes.

I da si pobijedio - sta bi dobio? 200 bodova + medalju (koju 100% kroks nece dobit', a ni ti samim tim). Sta imas od toga?

After all, ti znas da radis u photoshopu, i svjestan si toga. Otidji na neke druge forume koji su koncentrisani na photoshop i na dizajn - i na njima uci i dokazuj se.

Btw, sto se tice Marka - lik je (po meni), zajedno sa vlexom i xeonom, jedan od najboljih i najaktivnijih moderatora. Ne ulizujem se, Boze sacuvaj, nisam siguran da ce se ostali slozit' sa ovim izborom, al' eto...

Well, da sebi steli aplauzove - ne bih rek'o. Jesi l' ti svjestan da (global) moderator ili administrator mora kliknuti 999 puta da banuje korisnika, dadne aplauz i samar i Bog zna sta, a da jos uvijek nije siguran je l' se "pika".

No offense, al' tako je.
Aplauz, samar, zakljucaj, obrisi, u kantu, sve te opcije rade kako treba i nije potrebno da ih stisnes po 999 puta. Dovoljno je jednom.

Post dobio aplauz od xXxAdOo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.