Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] - Some pic.

280 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 11:03

- Pozdrav

Posle jucerasnje teme javila su se dva lika ... al posto fkt nemogu cekat da rade jednu sliku pa sam odlucio ovde postavit sve sta mi treba ! - Nagrada bodovi !

- Banner

Width : 600
Height : 95 ( il' 100 )

- Da na njemu pise Pocetna.ba i negdje u cosku cs.gather.ba !
- I naravno da bude na tom baneru neki sto bi se reklo unikat logo al de je u nekoj vezi sad CSom i Gatherima !

Transparent !

- Buttons

Width : 100 (or 150 )
Height : 50

- Sedam buttona

1) Pocetna
2) Serveri
3) mIRC
4) Forum
5) Download
6) Kontakt
7) Partneri

Transparent ako nebudete ih pravili u kockicama

- Background image

Width : 3000
Height : 1000

U ovom fazonu samo da budu dvije linije jedna gore jedna dole ! ako vam je lakse mozete napravit dvije slike tj. da na jednoj slici ova linija bude gore a na drugoj dole...
E sad pazite na liniju da bude Height : 15 od vrha ako ste me skontali... znaci da se od vrha do te linije bude razmaka 15 pixela...

Mozete stavit Transparent a da linija ova bude boje kao sto je i sada ...

- mIRC

Pogledajte

- U ovom fazonu znaci da bude ova slika od mirca da bude transparent i da slicnim fontom kao sto je mirc napisano da pise "Pridruzi nam se i na mIRC-u" il' "Join us @ mIRC"

- Transparent

- Download

Treba mi

Slika sa znakom od CS-a i da na njoj pise "Counter Strike 1.6 Download"
Zatim slika sa znakom STEAM-a i da na njoj pise "STEAM Download"
Zatim slika sa znakom mIRC-a = "mIRC Download"
Zatim slika sa znakom neke instalacija il ako ima za cs patch slikica jos bolje i da pise "Counter Strike Patch Download"
Onda slikica od java plugina ona soljica ja mislim "Java plugin Download"
i to je to

Sto se tice velicine to vama ostavljam... naravno nemojte da bude ni preveliko ni premalo

- Transparent

- I jos jedna stvar...

Kontakt image... opet na vama je velicina i da na njoj pise "Kontaktiraj nas" il kako vi mislite da bi trebalo pisat

Transparent

Znam da je ovo puno posla jbg... mogu i ja ovo uradit al posto nisam u PS dobar bolje da vi uradite ....

Nagrada dacu 200 bodova

Ako sta nebude jasno javite mi se na PM il na MSN pa cu vam pojasnit

ako vam je laske... www.test-test.com.ba
Ajde ljudi zar je ovo toliko tesko ?
Odradim ti ja ovo. Znaci skontao sam sve otprilike osim ovog velikog backgrounda al ajd skontat cu. Sto se tice ovog svega, sto si rekao jel mora biti transparent ili da stavim ono kao pravougaonik?

I da bit ce sve gotovo do sutra i postano na ovoj temi. Kako radim tako cu i postati.
nequeo je napisao/la:
Odradim ti ja ovo. Znaci skontao sam sve otprilike osim ovog velikog backgrounda al ajd skontat cu. Sto se tice ovog svega, sto si rekao jel mora biti transparent ili da stavim ono kao pravougaonik?

I da bit ce sve gotovo do sutra i postano na ovoj temi. Kako radim tako cu i postati.
sve Transparent mi treba al buttoni mogu da budu nekog oblika... znaci npr neki pravougaonik i u njemu pise npr. "Pocetna"

al ovo sam ti dao primjer nemoras ti radit sa oblicima
Header:

Buttons:

Download Buttons:

Ostalo:

I ona velika slika.

http://i32.tinypic.com/71sb5x.png

Post dobio aplauz od Jason

nequeo je napisao/la:
Header:

Buttons:

Download Buttons:

Ostalo:

I ona velika slika.

http://i32.tinypic.com/71sb5x.png
Kad dodjem danas kuci s' posla... postavit cu ih da vidim kakve su... pa cu ti dati bodove

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.