Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN Problem

233 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.07.2009. u 14:57

provjeri jel ti iskljucen firewall na kompjuteru,i jel ti datum i vrijeme u redu
Windows Vista:

1.a.i. Click "Start," click "All Programs," click "Accessories," and then right-click "Command Prompt."
1.a.ii. Click "Run as administrator."
1.a.iii. If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, type the password or click "Continue."
1.a.iv. Type the following command, and then press ENTER:
REGSVR32 %windir%\system32\msxml3.dll

Windows XP:

1.b.i. Click "Start," click "Run," type the following command, and then click "OK":
REGSVR32 %windir%\system32\msxml3.dll

1.b.ii. If the file can be located and is available, you receive the following message:
"llRegisterServer succeeded in C:\Windows\System32\msxml3.dll is succeeded."

1.b.iii.If this step is not successful, go to the next step.
1.b.iv. If this step succeeds, go to step 3.

pokusaj sa ovim nadam se da znas bar malo prevodit..8-)
google my best friend
hugOo je napisao/la:
provjeri jel ti iskljucen firewall na kompjuteru,i jel ti datum i vrijeme u redu
a sta je firewall
Speedfight2 je napisao/la:
a sta je firewall
Firewall je dio hardvera koji u sklopu računarske mreže ima mogućnost da spriječi nepropisni prijenos podataka preko mreže koji je zabranjen od strane siguronosne police. Firewall ima zadatak da kontroliše protok podataka između različitih zona u računarskoj mreži. Obično se Internet zona smatra nesigurnom, dok se lokalna mreža smatra relativno sigurnom. Najbitniji cilj je ostvarivanje normalnog odnosa između ove dvije zone tako da jedna ne naškodi drugoj. U najčešćem slučaju firewall se brine da na računar ne dospije štetni kod (virus, crv itd.) sa globalne mreže - Interneta. Laički rečeno, Firewall spriječava viruse da dospiju na računar, ali ih ne može liječiti, odnosno ukloniti.

Firewall ne može raditi sam, i najčešće zahtijeva iskusnijeg korisnika koji će odobravati ili zabranjivati pristup nekoj mrežnoj aktivnosti. Firewall je najosnovnija komponenta koja čini sigurnu računarsku mrežu, koja je uvjet normalnog rada, kako na internetu, tako i na lokalnoj mreži.

Post dobio aplauz od vLexinho

Vidi ...
Ovako isti error mi se bio pojavio !:..
Ovako napravi !...
Restartuj komp , cim krene da ti se upali stisni DUGME F1 ili DEL , i morat ces napraviti VRIJEME i DATUM I GODINU..
Zatim kad si to uradio , udji u CONTROL-PANEL , DATE & TIME napravish tu isto i onda se loguj..
Mislim nikakve svrhe nema to VRIJEME i DATUM , ali ako ti podaci nisu tacni ne mozesh uchi !...
Ako ti ne pomognu alternativne navedene solucije pokusaj obrisati cookies, ali manuelno.

C:\Documents and Settings\ime_tvog_pc-a\Cookies

Ja nisam mogao mjesecima log in dok nisam obrisao sadrzaj foldera.

Post dobio aplauz od vLexinho

DestinY je napisao/la:
Vidi ...
Ovako isti error mi se bio pojavio !:..
Ovako napravi !...
Restartuj komp , cim krene da ti se upali stisni DUGME F1 ili DEL , i morat ces napraviti VRIJEME i DATUM I GODINU..
Zatim kad si to uradio , udji u CONTROL-PANEL , DATE & TIME napravish tu isto i onda se loguj..
Mislim nikakve svrhe nema to VRIJEME i DATUM , ali ako ti podaci nisu tacni ne mozesh uchi !...
Probo sam i nece----

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.