Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

igre msn

166 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.08.2009. u 20:16

dajte molim vas pomozite mi nemogu da igram igre na msn one

kad mi neko posalje poziv ono da igramo ja idem prihvati pise mi da msn trenutno nemoz da otvori taj program da pokuam kasnije
a kod tog sto mi je poslao pise da ja nemogu da igram i nezz u cemu je problem ajd mom vas da mi pomognete

hvala
koliko znam te igrice bi se trebale instalirati

a koja ti je verzija msn'a mozda on ima noviju a ti (stariju ili obrnuto)

evo link

http://zone.msn.com/en-us/home
Zavisi ...

Moras posjedovati tu igru koju zelis da igras protiv nekoga na MSN-u !

Link

Znaci nadjes igre na netu !

Izgasis skroz msn ides na task menager nadjes wlm i izgasis. ( alt gr + ctrl = task menager)

Otvoris patch od igre kliknes na njega aktiviras i otvoris ponovno msn , zapocnes razgovor sa nekom osobom i pitas ga dali on ima igru istu kao ti npr : sah itdd .. ako ima pozoves ga i pocnete igru !

Uopste nije neki problem samo si trebao traziti na google.ba
zizY je napisao/la:
Zavisi ...

Moras posjedovati tu igru koju zelis da igras protiv nekoga na MSN-u !

Link

Znaci nadjes igre na netu !

Izgasis skroz msn ides na task menager nadjes wlm i izgasis. ( alt gr + ctrl = task menager)

Otvoris patch od igre kliknes na njega aktiviras i otvoris ponovno msn , zapocnes razgovor sa nekom osobom i pitas ga dali on ima igru istu kao ti npr : sah itdd .. ako ima pozoves ga i pocnete igru !

Uopste nije neki problem samo si trebao traziti na google.ba
a trazio sam da download igre i nema ima samo da igrasm online.moze li link za download

btw imam i ja i taj drgi msn 9.0

hvaka
Mogu ja pomoci ..mogu ja mogu ja ...Kupi sebi NFSMW ili neki drugi NFS pa me zovvi da igramo online ... :) ....daj aplauz da izadjem iz minusa pls .... xD
moraš provjeriti svoju i njegovu verziju...pa morate imati iste igre skinute...pa tek onda mozete igrati kad ga pozoveš a on prihvati...nadam se da sam pomogao :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.