Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba FanArt Contest !

216 pregleda · 1 odgovor · otvorena 12.07.2009. u 11:16

Dragi memberi i memberice,
cast mi je da vam predstavim PRVI kontest u FanArt-u u 2009 godini.

Kao sto svi znate, dozvoljeno je svima da ucestviju od pocetnika pa do naprednih grafickih dizajnera.

Pa da krenemo lagano, al sigurno.

Pravila:

× Zabranjeno postovanje radova koje vi niste radili [ Diskvalifikacija ]
× Dozvoljeno je koristiti neke od tipova iz tutorijala, ali ne raditi po citavom tutorijalu !

Teme:
Ovoga puta cemo da imamo dvije kategorije u kojima ce te se takmiciti, a to su:
× Logo dizajn
× Fotomanipulacije

Sto se tice LOGO dizajn kategorije, tema je slobodna kao vrsta i tip logo-a.

U svakoj kategoriji mora biti minimalno 6 ucesnika, ako se desi da u jednoj kategoriji ima 10 a u drugoj 5 ucesnika, kategorija sa manje ucesnika otpada, to znaci da ti ucesnici mogu da predju u kategoriju broj dva, ili da odustanu.

VAZNO !
Predavanje rada je dozvoljeno iskljucivo samo u .PSD (ako ste radili u photoshopu) i .EPS extenzijama (ako ste radili rad u Adobe Illustratoru)(a ako ste rad radili u nekom drugom programu tipa neki Macromedia program (fireworks,freehand) mozete slobodno da postate i defaltne extenzije tih programa ali naznacite pri predaji rada))

Source fajlove RARovati ili ZIPovati il' sta vec, UPLOADATI ISKLJUCIVO NA RAPIDSHARE.com i torQ7u [ meni ] na PM poslati.

Nagrade i ostalo:
Sto se tice nagrada bit ce podjeljene dvije nagrade za svakog pobjednika u svojoj kategoriji. Drugog ili treceg mjesta nece biti, samo PRVO !
Nagrade ce biti po 200 GAMERS.ba Poena i najvjerovatnije MEDALJA koja ce biti u vasem profilu pored ostalih medalja ! Znaci 200 Poena + Medalja.

Ovaj kontest ce nadgledati:

× TRL // Sudija
× torQ7u // Sudija
× Smoki // Sudija
× Skala // Sudija
× Under // Sudija
× bak1r // Šamaranje + Banovanje spamera

VAZNO #2 !
Svako slanje poruke ili upisa u GB nekom od nadgledatelja sa pitanjima "smijem li ja ovo", "mogu li ja ovo" i slicno rezultirat ce ŠAMAROM.
ŠTELE NIKAKVE NEMA !

Ostalo je na vama, iskoristite svoj skill, znanje, mastu i iznenadite nas svojim djelima.

Krajnji rok predavanja radova je 14 dana od postavljanja teme !

Slike za za fotomanipulaciju ce te naci na linku ispod !

http://rapidshare.com/files/250878611/Kontest_slike.rar.html

Zelio bih da pogledate jedan portfolio da vidite kako je jedan momak radio par Logo-a: http://www.NemanjaV.com
Stani jel ovo bilo neki dan? Ista tema isti tekst?

Šta je s tim?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.