Znaci dobijemo ligu...protiv mys na produzetke sve regularno svi iz klana igrali...kad Semir pise na steam vi ste dw,,,,mi kako to,,on kaze nije cropsu isti steam id
a mi smo njemu rekli da promjeni steam id prije mjesec dana jer mu je hackan steam cropsu, al likovi oce nasilu da prodju i to je to
budi te bolji pa prodji te
sramota za vakve lige znaci zgadi mi se igrati sa vakvim organizatorima ...mislim stvarno je debilski od njih i sami znaju da crops igra za sym i sve
al oni seruu i to je to ,,,izvini te na rjecima...

-znaci sramote netreba se vise niko da se prijavi na tu ligu-
EDIT: cak su na forumu promjenuli da se ceka 20 MIN a bilo 10 min sramota znaci...mi ih cekalio 20 min a sudija ni nezna koliko treba da se ceka
SRAMOTAAAAAAAAAAAAA
EDIT:
evo upravo su vratili na 10 min na forumu znaci gubite
a mi smo njemu rekli da promjeni steam id prije mjesec dana jer mu je hackan steam cropsu, al likovi oce nasilu da prodju i to je to
budi te bolji pa prodji te
sramota za vakve lige znaci zgadi mi se igrati sa vakvim organizatorima ...mislim stvarno je debilski od njih i sami znaju da crops igra za sym i sve
al oni seruu i to je to ,,,izvini te na rjecima...

-znaci sramote netreba se vise niko da se prijavi na tu ligu-
EDIT: cak su na forumu promjenuli da se ceka 20 MIN a bilo 10 min sramota znaci...mi ih cekalio 20 min a sudija ni nezna koliko treba da se ceka
SRAMOTAAAAAAAAAAAAA
EDIT:
evo upravo su vratili na 10 min na forumu znaci gubite

, zasto su bshz i ovi otisli iz MYS-a nego zbog njega :/

Stvarno si jad semire