Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Blubgame

97 pregleda · 4 odgovora · otvorena 07.07.2009. u 19:18

Blubgame je jedna vrlo zanimljiva igrica poceo sam je igrati prije par dana ali sam davno igrao blooby volley koja je skroz slicna ovoj.Igrica moze da se igra preko neta pa se cak igra i preko esl.Preko esla mozete da igrate tako sto se registrujete na esl nakon toga nadjete igru u fun games idete na ladder 1on1 ili 2on2 zavisi sta hocete da igrate registrujete se na ladder sacekate potvrdu da ste primljeni na ladder i onda udjete u igricu i u main chat windowu pitate da li neko hoce 1on1 preko esla.
Pa eto skinite igricu meni je zanimljiva, pa da se malo sutamo a ako neko hoce mozemo i preko esla :D

download link
http://blub-game.com/hp0/index.php?id=7
omg
u zivotu nisam gluplje igrice igrao
NeLe_BHF je napisao/la:
zašto se ne drogiraš ko sav normalan svijet?
hahaha To sam mu i ja rekao dosao mi u igoranu i napao skini skini skini ja skinem ajd da vidim nasta lici ono da neka neznam sta je neznam kako da opisem i prebacujes neku loptu preko mreze.Fazon muze uci u tvoj teren i nisam ni skocio da serviram on preko mene i zabije pojen. Ili cekam 3 sata da servira i tako to . Duca mani se toga igraj cs ili dotu crvice bilo sta samo nemoj ovo vise molim te !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.