Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS liga turnir i najaci bih server ?

169 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 13:35

Zdravo raja ovaj posto sam novi ovde i ne snalazim se zasad najbolje igram canter nekih 6-7 mjeseci na netu dok sam prije igro u net klubovima zanima me jel ima neka liga ili tako nesto da se igra u BIH ili tako nesto dje su najbolji igraci itd.... i imal kakav glavni server u bih ili jedan od najacis gdje igraju oni najbolji ???

P.S: Imatel neki link gdje pise dosta zanimljivih stvari o CS kao neki savjeti u igri i tako to ?

Hvala na svemu thx :D nadam se da ne krsim neko pravilo hehe :D
Serveri :
www.gametracker.com

O cs-u

www.counter-strike.com
www.cs-srbija.com
... :S
Corrector je napisao/la:
Serveri :
www.gametracker.com

O cs-u

www.counter-strike.com
www.cs-srbija.com
... :S
Hvala mani tog smila :S ccc :D:P
www.gametracker.com tu imas jako jako dosta servera za razlicite igrice, jedan od jacih servera kod nas ti je balkan express IP tog servera mozes naci na stranici gore napomenutoj jer ne smijem pisat ip non steam S.
Sad za sad neznam dal ima i jedna liga al imas evo uskoro tur. u travniku pa... skupljaj ekipu lagano :D
100kaa je napisao/la:
www.gametracker.com tu imas jako jako dosta servera za razlicite igrice, jedan od jacih servera kod nas ti je balkan express IP tog servera mozes naci na stranici gore napomenutoj jer ne smijem pisat ip non steam S.
Sad za sad neznam dal ima i jedna liga al imas evo uskoro tur. u travniku pa... skupljaj ekipu lagano :D
Aham a taj turnir se igra ono u net clubovima tako nesto ??

Nema nista sto bi se moglo igrat preko neta ??
Da turniri se prze na lanu , ako bude neka liga uskoro da je iole normalna bit ce ovdje na gba,pa budi aktivan ,prati i postuj pravila ^^ .
Popravi gramatiku, trebace ti vjeruj mi...
Jao danas sve nepismeno bože dragi, školujete li se?
ako hoces da opalis ovako neke turnire obrati se neO on ovako nekad napravi subotom,ned mali turnir u stasnetu pa eto budu 3,4 ekipice mozes opalit sta :D
nexus je napisao/la:
ako hoces da opalis ovako neke turnire obrati se neO on ovako nekad napravi subotom,ned mali turnir u stasnetu pa eto budu 3,4 ekipice mozes opalit sta :D
da ali ako je preko neta ???
sunrise je napisao/la:
da ali ako je preko neta ???
lan bro ako hoces da igras s dobrim igracima onda ti je samo lan a ako hoces nesto ovako sto organiziraju 12,13 godina djeca onda mozes pucat net :)

uvijek treba lan igrat net je bezveze
ENTEL je napisao/la:
Jao danas sve nepismeno bože dragi, školujete li se? :r
da naravno da se skolujemo ali ovdje me niko nece ocjenivat okey ako pazim u je****j skoli kako cu pisat nemoram ni ovdje oke :D thx :P
100kaa je napisao/la:
Da turniri se prze na lanu , ako bude neka liga uskoro da je iole normalna bit ce ovdje na gba,pa budi aktivan ,prati i postuj pravila ^^ .
100ko dodji u Tr

BTW

Bogami mogo si pola tih rijeci iskoristi u opciji TRAZI i iznenadio bih se sta bi sve nasao
nexus je napisao/la:
lan bro ako hoces da igras s dobrim igracima onda ti je samo lan a ako hoces nesto ovako sto organiziraju 12,13 godina djeca onda mozes pucat net :)

uvijek treba lan igrat net je bezveze
Ma znam al jbg kad moram preci pola svijeta da dodjem negdje da igram :S ccc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.