Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan Liga Patch 2009 [Download]

149 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 00:22

by pes-balkan.com

Trailer
YouTube - Balkan Liga Patch 2009 [Trailer]

Opening video
YouTube - Balkan Liga Patch 2009

Info
*Lige: England Premier League, Ligue 1, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Other A & Balkan League
*Balkan League: NK Dinamo, HNK Hajduk, HNK Rijeka, NK Slaven Belupo, FK Željezničar, FK Sarajevo, NK Čelik, NK Široki Brijeg, HSK Zrinjski, FK Partizan, FK Crvena Zvezda, FK Smederevo, FK Zeta, FK Budućnost, FK Sutjeska, FK Mogren, FK Rudar + FC Rapid Bucureist, FC Dinamo Bucureist
*Stadioni:
[BIH] Asim Ferhatovic Hase, Bilino Polje, Grbavica, Pecara
[HRV] Gradski stadion Koprivnica, Maksimir, Kantrida, Poljud
[MNE] Stadion kraj Bistrice, Stadion Lugovi, Stadion pod Golubinjom, Stadion pod Goricom, Stadion Tresnjica
[SRB] Marakana, Stadion Partizana, Sportski kompleks Smederevo
[ROM] Valentin Stanescu

Download
*Patch*

Download - 215MB - Online
Part1 - Part2

Download - 215MB - Online
Part1 - Part2

*Stadiums*

Download - 127MB - Online

ScreenShot

Credits
Stadiums: Vallter, denxho, milos 23, Darko101, taribo, slix, tottimas, ianscott42, Mosu, Lorinho...Thx to all stadium makers
OF: Joco23, FC Chelsea, denxho, Vallter, demco, victim, spaz,grga12, PES6player, jaa, dino
Kits: Vallter, petar23, alen_petrin, KTlin, Flisak, Bago, Diablos, zubinho, Schnu, Billy, the-clau...Thx to all kit makers
Face: Anegor, [4D]Nossy, Hitfacer, redhead, MC 10 MAX, Lorinho...Thx to all faces makers
Grafika: customiZer, pop1806
Other addions: Inas (Stadium Changer)
thx to Pes Production Team, Pes-Serbia Team, CroPes Team

Greske i probleme pisite ovdje...
Uzivaj te!
Imba!!

Hvala do neba!
n1 dude
off topic :zna li neko kada izlazi pes2010 (jedva ga cekam)

on topic: Fin je patch al' vec koristim bundes liga patch , pa tako da necu skidat al' prema slikama je fino uradjen..

eto ako neko zna kada izlazi pes2010 neka mi odgvori :)
thx

Jos nista nije potvrdeno za PES2010, prema nekim informacija pocetkom Oktobra za americko trziste.
Odlicno . Skinucu ovo dok nabavim pes9 p . s . 1 slika prerealna =)
Kad pocnem kod rodjaka rokat

Dramaaa
Skino-instaliro i mogu reci da sam se razocarao u ovaj patch
Nemojte skidati bezzveze, ništa nevalja u ovom patchu ija sam bio skinuo sa njihove one stranice nevalja nista probao svaku verzjiu ovog patcha ali ništa nevalja ni k***u,grbovi nevaljaju,stadiona nema,igrači piše im TEAM A TEAM A ja vam preporučujem skinite radije "Yugo Patch izvrstan patch sve likovi dobro napravili muzika meni sve Bih liga, Srpska,Cro liga, sve fino uradili ako nekom treba link nek nesto napise na PM ili GB.
Još jednom nesidajte patch nevalja.
Eki, grbovi ne valjaju, stadiona nema, pogresna imena timova... nema kad se ne prate upustva... a te verzije sto pricas nide veze, ovo je prva verzija :D

Ovo je izgleda samo pljuvanje po tudem i hvaljenje svog... a i u tom patchu 10 stadiona, nesto dresova i jos 2-3 kluba je uradio nas edit team :(
Najbolji patch

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.