Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Doboj 25.7. - prijave

3.565 pregleda · 93 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 13:52

Posto se turnir blizi pocetku napravljen je mail(msn) na koji se ekipe moraju obavezno prijaviti.

Sve ranije najave ekipa bile su cisto da se otprilike zna odziv ekipa...

Sve ekipe su obavezne da posalju mail sa sljedecim sadrzajem :

- Naslov emaila :
Prijava za turnir "IME EKIPE"
- Sadrzaj poruke mora da sadrzi postavu ekipe i broj telefona za kontakt ekipa. Svaki predstavnik ekipe takodje je obavezan dodati mail tj. msn u kontakte radi lakseg sporazumijevanja preko msna.

Email za prijave i msn mail : [email uklonjen]

Svi timovi koji ne posalju prijavu na email nece se smatrati ucesnicima u turniru. Zamolio bih timove da ne salju emailove sa prijavama ukoliko nisu bar 95% sigurni u dolazak.

Kako budemo dobijali prijave tako cemo i ovdje napraviti i editovati listu sa sigurnim ucesnicima. Josh jednom ponavljam da ekipe koje ne posalju prijavu nece biti ubrojane kao ucesnici u turniru.

Prijave su obavezne!
Molio bih adminisitratore da stave temu medju zanimljive da se ne izgubi bar do pocetka turnira...
hypNotic je napisao/la:
gulash ?
Kakav crni gulash ?

pikac testira drogu
bihac 100 % imali smo problema sa igracem ali je rijeseno.
sad cemo potvrditi na hotmail. jedini problem je sto idemo vozom pa smo u doboju oko 1. nadam se da nije problem? :P
Nostrix22 je napisao/la:
bihac 100 % imali smo problema sa igracem ali je rijeseno.
sad cemo potvrditi na hotmail. jedini problem je sto idemo vozom pa smo u doboju oko 1. nadam se da nije problem?
eto ja sam sendo mail.. a ako bude kakvi problema mozete i ovdje javiti sta..imate sve kontakt podatke :=)
yo vidmo se u čitulji ;))))
btw pripremite jele,lavove i ostale domaće zivotinje :D :D :D :D :D :D
Evo prijavio se i Net-Zone :)
Ajde saljite prijave da znamo sta nas ocekuje.
Ima klanova koji dolaze 100% a nisu poslali mail....Sad sam pricao sa jednim i napomenuo ga da posalje prijavu.
btw za PUT , posto vozarim svake sedmice nekoliko puta do trawnika , a Doboj je poslje zenice , znaci produzim samo do zenice , poslje zenice koliko imam jos do Doboja?
E ovako da pitam ako tko zna koliko je karta vozom iz Bosanskog Novog ( Novog Grada ) do Doboja i koliko ima voznje do tamo ... Dyemo oces ti biti tamo ?? ... pozz
Crazyxx je napisao/la:
E ovako da pitam ako tko zna koliko je karta vozom iz Bosanskog Novog ( Novog Grada ) do Doboja i koliko ima voznje do tamo ... Dyemo oces ti biti tamo ?? ... pozz
Polazna stanica : NOVI GRAD
Uputna stanica : DOBOJ
Udaljenost : 212 km
Vrsta voza : PUTNICKI
Razred : 2
Broj putnika : 1
Povlastica : REDOVNA KARTA
Smjer : 1
Cijena : 11,70

Ako neko oce da putuje vozom [isplatnije je ].Ima ova stranica :http://zfbh.ba/zfbhbax/index.php ali ja nemogu da se snadjem na njoj

Ko putuje iz Republike Srpske vozom :http://www.zrs-rs.com/ imate sve pise birate odaklen idete , i pise kad ima voz koliko para ovaj obicni koliko brzi [brzi je skuplji]... itd

Prijavio sam ja svoju ekipu ....

Post dobio aplauz od quell

vane je napisao/la:
btw za PUT , posto vozarim svake sedmice nekoliko puta do trawnika , a Doboj je poslje zenice , znaci produzim samo do zenice , poslje zenice koliko imam jos do Doboja?
Ma haj snaći ćemo se.. zaustavimo pa pitamo
HAahaha )
vane je napisao/la:
manje od sat vremena.
Crazyxx je napisao/la:
Ocu burazeru

(L)
rriad je napisao/la:
Ma haj snaći ćemo se.. zaustavimo pa pitamo :D
HAahaha :))
od sarajeva do zenice isto kao od zenice do doboja 9-)
dyemsonii je napisao/la:
Ocu burazeru ;)

(L)
Hehe ok ... da se iznapijamo malo tamo ... :D
cu there @ oldies :

- vane
- entel
- arT
- me
- peti TBA

Post dobio aplauz od bak1r

bak1r je napisao/la:
cu there @ oldies :

- vane
- entel
- arT
- me
- peti TBA
e vidis, tu bi mogao ja da upadnem :)
TtK in 100%
sastav :
leooo
mark0ni
lukessen
guzly
eMilsen

see ya
milan je napisao/la:
David ne dolazi?
Ne na moru radi 2 mjeseca

yebemu natashu usta ://

Uglawnom nadam se da sam tamo

Ae fina ekipica da upadnem :|?
b0k1 je napisao/la:
Ne na moru radi 2 mjeseca :(

yebemu natashu usta ://

Uglawnom nadam se da sam tamo :D

Ae fina ekipica da upadnem :|?
e j**i ga... ti mi dodjes par pivica zbog pokera ♥ xD

Post dobio šamar od quell

eM7 je napisao/la:
TtK in 100%
sastav :
leooo
mark0ni
lukessen
guzly
eMilsen

see ya
posaljite prijavu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.