Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Sarajevo

558 pregleda · 40 odgovora · otvorena 21.07.2009. u 21:28

Pozdrav gameri

10 avgusta se odrzava turnir iskljucivo za 94. godiste pa mladje ... slicno kao u hrasnici ... danas smo pricali sa sefom internet kluba... i nezeli probleme kao sto su bili u hrasnici ... zbog toga netrebaju nam mixevi niti neshto slicno ... samo klanovi ... ako budu 3 npr igraca il 2 iz klana 94 a ostali stari nema veze onda nadjite 2 igraca...

Sve ekipe neka mi se jave na msn "[email uklonjen]" ili pm tako da nema spama na temi...

uplata po ekipi 50 km, ty po igracu 10 km...
organizatori su Mistake klan i pls not smap ... pm i msn...

Znaci nemojte pitat koji internet i ostali samo zelim prijave ekipa....

se yaa 10 avg ...

pozzz

edit : molim temu u zanimljive :)
ok idemo 100% ali samo koji dio grada je taj internet klub
aa pito sam sinoc sefa kaze dok vidi sa taylorom . Ako si ti tolko blisak sa njim predlozi mu samo da se turnir ovaj odrzi 94 - zbog toga jer ako bude turnir za sve mladja raja nece imat nikake nade da osvoji kad dodju oni hitone :p . Pa nek se kasnije odrzava za sve GL

EDIT : nisam dobro skonto temu znaci samo za 94 - ?

I ko je vec pito u kojem internet klubu , igra se u "STASNETU" tacnije u hrasnom kod bosmala
neddie je napisao/la:
aa pito sam sinoc sefa kaze dok vidi sa taylorom . Ako si ti tolko blisak sa njim predlozi mu samo da se turnir ovaj odrzi 94 - zbog toga jer ako bude turnir za sve mladja raja nece imat nikake nade da osvoji kad dodju oni hitone :p . Pa nek se kasnije odrzava za sve GL

EDIT : nisam dobro skonto temu znaci samo za 94 - ?

I ko je vec pito u kojem internet klubu , igra se u "STASNETU" tacnije u hrasnom kod bosmala
turnir je samo za 94+ godista
see ya @ 10 august
@ armin_k stavi finu line up ekipe ako dolazite!
stasnet ?
ako je, naletim malke mozda )
ENTEL je napisao/la:
stasnet ? :)
ako je, naletim malke mozda :))
al malke ,
btw . skupit cu ekipu :D
ENTEL je napisao/la:
stasnet ?
ako je, naletim malke mozda )
da stasnet
Moze li ikako i 93 da ubacite :S
Jer ja sam jedini u klanu 93 . A bilo bi vise i klanova
Ah, fino
Mogul i ja igrat nekako preko stele?
Alternative Gaming 1000% dole pisi nas plz

bili smo i u hrasnici bicemo i u stasnetu
Il' cemo opet doci ista ekipa sa drugim tagom il' cu naci neku drugu ekipu i odigrat' gore
Daj j**o ga vise 94,95 daj turnir za sviju , ta ce mi to , preglupo kakve veze ima u godinama samo mi to reci ?
BUYAKA je napisao/la:
Daj j**o ga vise 94,95 daj turnir za sviju , ta ce mi to , preglupo kakve veze ima u godinama samo mi to reci ?
nije hamza bolje je vako 94 i mladi

btw sto se vi neskupite ? :S
xpallyftw je napisao/la:
nije hamza bolje je vako 94 i mladi

btw sto se vi neskupite ? :S
a samo mi reci kakve veze imaju godine sa skillom ... skontat cu i ja nesto !
BUYAKA je napisao/la:
Potpisujem..

Ne kontam kakve su to gluposti samo za 94. godiste? A mi stariji kao, manje vrijedimo?

Sad ce se neki pametnjakovic javit i reci da je organizirano za mlađe jer kao stariji bolje igraju pa nebi bilo fer.. Nije istina, jer ima više klinaca koji rasturaju za razliku od starijih.. Al haj, normala..

Post dobio aplauz od Burek_King

LOL.. Mogul kako 93 godista :D Ko' sto TeroweNth rece bice vise ekipa.....
Entel najjaci "preko stele" HHAAHAHAH
sTevens00n was here.... :D
Rya je napisao/la:
Potpisujem..

Ne kontam kakve su to gluposti samo za 94. godiste? A mi stariji kao, manje vrijedimo?

Sad ce se neki pametnjakovic javit i reci da je organizirano za mlađe jer kao stariji bolje igraju pa nebi bilo fer.. Nije istina, jer ima više klinaca koji rasturaju za razliku od starijih.. Al haj, normala..
Zato sto mentalite nase djece ide ovako :

sto ja da dam pare kad necu osvojit

ja bi prije dao 100 km da igram vs jaci likova

inace cete ostat na tom lvl uvijek :S
Mislim da bi najbolje bilo 93 + volio bi upoznati teroweNtha i jos neku raju koja su 93..

Ja dolazim sa amebe ili wyg.
Care daj organizujte NORMALAN turnir ... jebote npr. nama Travnicanima je Sarajevo odlicno mjesto za odlaske na tur nije skupa karta a i poznajemo dosta raje a nekontam poentu pravljenja TURNIRA za samo tu raju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.