Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Tešanj 2vs2 CS 1.6

170 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 20:32

http://www.gamers.ba/forum/3/70063/turnir-tesanj-2vs2-cs-1-6/

Napominjem da sam objavio turnir sa acc rYoxD jer nisam imao svoj acc. Sada sam napravio svoj i da nebi bilo nekih sumnji sa njega objavljujem turnir.Dakle imate msn dodajteme i pitajte sta vas zanim i ako nevjerujete uvjerite se da nije neka "loziona"

Pozdrav dragi Gameri dana 11.07.2009. (Subota) održat će se
turnir u CS-u u 12:00. Mjesto održavanja turnira je Internet Klub "AMAR" Tešanj. U blizini igraone smjesteni su caffe bar, fast food te prodavnice. Igra se 2 na 2 i uplata po ekipi je 20KM
Mape koje se igraju su:
- de_train
- de_nuke
- de_dust2
- de_inferno
Nagrada zavisi od broja ekipa. Mole se sve ekipe da ucesce na turniru najave te preko msn-a [email uklonjen] ili na broj telefona 061/914-276 takodjer mozete pitati ako vas nesto zanima. Ucesce najaviti najkasnije do 08.07.2009 (ukoliko bude velik broj ekipa turnir ce se odrzati u dva dana,a prenociste za ekipe koje prodju je osigurano)

By frkamaker

By frkamaker
pa mozda i jesu velike ali primam i sugestije dakle ako imate predloge za druge mape koje su manje recite.
Mrle mozda ne znas , al' se i na steamu igra 2 vs 2 cijela mapa dust2 , inf , nuke i te
Ovo nije finalni spisak mapa dakle nakon prijava ekipa ce se tacno znati koje ce se mape igrati. Dakle cekam vase prijedloge i sugestije pa opet da bude na kraju onako kako igraci zele.
Sta raja da ti dolazi iz cjele bh da igra 2 vs 2 awp mape :$
Nisu prevelike mape, samo ubaci i de_dust obični, on je dobar za 2v2
apex je napisao/la:
Sta raja da ti dolazi iz cjele bh da igra 2 vs 2 awp mape :$
kao sto sam rekao to su mape koje bi se trebale igrati ove gore prve navedene a ako se pojavi veci broj ekipa koje traze neku drugu mapu ubacice se i ta mapa.
KinG_3 je napisao/la:
kao sto sam rekao to su mape koje bi se trebale igrati ove gore prve navedene a ako se pojavi veci broj ekipa koje traze neku drugu mapu ubacice se i ta mapa.
ajde prvo izvidi situaciju kolko je povratna karta sarajevo / tesanj , i kolko voznje sa autobusom il sa vozom treba ?
apex je napisao/la:
ajde prvo izvidi situaciju kolko je povratna karta sarajevo / tesanj , i kolko voznje sa autobusom il sa vozom treba ?
to moram da provjerim ali ako budu 4 ekipe iz sarajeva onda cemo da organizujemo prijevoz gdje bi vas karta povratna stajala 10KM
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
Da nisu velike te mape za 2vs2 ?
kralju te se mape igraju uvijek 2vs2 ili 1vs1 .... ako mozda nemas steam i nisi cuo za trazenje igraca preko mIRCa..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.