Dobro vece gameri i gamerice!
Evo ja veceras dobio steam pa sam razmisljao sta da odradim dok imam steam.
Prvo sto mi je palo na pamet je bilo osnivanje nekog gaminga/clana.
Pa eto od puno tih razmisljanja oko imena dodjoh na ime "Boziji Fragovi" ( GodFrags).
Naravno clan je steam! Da nije steam ne bih ga ni predstavljao niti trazio igrace.
Sigurno se sada pitate zasto steam clan i zasto toliko davati u jedan steam clan koji trazi igrace preko gamers.ba.
Odgovor je sljedeci:
Ovo sve radim da poboljsam(o) gaming scenu! Ovo je jednostavno sve 4Fun ali isto tako kao sto je 4fun zelim da napravim i ozbiljan team!
Za pocetak ce biti ovako i mislim da nema potrebe za spammom i da smo ovo rijesili!
Prijave za clan (online) postavljati u sljedecem obliku:
Ime,nick,Prezime:
Godiste:
Iskustvo:
Steam (OBAVEZAN!):
MSN:
Mjesto (Takodje obavezno)!:
Prijave za lan clan u sljedecem obliku postavljati:
Ime,nick,prezime:
Godiste:
Mjesto ( Sarajevo ili Hrasnica obavezno morate biti):
MSN:
Iskustvo:
Sto se tice lan clana, ja ga necu voditi ali sam nasao momka koji hoce i on mi je dao ideju pa ako to ne uspije ipak ostaje online i mozda napravimo 2 teama (online) ako lan ne uspije.
Trazimo 5 igraca!
P.S.
Naravno svakom clanu je potreban PS Master najvise radi zastitnog znaka clana (LOGO) pa bi zamolio zainteresovanog da mi se javi na msn
[email uklonjen]
Takodje bi zamolio sve igrace koji budu primljeni da me dodaju a to ce saznati ujutru (naravno ako je neko ne izbrise ili ne zakljuca, sto se nadam da nece).
Evo ja veceras dobio steam pa sam razmisljao sta da odradim dok imam steam.
Prvo sto mi je palo na pamet je bilo osnivanje nekog gaminga/clana.
Pa eto od puno tih razmisljanja oko imena dodjoh na ime "Boziji Fragovi" ( GodFrags).
Naravno clan je steam! Da nije steam ne bih ga ni predstavljao niti trazio igrace.
Sigurno se sada pitate zasto steam clan i zasto toliko davati u jedan steam clan koji trazi igrace preko gamers.ba.
Odgovor je sljedeci:
Ovo sve radim da poboljsam(o) gaming scenu! Ovo je jednostavno sve 4Fun ali isto tako kao sto je 4fun zelim da napravim i ozbiljan team!
Za pocetak ce biti ovako i mislim da nema potrebe za spammom i da smo ovo rijesili!
Prijave za clan (online) postavljati u sljedecem obliku:
Ime,nick,Prezime:
Godiste:
Iskustvo:
Steam (OBAVEZAN!):
MSN:
Mjesto (Takodje obavezno)!:
Prijave za lan clan u sljedecem obliku postavljati:
Ime,nick,prezime:
Godiste:
Mjesto ( Sarajevo ili Hrasnica obavezno morate biti):
MSN:
Iskustvo:
Sto se tice lan clana, ja ga necu voditi ali sam nasao momka koji hoce i on mi je dao ideju pa ako to ne uspije ipak ostaje online i mozda napravimo 2 teama (online) ako lan ne uspije.
Trazimo 5 igraca!
P.S.
Naravno svakom clanu je potreban PS Master najvise radi zastitnog znaka clana (LOGO) pa bi zamolio zainteresovanog da mi se javi na msn
[email uklonjen]
Takodje bi zamolio sve igrace koji budu primljeni da me dodaju a to ce saznati ujutru (naravno ako je neko ne izbrise ili ne zakljuca, sto se nadam da nece).
osta odigranih mixeva/cwova/lan mixeva ...
Hrasnica dio Sarajevaa? bila do prije 10minuta.. neznam da se sta sad nije desilo..
Hrasnica dio Sarajevaa? bila do prije 10minuta.. neznam da se sta sad nije desilo..

tefan"SpLoOsH"Manojlovic