Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Online

69 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.06.2009. u 16:02

Ima li iko da igra cabal da me "pogura" malo hehe ... da mi poakze kako sta i da me malo lvluje xD ak se to naravno moze

et napisite koji ste lvl i na kojem serveru igrate ?
obrati se traxu eo msn njegov on ce ti pomoci
[email uklonjen] , nadam se da sam pomogao poz
ADMIRo0oN1 je napisao/la:
obrati se traxu eo msn njegov on ce ti pomoci
[email uklonjen] , nadam se da sam pomogao poz
Sta ce tr4x? tr4x banovan prosle godine...

Pomocicu ti ja ako pocinjes na MARSU
S3phirotH ( WA ) lv 169
Server : Mars

Nemoj misliti da ce te iko pogurati, igraj sam. Vjeruj mi svi smo se mucili na pocetku. ^^
Pomoci cu ti ja ako si na Mercury
vLexinho je napisao/la:

ccccc , on kaze da ima nakih acaunta : = ) et vlex , budi ljubazan pa covjeku pomozi pusa
ADMIRo0oN1 je napisao/la:
ccccc , on kaze da ima nakih acaunta : = ) et vlex , budi ljubazan pa covjeku pomozi pusa
Ako se radi o istom traxu o kojem se govori, licno, nikada mu necu oprostiti jer je mom prijatelju uzeo rw3. Na banovanom acc-u je ostao taj rw3. Svi znamo koliko je to vrijedan item...
vLexinho je napisao/la:

k0oji si lvl max ? Ja prije igro i dbl konekcija mi nije valjala logosoft svako malo prekida mi cabal tj izbacuje me bio sam 90Lvl wizz ... prodo bilo dosadno i sad opet poceo prije 10 dana install sve fino update-ovo 12.00 verzija udjem tamo neki hacking crvenim onda izadjem opet udjem sve na acc i kad hocu na lika da udjem opet me izbaci ... 3 put reinstalliro , prvi put nisam mogao upalit drugi put mi zasteka na cablu i sad to treci put .. mrsko mi vise installirati ... :S
BMXer je napisao/la:
k0oji si lvl max ? Ja prije igro i dbl konekcija mi nije valjala logosoft svako malo prekida mi cabal tj izbacuje me bio sam 90Lvl wizz ... prodo bilo dosadno i sad opet poceo prije 10 dana install sve fino update-ovo 12.00 verzija udjem tamo neki hacking crvenim onda izadjem opet udjem sve na acc i kad hocu na lika da udjem opet me izbaci ... 3 put reinstalliro , prvi put nisam mogao upalit drugi put mi zasteka na cablu i sad to treci put .. mrsko mi vise installirati ... :S
159 wi na marsu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.