Ev...iako igram dosta dugo Cabal imam nekoliko pitanja 
1.Sta im znaci ono soul abilitty??? Znam da ti to daje nake nove skillove, ali nekontam kakve...pa ako ima youtube klip o teme bio bih zahvalan.
2.Na kojim chanellima na Marsu se nalazi chaos arena, i gdje mogu da vidm vrijeme ulazka??? Odem na officijalnu stranicu Cabalonline.com ali nema...samo pokazuje vrijeme nation wara.
3.Ev kontam da uzmem Proycon sad kad dodjem na 51 lvl. Koja je razlika izmedju ove dvije rase.
4. Sad cu da dobijem Port Lux...imal tamo kakav dungeon da ima dobre dropove???
5.Sta znaci onaj status The fighter who leads the stars??? Znam da mi Collony trainee daje +3 skill exp per skill, ali sta mi daje taj Fighter...
i sada nosim Aramid Martial boots, gloves i helm of adept...i aramid martial suit of adept +2
jel mi to dobro ili moram traziti jos nesta??
od ostale opreme imam Force Absorbing Ring ( hp i mp steal 2 °%) Ring Of The Champions +2 (Attack+2 Magic Attacck +2 Critical Rate +5 %) Amulet of bless ( STR, INT,DEX +2)
Imam u banci 3.000.000
i imam dosta opreme od koje cu ubrzo nositi Genius Amulet (INT +2) i Ring Of Champions (Attack +3 Magic Attack +3 Attack Rate +30% Critical Rate +5%)
I
imam jos WEI (world entry items) Epaulet of the dead...prodo sam dva i osto mi je jedan i ona naka Ruina Muster Card tako nes....
et....molim vase preporuke i odgovore

1.Sta im znaci ono soul abilitty??? Znam da ti to daje nake nove skillove, ali nekontam kakve...pa ako ima youtube klip o teme bio bih zahvalan.
2.Na kojim chanellima na Marsu se nalazi chaos arena, i gdje mogu da vidm vrijeme ulazka??? Odem na officijalnu stranicu Cabalonline.com ali nema...samo pokazuje vrijeme nation wara.
3.Ev kontam da uzmem Proycon sad kad dodjem na 51 lvl. Koja je razlika izmedju ove dvije rase.
4. Sad cu da dobijem Port Lux...imal tamo kakav dungeon da ima dobre dropove???
5.Sta znaci onaj status The fighter who leads the stars??? Znam da mi Collony trainee daje +3 skill exp per skill, ali sta mi daje taj Fighter...
i sada nosim Aramid Martial boots, gloves i helm of adept...i aramid martial suit of adept +2
jel mi to dobro ili moram traziti jos nesta?? od ostale opreme imam Force Absorbing Ring ( hp i mp steal 2 °%) Ring Of The Champions +2 (Attack+2 Magic Attacck +2 Critical Rate +5 %) Amulet of bless ( STR, INT,DEX +2)
Imam u banci 3.000.000
i imam dosta opreme od koje cu ubrzo nositi Genius Amulet (INT +2) i Ring Of Champions (Attack +3 Magic Attack +3 Attack Rate +30% Critical Rate +5%)
I
imam jos WEI (world entry items) Epaulet of the dead...prodo sam dva i osto mi je jedan i ona naka Ruina Muster Card tako nes....et....molim vase preporuke i odgovore

), zavisi od rase, do 80 + lvla i onda imam dovoljno para da kupim dobar Osmium set.