Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal online

103 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.08.2009. u 23:23

Ljudi daj te molm vas link da skinem cabal online pls molim vas, skino sam danas neki sa rapidshare i instaliram ga normala i kad ga instaliram idem ono na my computer nađem gdje je instalirano i kliknem na cabal nline exe i isto koda nisam klikno na ikonicu nez stvarno sta je.
I jos nes nece nikako da se reg na stranicu nez sto bas ono pratim velika i mala slova ali opet nes pa bi zamolio da mi neko da neki acc koji mu ne treba jes da sam napiso po 100 put to ali sta cu nece niko da odg.
godofwar je napisao/la:
I jos nes nece nikako da se reg na stranicu nez sto bas ono pratim velika i mala slova ali opet nes pa bi zamolio da mi neko da neki acc koji mu ne treba jes da sam napiso po 100 put to ali sta cu nece niko da odg.
Za tebe nije Cabal osim, ako ces samo upotrebljavati nas jezik u sto cisto sumnjam jer ce te rijetko ko razumjeti. Hoces da instaliras cabal, a skinuo si samo patch pa procitaj malo, ako nemozes prevesti 2 recenice sa Engleskog kako ces onda pricati. Idi uzmi uci jezike pa se onda prihvati cabla.
Btw: nasao sam ti dobar link kakve veze sa koje ces stranice skinuti sve ti je to isto. Ajd uzivaj i ubuduce netrazi od mene pomoc ako ja tebe moram traziti, a pritom nista ne dobiti za uzvrat. Vidim ti sad u profilu 89 godiste u sto cisto sumnjam.Izvinjavam se na gramatickim greskama nemam
volje da provjeram sta sam sve pisao. Djaba sam "razbijao"
glavu kontajuci gdje je problem, ali opet sam jedno skontao tj: da si ti pustio "mozak na pasu" misli lik sve ce drugi za njega raditi.

Za administraciju: Pripazite malo na njega ili mu dajte ban otvara teme ko nenormalan otvori danas jednu pa sutra opet drugu sa promjenom pitanja za jednu niansu.

Zapocetih tema: 45
Napisanih postova: 69-- Ovo dovoljno govori

godofwar je napisao/la:
http://cabal-online-the-revolution-of-action.en.softonic.com/

Jesi to trazio ?
J**o ja sebe ako si upalio jednom Google

VE VE VE ( DOT ) KABAL ONLAJN ( DOT ) KOM

cabalonline.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.