Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Online..

152 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.08.2009. u 15:39

Pozz, odlucih se na jednu temu o Cabal-u ovdje mozhete stavljati razne hintove o Cabal-u, npr. Koji je najbrzi nacin skill-at ili gain Alz, razni pridjedlozi, mozhete takodjer prestaviti i svoje skillove ili svog lika. Sve ovo za bolju organizaciju i zabavu.. ZzZzZz..
Evo da pocnem meni treba pomoc sa Combo Special napadom nikako ne kontam kliknem na njega pa na neki napad odmah se ugasi i pise 0 kills..:S
Znači, ne mogu da vjerujem.
Najbolji char po meni WI i BL to treba jedino pocinjati igrati

Na lvl 40+ pocinje skilanje to je ono fora uzmes Aramid full set +6 sa +4 skill expa ! Ringove Amulete i to je to.

Najbolji nacin zarade para

To je glavna diskusija uvek predlozi i tako to...

Ako si bogat u rl odes na gameci.com i kupis brate alze xD
(sala naravno)

Pocnes skupljati pare dropovima
Kasnije predjes na preprodaju (kupis jeftino prodas skupo)
Bar sam tako ja radio
Sad sam na Marsu 158 lvl jos malo do 159

Full set imam sve sto mi treba XD samo malo orbovi su losi al i to uskoro menjam

Stari pr0 igrac cabla

Znaci ukratko WI i BL najbolji (po meni)
Skillanje Aramid +4 skill exp ! bracelet+amulet i deri nema druge

Od skilova se koriste ! ! ! 3 ! ! ! najslabija stave se na lvl 9 i combo mode

alz ! Preprodaja ili dropovi jedino to ostalo ne pomaze....

Post dobio aplauz od vLexinho

shaadY je napisao/la:
Znači, ne mogu da vjerujem. :-X
znaci sto si spammer??

Ja sam igrao Cabal dosta dugo, al sam odustao, iznervirao se radi patcha i sve izbrisao xD

Znaci kao sto je rekao ovaj iznad od 40 lvla skillas....tj. kod WI. Combo koristis da brze skillas :D
Skupljas Altz, kupujes u AH rjetke iteme (BI) prodas te iteme za velike pare...dobijes Chaos Lamp, iskoristi...ak si sretan ko ja mos dobiti rjetke iteme itd.
Poslije 50 lvla igra postaje zanimljiva, dobijes novi grad, a dok skontas sve u tom gradu dobijes jos jedan....a onda poslije 70 lvla dolaze dobri dungeoni itd ;)
Samo trebas imati zivaca...nemozes ti puno skontat sad kad ti ja pisem... igrom ces sve shvatiti ;)
Najjaci po meni Force Blader zbog ubijedljivo najjacih debaffova(Zaledis lika na 10 sekundi , smanjis mu difens , atack i slicno ) . Tacnije , najjaca vrsta na woru gdje dobijas wor exp pa ga mozes treejdat za skill exp ili lvl exp .
Dobar nacin za zaradjivanje novca , hmm , po meni je to sve do srece . Zapravo , ides po dungeonima i imas srecu da ti boss dropa nesta dobro ? Eto ti dosta para , onda , ne trositi pare na gluposti ( npr kupis armor +0 a to svaka zivotinja dropa i slicno ) .
Do 95 lvla questovima dobijes 80 miliona + hiden helperi , kupis sve skilleve i ono potrebno i ostane ti dosta novca ;)
Najbolji nacin za skilanje , ja sam imao na malom lvlu ( oko 40 - 50 ) dobru adept opremu + hiden helpere i slobodno skillanje , dobijem dosta skill pointa na slobodnom skilanju + na hiden helperima skill pointa i pare + item neki :)
Dobra tema da malo prodiskutujemo o ovoj igrici : )
Ja imam Wariora lvl 38 igram na Jupiteru to mi je koliko vidim najveca greska sto sam poceo na Jupiteru, nisam neki igrac pa vas i ne kontam bas.. Puno komplikovanih rijeci imena naziva..
FaaroZa je napisao/la:
Ja imam Wariora lvl 38 igram na Jupiteru to mi je koliko vidim najveca greska sto sam poceo na Jupiteru, nisam neki igrac pa vas i ne kontam bas..:) Puno komplikovanih rijeci imena naziva..:D
Jarane ti si 38 lvl i neznas o cemu pricamO??
Ja sam na 20 znao sve....al opet kazem skontat ces ;)
FaaroZa je napisao/la:
Ja imam Wariora lvl 38 igram na Jupiteru to mi je koliko vidim najveca greska sto sam poceo na Jupiteru, nisam neki igrac pa vas i ne kontam bas..:) Puno komplikovanih rijeci imena naziva..:D
wwww.cabalonline.com predji sajt uz duz i poprijeko sto bi se reklo : ) Citaj sve lijepo , sto vise lvlas vise ces kontat : )
E ovako ljudi--igram Cabal Online ima 4 godine,svasta sam vidjeo vjerujem da kontam igru :-)!Imam svoj Procyon guild na Jupiteru Gypsy,dobre memberse u njemu pa ako je ko zainteresovan bujrum...Bio sam Guild Master NO1 guilda sa Balkana Slayers,on je bio prvi EX Yugoslavia nas guild na Cablu :-)

xXxBeba28xXx Blader 151lv-Dual Transcender
Pistoleros Force Archer 134lv--Dual Transcender

http://www.gypsy.darkbb.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.