Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Online / Iskusan Igrac

205 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.12.2009. u 15:43

U zadnje vrijeme sam dosadan s ovim temama o ovoj igri , al sta cu kad sam pocetnik... Treba mi iskusan igrac koji mi moze sve objasnit o Wizzardu i Bladeru...
Onaj ko mi moze objasnit sve o pomenutim klasama neka mi posalje msn na PM.

Ako ima nesto lose sto cesto postavljam teme u vezi ove igra ja se izvinjavam administraciji
__GaMeR__ je napisao/la:
http://forum.cabalonline.com/
Tu imas sve o svim klasama samo treba potraziti.
Da , a pored toga imas o svakoj klasi kada biras koju ces klasu , pri pocetku kreiranja .
Svaka klasa je napravljena za nesto drugo , neki su jaci u PVPovima , neki na waru , kod nekih brze skilas/lvlas . Kao primjer sam citao forcebladerove mogucnosti , njegovi buffovi i debuffovi koji mogu jako koristiti na waru , pa mislim da je to jedna od jacih klasa na waru , mada je moje misljenje da je to sve do igraca
Svejedno ti je ako ti znas naskillat , na lvlat i dobru opremu naci ..
spectre je napisao/la:
Da , a pored toga imas o svakoj klasi kada biras koju ces klasu , pri pocetku kreiranja .
Svaka klasa je napravljena za nesto drugo , neki su jaci u PVPovima , neki na waru , kod nekih brze skilas/lvlas . Kao primjer sam citao forcebladerove mogucnosti , njegovi buffovi i debuffovi koji mogu jako koristiti na waru , pa mislim da je to jedna od jacih klasa na waru , mada je moje misljenje da je to sve do igraca
Svejedno ti je ako ti znas naskillat , na lvlat i dobru opremu naci ..
Da izlevelas FB-a treba ti tri'est godina.

Wizzard - buffovi extra, ima sve moguce, i brzo se levela; al' je los u PVP (dueli protiv drugih igraca) i def je slab
Blader - buffovi su 'vako-'nako, al' je jak u PVP i nije ni tesko, a ni lahko levelovat' i skillovi su malo skupi
Warrior - najjaci u PVP, al' je nekako spor .. + oprema je skupa praaaavoo
Force Shielder - oprema SKUPAAAAA al' je u PVP prejak ... i treba ti puno para jer on koristi i magic i sword skillove
Force Blader - brz, jak, al' mu treba sto godina da se leveluje buffova ima puna, al' se ne mogu poredit' sa wizzovim; takodjer mu je def malo slaba, al' to se da napravit' sa suitovima ^^
Archer - defense LOW (ko u FS, to se da napravit sa suitovima ^^), napad tu i tamo, al' su buffovi prejaki

Post dobio aplauz od vLexinho

Cloud je napisao/la:

Wizzard - buffovi extra, ima sve moguce, i brzo se levela; al' je los u PVP (dueli protiv drugih igraca) i def je slab
Blader - buffovi su 'vako-'nako, al' je jak u PVP i nije ni tesko, a ni lahko levelovat' i skillovi su malo skupi
Force Shielder - oprema SKUPAAAAA al' je u PVP prejak ... i treba ti puno para jer on koristi i magic i sword skillove
Force Blader - brz, jak, al' mu treba sto godina da se leveluje buffova ima puna, al' se ne mogu poredit' sa wizzovim; takodjer mu je def malo slaba, al' to se da napravit' sa suitovima ^^
Archer - defense LOW (ko u FS, to se da napravit sa suitovima ^^), napad tu i tamo, al' su buffovi prejaki

Force Shielder - oprema je PREEEEJEFTINA u pvp zavisi od opreme , ne treba puno para jer ti biras oce li ti biti magic il sword FS
vLexinho je napisao/la:

Force Shielder - oprema je PREEEEJEFTINA u pvp zavisi od opreme , ne treba puno para jer ti biras oce li ti biti magic il sword FS
Oprema jest pravo jeftina, ali ako ces magic amp, ako ces sword vala nije. A po meni bez obzira na cijenu je bolji magic fs nego sword fs.

Igrao sam ja sa bladerom sve ti je ko o sale nije ni skupa oprema nesto puno, al ako neces kupovat onu od wa pa stavljat na sebe. Lvl nije nesto narucito spor moze se brzo do 100lvl doci, a skillovi i nisu skupi kad predjes sve questove imaces dovoljno para i za skillove i za kakvu takvu opremu.
Cloud je napisao/la:

Potpisujem ovo u potpunosti....

Ali WI najdrazi meni :$ Sminka je ,a brate kad te odalami jak jakooo samo ga treba pravilno "izgraditi"

Blader: Nisam igrao kazu da je jako dobar za PVP (player vs player) Ima velik att i velik def

e sad poceo ne davno tako sa FB...Msm slabo ga igram xD ali sto sam zakljucio na WARU UBIJA ! NOGAMA ! debafovi su cudo :$ dosta je jak na PVP ako imas dobar set...Samo brate lvl sporo ide....Skilovi brzi....

Ostale likove nisam tako igrao,tj kazu da je Magic FS jak kao zemlja xD mada ne znam ima jakih to znam,ali nisam nikad igrao....O wizardu pitajte mene

Post dobio aplauz od vLexinho

Hoces jedan koristan savjet od wizarda koji je bio u top3 na balkanu prije 2 godine?

Skini bot i botaj.nemoj birat ni capellu ni procyon da ti ime ne vide u onom dungeonu na lvlu 90...i tamo botas do 130, do tada vjerovatno skupis negdje oko 2milijarde..i onda pucas po dungenima svakakvim,u 80 lvlu nabij trans trans obavezno
ev da ti ja nesto reknem
sto se tice wizarda, jak je, ima HIGH jake damaga-e, al sto se tice defa, sux umre 2-3 hita od 3-4 lvla nizeg visheg chara, a blader, to je vec druga prica, zavisi koji blader, force
blader ili obocni, (force blader n1, poslje njega force shielder)uglavnom jaci blader
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
Hoces jedan koristan savjet od wizarda koji je bio u top3 na balkanu prije 2 godine?

Skini bot i botaj.nemoj birat ni capellu ni procyon da ti ime ne vide u onom dungeonu na lvlu 90...i tamo botas do 130, do tada vjerovatno skupis negdje oko 2milijarde..i onda pucas po dungenima svakakvim,u 80 lvlu nabij trans trans obavezno
HAHAHAHHAHHA

nema vise free bota , a i fataju sad ko ludi

btw

sve su klase balansirane samo treba znat igrat

oprema je za sve skupa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.