Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Online

97 pregleda · 8 odgovora · otvorena 09.11.2009. u 21:15

Koristio sam opciju "search" ali sve su stareee teme tako da sam odlucio da postavim temu

Zanima me ima li neki balkanski Cabal guild, naravno nemora biti balkanski samo mi je vazno da ima dosta ljudi sa balkana u njemu. Server Mars, lvl 48 WA, et toliko od mene.

Hvala unaprijed ^^
ExYuForces , imas i ostalih "sitnih" guildova al taj ti je najjaci od balkanskih , bar je bio.
Sine , Ciro ti kaze , nabij 100+ lvl pa trazi Engleske guildove - moja preporuka .

Bolja raja, "normalnija"

Eh, jedino ako ne znas engleski ...
SerbianForces

i dalje postoji i dalje ljudi spremni pomoci, ja sam sa njim poceo, "uveli" su me u svijet Cabala znao sam po citavu noc sa njima na TSu provoditi vrijeme super ljudi.
4rm4n1 je napisao/la:
Sine , Ciro ti kaze , nabij 100+ lvl pa trazi Engleske guildove - moja preporuka .

Bolja raja, "normalnija"

Eh, jedino ako ne znas engleski ...
hahahahahahah, ma to sam i htio brate, ali dug je put do lvla 100+ x) hocu sada da udjem u neki guild, da mi nije dosadno, jer sam igram a to nekako frustrira :/
Sh4ringaX je napisao/la:
hahahahahahah, ma to sam i htio brate, ali dug je put do lvla 100+ x) hocu sada da udjem u neki guild, da mi nije dosadno, jer sam igram a to nekako frustrira :/
Pa jarane, idi "bildaj" levele do 70-og.

To mozes u 2-3 dana, ako imas skolu . +, ako imas nekog druga istog' il' slicnog levela - napravite party pa idite zajedno radit'

exp leti <3

i ja, cim dobijes da ides u Ruina Station - zovi na chat 2/3/4 pa napravite party za Ruinu . Plati 500k ( toliko je ona "ulaznica" ), i samo za njima idi .

J**i ga, potrosi pare - al' dobit' ces 2 levela nabrzaka ^^
4rm4n1 je napisao/la:
Pa jarane, idi "bildaj" levele do 70-og.

To mozes u 2-3 dana, ako imas skolu . +, ako imas nekog druga istog' il' slicnog levela - napravite party pa idite zajedno radit'

exp leti <3

i ja, cim dobijes da ides u Ruina Station - zovi na chat 2/3/4 pa napravite party za Ruinu . Plati 500k ( toliko je ona "ulaznica" ), i samo za njima idi .

J**i ga, potrosi pare - al' dobit' ces 2 levela nabrzaka ^^
Samo se pravi pametan, ustvari nije !

Šala Mirza, šala
Kad sam kreirao novog slika, usao sam bio u jedan guild. Samo, eto fol, kasnije me kickovali jer ostaju samo najjaci. Tako oni rekose. Probaj sa njim. Sto vecina kaze, najbolje na 99+ pa onda trazi guild. Ali eto, ovaj ti moze pomoci za pocetak.
Ja, zove se "PickaTiMaterina". Fakat, ne zezam se. Ako ti smeta naziv, onda nista. Mada, meni je bio pravo zanimljiv...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.