Googlao sam i svi znaju igrat a ja ne xD .. i imam force blader-a chara i napuco mu str i sve al sa warriorom ne mogu nista obuci jer je crvenim slovima pishe Force Blader Requirement .. help?
Diskusija
Cabal Online "Force blader requirement" ?
79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 19:15
OJ ALLAHU JE L' TI KORISTIS IKAD GOOGLE, J*B* TE?
4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta?
I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora.
4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta?

I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora.
www.cabalonline.com
Idi na njihov forum i razgledaj teme ili trazi po youtube rjesenje ili kucaj u google cabal tutorial for big noobs ili jednostavno udji u cabal i sam skontaj igricu kao i svaki drugi normalan covjek. Nekad pokusaj skontat sam a ako neznas postoji google, ako ni to ne pomogne ima pm nemoras temu otvarati.
REQUIREMENTS
potrebama, potrebe, uvjeti, zahtijeve, zahtjeva, zahtjevi, zahtjevima
Ako neznas engleski mogao si ukucati u neki rijecnik i ovo bi dobio. I sam skontao zasto znaci nemozes staviti jer zahtjeva force bladera. To su ti itemi preko 90lvl a ove manje kao titan mozes obuci od npr archera iako si warrior ili neka druga rasa, ali moras imati str int i dex koliko zahtjeva. Na item-u kojem pise recimo Warrior only moze samo warrior obuci.
Idi na njihov forum i razgledaj teme ili trazi po youtube rjesenje ili kucaj u google cabal tutorial for big noobs ili jednostavno udji u cabal i sam skontaj igricu kao i svaki drugi normalan covjek. Nekad pokusaj skontat sam a ako neznas postoji google, ako ni to ne pomogne ima pm nemoras temu otvarati.
REQUIREMENTS
potrebama, potrebe, uvjeti, zahtijeve, zahtjeva, zahtjevi, zahtjevima
Ako neznas engleski mogao si ukucati u neki rijecnik i ovo bi dobio. I sam skontao zasto znaci nemozes staviti jer zahtjeva force bladera. To su ti itemi preko 90lvl a ove manje kao titan mozes obuci od npr archera iako si warrior ili neka druga rasa, ali moras imati str int i dex koliko zahtjeva. Na item-u kojem pise recimo Warrior only moze samo warrior obuci.
4rm4n1 je napisao/la:
OJ ALLAHU JE L' TI KORISTIS IKAD GOOGLE, J*B* TE?
4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta? :-X
I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora. :-X
4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta? :-X
I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora. :-X
ONTOPIC:
Pitaj S3phirotH-a
Anim0s je napisao/la:
Ummmmm brate, ali Blader moze "obuc" Warriorrovo odijelo......
ONTOPIC:
Pitaj S3phirotH-a
ONTOPIC:
Pitaj S3phirotH-a
WA bilda strength i INT, a FB sve ravnomjerno ( kol'ko ja znam, nisam igr'o godinu
)Iako nema svrhe uzimat' opremu od force bladera, kad warrior inace ima mal DEF po statsima, al' mu oprema leti ...

Samo nek' koristi ono sto je za njegovog char-a
Anim0s je napisao/la:
Ummmmm brate, ali Blader moze "obuc" Warriorrovo odijelo......
ONTOPIC:
Pitaj S3phirotH-a
ONTOPIC:
Pitaj S3phirotH-a
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.