Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Online "Force blader requirement" ?

79 pregleda · 5 odgovora · otvorena 01.10.2009. u 19:15

Googlao sam i svi znaju igrat a ja ne xD .. i imam force blader-a chara i napuco mu str i sve al sa warriorom ne mogu nista obuci jer je crvenim slovima pishe Force Blader Requirement .. help?
OJ ALLAHU JE L' TI KORISTIS IKAD GOOGLE, J*B* TE?

4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta?

I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora.
www.cabalonline.com
Idi na njihov forum i razgledaj teme ili trazi po youtube rjesenje ili kucaj u google cabal tutorial for big noobs ili jednostavno udji u cabal i sam skontaj igricu kao i svaki drugi normalan covjek. Nekad pokusaj skontat sam a ako neznas postoji google, ako ni to ne pomogne ima pm nemoras temu otvarati.

REQUIREMENTS
potrebama, potrebe, uvjeti, zahtijeve, zahtjeva, zahtjevi, zahtjevima
Ako neznas engleski mogao si ukucati u neki rijecnik i ovo bi dobio. I sam skontao zasto znaci nemozes staviti jer zahtjeva force bladera. To su ti itemi preko 90lvl a ove manje kao titan mozes obuci od npr archera iako si warrior ili neka druga rasa, ali moras imati str int i dex koliko zahtjeva. Na item-u kojem pise recimo Warrior only moze samo warrior obuci.
4rm4n1 je napisao/la:
OJ ALLAHU JE L' TI KORISTIS IKAD GOOGLE, J*B* TE?

4 teme u 4 sata, jesi l' ti normalan drago dijete? Pusis li ti sta? :-X

I da, ne mozes to " obuc' " jer je to FB item, a ne item za warriora. :-X
Ummmmm brate, ali Blader moze "obuc" Warriorrovo odijelo......

ONTOPIC:

Pitaj S3phirotH-a
Anim0s je napisao/la:

ONTOPIC:

Pitaj S3phirotH-a
Jesi l' upoznat sa cinjenicom da su statsi FB i WA razliciti?

WA bilda strength i INT, a FB sve ravnomjerno ( kol'ko ja znam, nisam igr'o godinu )

Iako nema svrhe uzimat' opremu od force bladera, kad warrior inace ima mal DEF po statsima, al' mu oprema leti ...

Samo nek' koristi ono sto je za njegovog char-a
Anim0s je napisao/la:

ONTOPIC:

Pitaj S3phirotH-a
Daj ba pustite sephi-a sta je coj'k skrivio da za sve oko cabla pitate njega. I sam je rekao da mu je dosta pa postujte to malo. Ako si blader nosaj od WA al za to ti treba tona para jel je oprema od BL 2-3x jeftinija nisam ni ja dugo igrao pa neznam kakve su sad cijene. U svakom slucaju kako sto sam rekao ima googl neka malo trazi nije djaba proglasen najboljim pretrazivacem danasnjice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.