Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CABAL Online - update

142 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.06.2009. u 15:41

:D pozz...raja. Ev nedavno sam poceo igrati Cabal-a tacnije prije sedmicu dana. Eh sad jedan dan nisam mogo uci, kao i ostali :D Radili su nakav novi update povodom godisnjice postojanja ove igre. I sad kad je izasao ovaj update i kad sam ga skino, od tad su mi se javili problemi sa kontrolom kamere.
npr.hodam normalno, kameru micem tako sto kliknem desni klik i pomjerim u str. u koju ocu da skrenem....i tako je i prije bilo, samo sad svako malo kad ocu da skrenem desno kamera mi ide ljevo i obrnuto...kao da su pomjesane opcije...i onda se opet vrati na normalu. To je malo dosadno, i zna pravo iznervirati....
sad jel to do updatea, ili se nes mora stelnuti.
Mis mi je strava i u drugim RPG i FPS igrama mi nesere ko u Cabal
To je opci bug u igri. Ne moze se popraviti. Vjerovatno cemo morati cekati da oni naprave nesto. Uglavnom sutra ce biti update u 12:00 i trajace otprilike 1h. Mozda ce to srediti. Ja sam se nervirao ko' konj zbog toga, cak sam i ginuo zbog tog buga.
S3phirotH je napisao/la:
To je opci bug u igri. Ne moze se popraviti. Vjerovatno cemo morati cekati da oni naprave nesto. Uglavnom sutra ce biti update u 12:00 i trajace otprilike 1h. Mozda ce to srediti. Ja sam se nervirao ko' konj zbog toga, cak sam i ginuo zbog tog buga. ;D
al qme prije mi to nije bilo :D
I ja sam nekoliko puta poginuo....usput....koji si server, i koji nick???
Mislim da su jednostavno promjenjene kontrole kretanja !!?? Samo drzi dvije sekunde tipku ( zavisno od toga na koju stranu oces da se kreces ) i krenut ce .. Uzivajte -.-'

@ EDIT : Takvo kretanje i rotacija kamere je uvedeno sa predzadnjim update-om . Pricekaj malo i navici ces se a onda ce da sluzi dobro .. : ))
Chulle je napisao/la:
al qme prije mi to nije bilo
I ja sam nekoliko puta poginuo....usput....koji si server, i koji nick
Server : MARS
Nick : S3phirotH
specTreee je napisao/la:
Mislim da su jednostavno promjenjene kontrole kretanja !!?? Samo drzi dvije sekunde tipku ( zavisno od toga na koju stranu oces da se kreces ) i krenut ce .. Uzivajte -.-'

@ EDIT : Takvo kretanje i rotacija kamere je uvedeno sa predzadnjim update-om . Pricekaj malo i navici ces se a onda ce da sluzi dobro .. : ))
Mislim da je problem u tome sto kada stisne da ide desno i pisti, kamera skrene malo nalijevo ili obrnuto ako stisne na lijevo pa pusti. Barem ja kod mene takav bug.

Isto imam bug kada drzim desni klik midem i idem ravno pa hocu da skrecem pomocu misa. Ja pomjeram udesno kameru i umjesto mojlik da prati, on krene ici ulijeo, a poslje toga i kamera ide ulijevo iako ja misem uvecm udesno.

Nesto je je*en odtislo na ovom Cabalu. :S
Philosopher je napisao/la:
Mislim da je problem u tome sto kada stisne da ide desno i pisti, kamera skrene malo nalijevo ili obrnuto ako stisne na lijevo pa pusti. Barem ja kod mene takav bug.

Isto imam bug kada drzim desni klik midem i idem ravno pa hocu da skrecem pomocu misa. Ja pomjeram udesno kameru i umjesto mojlik da prati, on krene ici ulijeo, a poslje toga i kamera ide ulijevo iako ja misem uvecm udesno.

da:D
daj nick :D
Philosopher je napisao/la:

Pa to nije do cabala . Pogledaj u OPTIONS/IN GAME,reinstalliraj cabal , mada nebih ti nista znao reci dok nebih vidio to . A mislim da razlog zbog kojeg je otvorena tema nije bug nego novi nacin kretanja i rotiranja kamere .
specTreee je napisao/la:
Pa to nije do cabala . Pogledaj u OPTIONS/IN GAME,reinstalliraj cabal , mada nebih ti nista znao reci dok nebih vidio to . A mislim da razlog zbog kojeg je otvorena tema nije bug nego novi nacin kretanja i rotiranja kamere .
Nije tacno lol. Kako ti nije mrsko ispravljati iskusne? - Pitaj bolje igrace pa ces dobiti isti odgovor. Igram CABAL dan-noc...
S3phirotH je napisao/la:
Nije tacno lol. Kako ti nije mrsko ispravljati iskusne? - Pitaj bolje igrace pa ces dobiti isti odgovor. Igram CABAL dan-noc...
Isto :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.