Pozz gameri!
Ovako, ako neko ima a da mu nije mrsko da mi ukratko opise cabal online.
Nemojte pls govoriti isto wow jer znam opcenito kakva je igra ali bi me zanimali detalji kao:
kakve sve vrste imamo,njihovi skillovi,jel moderno doba ili staro... tako te stvarcice.
Eto ako je kome dosadno i ako je neko voljan da napise samo dajte
admini nezz jel bila slicna tema al eto pls nemojte je brisati do sutra, fkt me zanima a neam zivaca da googlam i citam na eng.
zz
Ovako, ako neko ima a da mu nije mrsko da mi ukratko opise cabal online.
Nemojte pls govoriti isto wow jer znam opcenito kakva je igra ali bi me zanimali detalji kao:
kakve sve vrste imamo,njihovi skillovi,jel moderno doba ili staro... tako te stvarcice.

Eto ako je kome dosadno i ako je neko voljan da napise samo dajte

admini nezz jel bila slicna tema al eto pls nemojte je brisati do sutra, fkt me zanima a neam zivaca da googlam i citam na eng.
zz
Imas 6 klasa (Warrior - sa machem velikim, Blader - sama rijec 2 bladea nosi, Archer - strijelu nosi, Force shilder - stit + mac, Force blader - jedan blade + shild ako se ne varam i Wizard - carbonjak). Izaberes jednog od tih likova i krenes igrati..ides od grada do grada (na pocetku imas 3) dobivas zadatke radis ih i dobivas reward za svaki.Imaju leveli, za svaki level treba odredjena suma expa, sto si veci level vise treba expa (teze ide).Levelujes tako sto ubijas cudovista ili nekad od vec pomenutog zadatka (quest) dobijes reward u obliku expa.Sto si veci level, jacu opremu mozes nositi, ali moras je imati, a mozes je dobiti dropom od zivotinje.Skillove dobijas sto si veci level, a placaju se skillovi.Imas health i mana.Kad health bude 0 umro si, a mana kad 0 ne mozes koristiti skillove.Kad ubijes zivotinju ona ti dropa 2-3 itema, bilo pare, bilo oprema, ali je opremu mnogo teze dobiti.Kad god levelujes mozes puniti statse...health, strenght, dexterity, intelligence.Ako izaberes warriora treba ti health strenght i malo dexa, nikako intelligence...Svakom treba razlicito.Imas war jednom u sedmici i cilj je da tvoj guild osvoji..a guild ti je klan...Et' ukratko