Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Guild

125 pregleda · 16 odgovora · otvorena 16.05.2009. u 12:43

E dosado sam na ideju da se na cabal-u na svakom svijetu napravi guild "gamers.ba", ja sam vec napravio guild i sa mi samo treba ostaviti podatke ko hoce u guild znaci ness ovako:

nick:
lvl:
nacija:
klasa:

toliko od mene

evo moj opis:
class: WA
rank: regular (11)
lvl: 40
nick: warrynho
Hmm... zao mi napustiti EC06...
Imam drugog lika, tek poceo igrati sa njim. Slucajno naletim na guild "PickaTiMaterina" Sve Balkanci... od malih do velikih lvla.
Doduse... ako se predomislim... koji ti je ingame nick ?
PinkyBa je napisao/la:
Hmm... zao mi napustiti EC06...
Imam drugog lika, tek poceo igrati sa njim. Slucajno naletim na guild "PickaTiMaterina" Sve Balkanci... od malih do velikih lvla.
Doduse... ako se predomislim... koji ti je ingame nick ?
Warrynho ^^

samo me /w ako se predomislis
nick : LaMicro
lvl : 24
klasa : Archer
Server : mars,kanal 20
WoWaddict je napisao/la:
Warrynho ^^

samo me /w ako se predomislis
Koji si server ? Class ? Rank ? Lvl ? Nacija ? De se ba malo otvori
FireFix je napisao/la:
nick : LaMicro
lvl : 24
klasa : Archer
Server : mars,kanal 20
OMFG nije nacija "archer" hahahaha to je bolan jesi li "procyon" ili si "capella" a to mozes tek na 50. lvl-u.....
balkanski guildovi ne uspijevaju, barem u wowu, nijedan nije uspio, ako pravite 4fun mozda nesto i bude, al kad tad ce se i to raspasti.. samo je 1 guild uspio sve 18+ godina u wowu... al et gl
WoWaddict je napisao/la:
OMFG nije nacija "archer" hahahaha to je bolan jesi li "procyon" ili si "capella" a to mozes tek na 50. lvl-u.....
Zar je na 50 lvlu ? O.o Je li ti ovim novim patchom ? Ja znam da sam na 95 birao...
WoWaddict je napisao/la:
imas problem ? pa sta ako neznam...

Get a life noob !!!!
PinkyBa je napisao/la:
Zar je na 50 lvlu ? O.o Je li ti ovim novim patchom ? Ja znam da sam na 95 birao...
sad je na 52
n3xu5 je napisao/la:
sad je na 52
Xtra ! Jos malo pa biram naciju...
Btw
Capella ftw
KostamaN1 je napisao/la:
balkanski guildovi ne uspijevaju, barem u wowu, nijedan nije uspio, ako pravite 4fun mozda nesto i bude, al kad tad ce se i to raspasti.. samo je 1 guild uspio sve 18+ godina u wowu... al et gl
isto kao i u cabalu taj 1 guild je SerbianForces iako mu ime sve govori, on je balkanski. uglavnom su 18+; guild je super bio sam clan bas dosta vremena, upoznao se sa dosta ljudi preko ts'a i tako

btw.

WI 129lv trans/trans (full) capella > Cattydoll (ingame nick)
eria51
class: blader
rank: regular 22
lvl : 41
nacija : neznam ni sta je to xD

edit: server mars
bAS1c
class: blader
rank: dbl trans
lvl : 124
nacija : procyon
server: mercury
n3xu5 je napisao/la:
sad je na 52
Odgovori sve bolji od boljih.
Ja koliko se sjecam tek nesto poslje 90og. Cini mi se na 105 lvl mozes naciju izabrati.
Na 50 lvlu u PL-u se bira nacija. Proc rulz !
Neznam i ja sam u ovom pickatimaterina , sad neznam pffffffff...
Treba mi alz-a
Philosopher je napisao/la:
Odgovori sve bolji od boljih. :r
Ja koliko se sjecam tek nesto poslje 90og. Cini mi se na 105 lvl mozes naciju izabrati. :r
novi update -> novi questovi

ako vec ne igras nemoj ni pametovati ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.