Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal Preporuke

159 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.06.2009. u 15:34

Evo razmisljam da skinem cabal pa treba mi par preporuka i informacija:
-Koju klasu da uzmem (zasad razmisljam o Force Bladeru)
-Da li da igram na oficialnom serveru ili nekom privatnom radi lvlanja
-Imal PvP zona nes kao u WoWa Warsong Gulch ono zastavice il tdm zona il nes tako
- koje rase imaju
- do kojeg lvla !
Ty
pocni bladera
na pravom, mars serveru
imaju 2 rase procyon/capella i sibaju se a pre toga imas 24 kanal za sibanje
postoje wizard, force archer, force blader, blader, warrior, force shielder
Recimo ja sad kad bi konto da ponovo pocnem, razmisljo bi izmedju
Force bladera
Bladera
i Force Shieldera

e sad, sta ti ja preporucujem je, da nadjes neki private server, uzmes svaku klasu, naguras na 100-150 lvl
to ti je 1-2 h igranja
odradis kvestove da imas Bm2
isprobas sa svakim vidis kakve udarce ima i to (skillove)
skontas fino sam
meni se svidjao blader, napravio sam ga na jednom private, al nije to to
a po cemu me privlaci shielder je to da sam cuo da ima trans buff (vrh buff) koji daje 200 ili 2000 deffa (nepomican si, dakle ako dobije 2k defa ne moze mu niko nista bukvalno, sa 200 moze), zbog deffa su oni prejaki.
FB nisam nikad igrao ali gledo sam nesto malo izgleda cool.
pogledaj malo na njiohvom forumu, i opet ti kazem, sam probas prvo na private, pa onda na eu.
to je to
zoomzomm je napisao/la:
Recimo ja sad kad bi konto da ponovo pocnem, razmisljo bi izmedju
Force bladera
Bladera
i Force Shieldera

e sad, sta ti ja preporucujem je, da nadjes neki private server, uzmes svaku klasu, naguras na 100-150 lvl
to ti je 1-2 h igranja
odradis kvestove da imas Bm2
isprobas sa svakim vidis kakve udarce ima i to (skillove)
skontas fino sam
meni se svidjao blader, napravio sam ga na jednom private, al nije to to
a po cemu me privlaci shielder je to da sam cuo da ima trans buff (vrh buff) koji daje 200 ili 2000 deffa (nepomican si, dakle ako dobije 2k defa ne moze mu niko nista bukvalno, sa 200 moze), zbog deffa su oni prejaki.
FB nisam nikad igrao ali gledo sam nesto malo izgleda cool.
pogledaj malo na njiohvom forumu, i opet ti kazem, sam probas prvo na private, pa onda na eu.
to je to :D
dzaba mu 2k defa kad ima n00b dmg :D
Odlucio sam uzet force bladera i igrat na EU jer neplaniram igrat na privatnom pa onda skidat ponovo jer nisam flat uzeo... hvala najljepsa :D samo mi recite jos nes ... ako mislim izmedju force bladera i bladera ? Sta da uzmem
n3xu5 je napisao/la:
dzaba mu 2k defa kad ima n00b dmg
+1 a i taj buff ne moze koristiti jedino kad je u pt
PVP = WA
PVE = BL ili dobro opremljen WI

Ostatak klasa = obicna podrska, odnosno smece
WI uzmi ...preporuka od najjaceg igraca na balkanu do prijeg 1god :)
S3phirotH je napisao/la:
PVP = WA
PVE = BL ili dobro opremljen WI

Ostatak klasa = obicna podrska, odnosno smece
+1

bl za dandzne najjaci
Gexxx je napisao/la:
Mozete malo pojasnit kratice -.- WA, WI , i to ?
WA-warrior
WI-wizzard :D

Qme ja sam igrao Cabal dok se morao placat. Al sam bio prestao. Onda sam prije godinu i po opet poceo, dobro mi krenulo, dosao do 47 lvla u samo 7 dana, i nes me puce, nanervirao se i izbrisem i acc i igru.

I sad prije 7 dana opet uzmem da igram, i sa svim ovim znanjem krenem ko munja. Uzmi Wizzarda jer je najjaci u PvP. Razlog je jednostavan skill udaljavanja. Koristi taj skill da se odmaknes od protivnika a onda saspes combo daljinskih napda na njeg. Jos jedna prednost je stunt napadi. To su napadi koji zaustave protivnika ne neodredjeno vrijeme. Wizzard ih najbrze dobija, vec na appertience skill lvlu.
Usput ako uspijes naci dobru opremu onda ti nece biti kraja.
Ja i friend smo poceli u isto vrijeme igrati. Ja sam znao da je bolje skillati nego lvlovati. Naso nekoliko rijetkih prstenova.... i krenuo. Ja bio 23 lvl a on 33 :O (u isto smo vrijeme poceli igrat). On se poceo hvaliti podjebavati kako bolje igra. Ja imo na sebi neki Martialart suit nesjecam se koji...prosjecni....al je bio + 3....znac cjela oprema +3. Oba orba craftana....i imo Ring koji ti puni HP i MP svakim udarcem i Ring koji ti daje str 1 int 4 dex 2 :D
I poceo PvP ja 23 lvl on 33....UNISTIO GA :D et dosta od mene.
Vidim da se pocetnik pa nisam htio da koristim original nazive i da ti govorim sta te ceka poslije 50 lvla :D
Svasta :D
pocetnik sam u cabalu al igram wowa vec 3 godine i tako ... nemoras mi objasnjavat sta je stun i to :D Koliko treba sati igranja s mojim nivoem i sa wizzardom da se nabije oko 30 lvla ? Zelio bih da pitam jos dal da uzmem na marsu cappela ili procyon

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.