Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 65 bodova

Cabal char

144 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.06.2009. u 15:19

- Imao sam dva svoja chara na svom accu, igrao neki quest i izbaci me iz igre, pokusao sam da ponovo udjem al bez uspijeha.Pokusao sam preko msn-a i secret quastiona vratit pw al bezuspijesno, jer nisam mogao ni na msn da udje, kao na jos mnostvo stranica.Haj nekako vratim pw od stranica, od facebooka nisam mogao.
- Slao sam i support ticket, odgovorio na ona pitanja bla bla, novi msn,pw,secret quastion ali dolazi potom mail, kao idi na forget pw bla bla, ali ja to nemogu jer nemogu uci na msn
- Eh sad ako neko ima chara da mi da, blader ili f. archer, lvl 45+
- edit: i da pitam da li se moze mjenjati ime chara, thx
Ja mislim da se ime ne moze mjenjati, ako moze, onda ti takav item kosta minimalno 100kk

A za ovo gore, ask 4rm4n1.
Ima item koji mijenja ime. Mozes ga kupiti u Item Shopu ili u igri. Kao sto zoom kaze, kosta oko 100kk.
Moze se mjenjat ime chara , al moras kupit kartu koja vrijedi vise od 70 kk
Rješenje
Imam ti ja jedan acc.

jessicax653@hot....

Ime chara mozes promeni sa karticom Rename Card moze se naci u aukcijskoj kuci ili kupiti je preko opcije Cabal Cash koja se normalno placa pravim parama i kosta 20eura...A u igrici moze se naci za 80-120.000.000 (KK)...
Pa ti kako hoces ako imas para kupi u igri,ako nemas nema ti druge nego sa pravim parama.

Probacu ti ja naci nekog chara bolji lvl moram da popricam sa kolegom Uz naravno prikladnu sumu bodova ili premiuma na g.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.