Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal skilanje

188 pregleda · 16 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 15:23

Tu sam citao oko cabla i vidio sam da je vazno skilanje, pa jeli mi moze netko reci kako brzo skillati.
I koji je bolji za pvp/pve force blader ili blader i kako mu pointe dizati, hvala
Po mom misljenju bolji blader
Skillanje : Nabaviti Adept opremu nabacis i ides tuci zivotinje .. Treba za to vremena i zivaca ..

Post dobio aplauz od vLexinho

- za skillanje of adept / + skill
- pvp bladder, treba dizat str i dex

diy1d je napisao/la:
Sve u vezi cabla pitaj S3pirotha
S3phirotH nije lokalni savjetnik, muka mu je vise od toga. Hvala.

S3phirotH je napisao/la:
S3phirotH nije lokalni savjetnik, muka mu je vise od toga. Hvala.
Nemojte s3phija gnjaviti , gnjavite mene
- prvo sto treba je da nabavis suit , glowses , boots helmet adept / + skill jer brze ide skilla-nje odnjih ,
- za pvp je po meni bar bolji blader , imao sam oba po 130 lvl i bolji je blader

gl
na kojem channelu na serveru Mars ima jako dosta nasih, vidio sam prije su pisali 9, ali to je premium
Najbolje je po meni WI ja ga igram 2 godine skoro sve znam....
Aramid adept oprema +4 skil exp,amauleti ringovi (sve zavisi od lvla koji si) I tako u pvp je WI extra ali extra...Sve zavisi kaku opremu imas pustite s3p na miru nezna on nista on samo WA igra xD

CanE je napisao/la:
Najbolje je po meni WI ja ga igram 2 godine skoro sve znam....
Aramid adept oprema +4 skil exp,amauleti ringovi (sve zavisi od lvla koji si) I tako u pvp je WI extra ali extra...Sve zavisi kaku opremu imas pustite s3p na miru nezna on nista on samo WA igra xD
wi extra in pvp - not ._.
Po meni najbolji je Warrior...jak ne previse spor..
Skill: Najjvaznije je da kupis jak mac i oklop..(odjecu) i tuces najjace zivotinje koje mozhes..:) zzz
Smijesno je to sto vi pisete. Iako mi je mrsko pisati, nerviraju me pogresne informacije.

Svaka klasa skilla na isti nacin. Potrebno je kupiti max adept opremu i adept nakit. Skilla se na slabijim mobovima kao sto su Golemi u PL i Wrigleafi u GD. Dakle, sustina skillanja se svodi na tome da sto vise i sto brze udaras mobove skillovima. Najbrzi nacin skillanja jeste kupiti 3 magije i staviti ih na lv9 te njima udarati moba u combo mode. Naravno postoji upgrade skill koji moze mag skill exp prenijeti na sword skill. Znaci, treba odabrati ono sto vam je primarno i to skillati. Doduse, danas je malo drugaciji sistem skillanja u Cabalu. Odredjen je lvlima, tako da vam ovaj skill nije ni potreban jer cete paralelno skillati sword i magiju dok ne dostignete sljedeci deseti lvl.

Danas je Cabal mnogo laksi nego prije te igraci imaju mogucnost da koriste dummye iako nisu premium. Ne moze biti lakse. Prije je bilo teze i duze skillanje, a vi danas imate sve servirano pa opet placete. Tipicna djeca, bolje nemojte ni igrati. Strasno me nervira kad moram ovo pisati... it can't be helped.

Sto se tice klasa, sve su manje-vise ravnopravne samo treba znati igrati i koristiti potencijale tih klasa. Prema mom misljenju ovako stoje stvari :

WA - najjaca PVP klasa, odlican za dungeon i party
BL - najjaca PVE klasa, najbolji za dungeon, a u party nicemu ne sluzi
WI - slaba PVP klasa ali odlican u PVE, izuzetno koristan u partyu zbog SP-a

FS,FA i FB - podjednako dobri u PVP i PVE, a sto se tice partya FA je dobar je ima heal skill, FS ima absorb skill a FB ima mnostvo debuffova

@ CaneX

Zna Sephi sve ^^

Post dobio aplauz od Philosopher

vLexinho je napisao/la:
Nemojte s3phija gnjaviti , gnjavite mene
I MENE GNJAVITE
Decko sto se ti nebi drogiro ko sva normalna djeca ? J**o te cabal idi guzi. :O
i ja sam igro preko 3 godine imam par acc vecinu sam prodo a neki cu i blockani.Igra je stvarno super
al sve znam napamet pa mi je dosadilo pa sam se bacio na ovu gornju teoriju guženja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.